Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...

1. Zahájeno uživatelem Crake,

Zdravim vsechny, mohl by sem prosim nekdo dat obrazek svorkovnice s kabelama pro radia DANCE + pripadny popis jednotlivych kabelu? Predem moc dekuju + pripadne kam do radia bouchnout line in pro telefon. Potrebuju tam dat HF a chci udelat vystup primo na repro.. nasel jsem 2 varianty - ja tedy mam barevnou u smyphony a u dance bude asi ta druha, ze?

2. Zahájeno uživatelem ras3010,

Dobrý den, nedávno jsem koupil Fabii II 2010 s autorádiem Dance. Před pár dny jsem si koupil AUX kabel stím, že si pustím hudbu z mobilu, ale při zapojení telefonu se nic nedělo. Pročítal jsem různá fóra a manuály k tomuto typu radia a i přes všechny rady jak navolit na radiu AUX nejde. Mačkal jsem tlačítko CD i MENU a za živého boha nenavolím AUX, ale navíc nemůžu na rádiu najít ani zmínku o AUX. Podle manuálu by radio AUX mělo podporovat a přípojka i radio jsou originál. Co jsem koukal na obrázky tak při zmáčknutí 2x CD by se mělo objevit AUX-IN nebo při zmáčknutí MENU by v pravém horním rohu displeje měla být kolonka AUX on/off (na přiloženém obr je na tom místě Rockzo…

• 19 odpovědí
    • 25,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem gizmo16,

ahojte, vedeli by ste mi niekto poradit, ako nastavit handsfree? - v aute neviem najst nastavenia bluetooth - vidim len vstup media, aux, radio - na volante je moznost zdvihnutia hovoru skoda roomster 2014

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem ABroomster,

Dobrý den, mám roomstera s rádiem Dance, rv 2010 se sklopnou anténou. Nejdou mi střední a dlouhé vlny. Když je vypnutý motor, slyším slabě stanici (např. ČRO1), ale za jízdy se nedá rozeznat slovo, nebo hudba. Víte někdo poradit jak to vyřešit? Byl jsem ve třech značkových servisech, ale oni tomu očividně nerozuměly. Ďekuji. Auto nemám od novoty, takže nevím, jestli to fungovalo někdy. FM - tedy velmi krátké vlny jdou dobře.

• Negativní
    • 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem oldak,

Dobrý den, nevíte někdo jak zapojit navi u roomstru zajímá mě hlvně jednotka řídicí pro gateway! Moc děkuji!

6. Zahájeno uživatelem pipoly,

Zdar klubáci. Vyměnil jsem v mé fábii II rádio dance za amundsen rns310 z octávie 2 a děje se to že kdyz nastartuji rádio se nezapne samo. Musím ho zapnout ručně a když vypnu motor a vytáhnu klíč tak se zase rádio samo nevypne. Kde je problém a jak ho vyřešit? Děkuji za každou radu.

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Stanislav Homolka,

Dobrý den, potřeboval bych prosím radu, mám Fabii druhé generace rok výroby 2013. Koupil jsem si 2Din rádio a couvaci kameru. Ale když zařadím zpatecku , tak se na rádiu neukáže kamera, musím ji zapnout ručně. Dle informací od prodejce potrebuju dovézt signál od zpatecky do radia (reverse Inn). Nevíte kde ten signál seženu? A případně jak ho dotahnu do radia? Děkuji za pomoc. Koudelka.

• 6 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem lepo,

Zdravím vás, mám dotaz, který po přečtení všemožných témat nemohu zodpovědět. Viz příloha, jak docílit, abych mohl ovládat písničky přehrávané přes bt? Pod sedačkou spolujezdce žádnou elektroniku rádia nemám. Fabia II RS, 2010. Děkuji

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Arnost1111,

Zdravim. Vie mi prosim niekto poradit co je za problem.Objednal som si nove 2 din radio z ciny od dodavatela Isudar. Pri kazdom jedno nastartovani je dispely radia akysi rozmazany .Da sa do poriadku az po nejakych 30 minutach.Vie mi prosim niekto poradit co je za problem ? Pridavam aj fotky .DAkujem,

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Blažejik,

Zdravicko, chci si dodelat MDI s bluetooth, ale nemam v aute (Room 2014) pozici pod prihradkou spolujezdce, kam MDI davali z vyroby. Nevite, zda se da nekde ten kus plastu sehnat? Jde mi o tu cast palubni desky. Cislo dilu nebo tak neco? Diky

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem MarlouDon,

o5 zdravím lidičky, prosím Vás, nemáte někdo podrobnější návod jak aktualizovat mapy v IGO Primo pro Win CE 6.0 ? v autoradiu Isudar na03w6vw0702 ? zkoušel jsem hledat různé postupy a mapy ..ale nějak se s tím nemohu domluvit jestli by se někdo našel kdo by mi pomohl, byl bych vděčný ..

• 1 odpověď
    • 13,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem pajos,

Zdravím, koupil jsem si rádio RCN 210, připojil jsem napájení, reproduktory a CAN do mini ISO, Podsvícení rádia i S-kontakt mi funguje jen BT stále nic, musím jej nakódovat ? Mám vůbec BT jednotku ? Auto je r.v 2010, můžete mi prosím poradit ? Díky

• 1 odpověď
    • 5,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem cavallo,

Caute, mam otazku ohladom Skoda Roomster ,1,9TDi/77kW,2009. Vymenil som povodne radio DANCE za SWING a kedze Roomster ma zbernicu 1,6 a SWING ide na 2,0 tak som namontoval prevodnik oznacovany tiez ako rele 487 5J0 035 751 . Radio pracuje dobre,reaguje na vytiahnutie kluca,podsvietenie reaguje na zapnutie svetiel ale aj tak mi diagnostika pise chybu ziadna komunikacia. Vypis z VCDS prikladam. Da sa to nejak nakodovat aby to nehlasilo alebo je to pre ten prevodnik a uz to tak ostane?diky Log-SKODA ROOMSTER-TMBUGC5J8A5018637-165950km.txt

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem MarlouDon,

Zdravím lidičky , včera jsem si koupil Autoradio 2din ISUDAR NA03W6VW0702. a měl bych prosím pár otázek . 1- jak zapojím subwoofer k autoradiu ? z konektoru rádia je jen jeden cinch s názvem subwoofer, ale já mám v autě subáč s dvěma cinchama :/:( 2- a opravdu mám mít vypojený-rozpojený červený káblík se stálým proudem aby se mi auto nevybíjelo ? 3- kde máte schovaný GPS modul ? (v kastlíku, ve sloupku , atd ) 4- Aktualizace map pro IGO primo ? prosím nevíte kde stáhnout ? moc děkuji za rady

15. Zahájeno uživatelem AidenShaw,

Ahoj všem, mám Škodu Roomster 2006, s instalovaným autorádiem Dance, a BT jednotkou (nejspíše GSM I, bez A2DP protokolu). Volání přes BT funguje OK, ale rád by jsem získal i možnost přehrávání hudby. Můžete mi prosím někdo poradit co by to obnášelo? Zdali stačí jen vyměnit BT jednotku (Případně za jakou?). Nebo zdali je nutné vyměnit i rádio (např. za Bolero?). Případně prosím i o cenovou nabídku, formou SZ, pokud by byl někdo schopen dodat a zajistit (Z Ústí nad Labem a okolí). Díky.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem hurfo,

Zdravim. Uz niekolko dni riesim dilemu s prehravanim MP3 v aute. Vlastnim Fabiu II po facelifte a v aute mam radio Swing s Buetooth a AUX vstupom. Prehravanie cez Bluetooth sice funguje (Nokia+iPhone) ale nedaju sa prepinat skladby, listovat proste nic. Ani ID3 a o maxiDOT ani nehovorim. Alternativou by bolo AUX ale to je na rovnakej urovni akurat pribudne kablik (ak by sa dalo prepinat cez kablik mozno by mi to stacilo iPhone ma sluchadla kde sa prepinat da). Rozhodol som sa teda pre MDI. Po tom co som pisal 5 predajcom Skoda v okoli TT tak som dostal 3 odpovede ze sa MDI dodatocne domontovat neda kedze to nieje prislusenstvo. Stvrty mi napisal ze sa to sice da ale ze…

• 16 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Dano_Svk,

Zdravím, mám tento problém: Kúpil som jazdenú Fabiu II (2012) Ambiente , a chcel by som si na rádiu spojazdniť Bluetooth. V manuáli som si našiel ze mam v "menu" zapnúť Bluetooth ON/OFF na "ON". Tak som aj tak spravil ale potom ako som z menu vybral zapnúť bluetooth, táto možnosť mi zmizla navždy z menu a tak isto vôbec nieje ani na výber v Kategórii "MEDIA". Neviete prečo mi to zmizlo navždy a či vôbec je bluetooth súčasťou Swingu ? Ďakujem.

18. Zahájeno uživatelem roxtedy,

Ahoj, chtěl bych do Fabie 2011 koupit lepší originální autorádio s integrovaným bluetooth pro přehrávání hudby. Jaká autorádia autorádia od škody mají integrované bluetooth? Děkuji Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk

• 26 odpovědí
    • 13,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem roxtedy,

Ahoj, nevíte kdo umí zjistit kód k autorádiu? Díky

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Hannibal92,

Ahoj, chtěl bych si koupit radio/navigaci Cruise. Mám Fabii 2 combi vyrobenou leden 2010, což by měla být už kompatibilní s tímhle rádiem. Co jsem tak zjišťoval, tak budu potřebovat CAN převodník, což problém nebude, ale mám pár dotazů. Četl jsem o ovládání pod volantem, vůbec nevím o co jde. Na páčkách mám ovládání tempomatu a listování v maxidotu a nevím, čím bych ovládal rádio (nebo je potřeba vyměnit páčky/volant?). Druhá věc je aktualita map. Dají se na to pořád sehnat aktuální mapy? Jestli jsem to dobře pochopil, tak se používají blaupunkt mapy na cd, ale nevím, jestli se pořád dají kupovat ve formátu, který tahle navigace zvládne zpracovat. Další věc jsou parkovací…

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Mets,

Dobrý deň nenašiel som podobnú tému tak zakladám novu chcem sa opýtať kúpil som si neoriginálne rádio s Číny do vozidla Škoda Fabia 2 (2007) mam menší problém so signálom je dosť slabý a preto rádio dosť často prelaďuje a hľadá alternatívnu frekvenciu viete mi poradiť čo potrebujem ? počul som vraj je potreba zosilňovač ak áno viete mi poradiť aký ? Ďakujem

• 8 odpovědí
    • 17,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Petr_,

Zravím, mám takový problém. Začalo mi zlobit rádio, rádio fungovalo ,ale nešel zvuk jen občas třeba na minutu začalo funovat a pak zase nic. Říkal jsem si ,že asi odešlo rádio, stejně jsem chtěl kupovat nový tak už přišel čas. Ale po výměně rádia stejný problém. Když najedu na díru tak hraje, když najedu na další díru zase ne, jakoby tam byl někde špatnej kontakt a při vybraci se spojoval. Kabely za rádiem jsem zkontroloval a žádnej drát se nedotýká a všechny konektory jsou zacvaknutý. Tak kdyby někdo věděl čím to je, tak budu moc rád, protože bez rádia je to hrozný

• 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem pannosek,

1. nevíte jak je to s kabeláži na repro do zadních dveří. Mám přípravu pro rádio (4 repro + anténa) a uvažuji o doplnění o další 4 repro v zadu. Nepovedlo se mi ale zjistit, zda je potřeba táhnout i kabeláž k těmto repro a nebo jestli už je kabeláž připravena. Volal jsem i do Škodovky a tam mi tvrdili, že žádné kabely tam nejsou. Zajímavé je, že před ISO konektorem u rádia jsou nějaké kabely ve svazku ustřižené a zakončené. Není to náhodou právě ono. Připadá mi divné, že by se dělaly dva druhy svazků. 2. dá se nějak jednoduše sundat čalounění zadních dveří. Ve spodu čalounění jsou dva šroubky které jsem povolil, ale pak už jsem nepřišel na to jak pokračovat dál. 3. je…

• Pozitivní
      • Negativní
    • 166 odpovědí
    • 105,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem djrr,

Zdravím, přečetl jsem tady pár témat ale stejně z toho nejsem moc moudrý. Jde o to, že už delší dobu uvažuju o výměně volantu v mém Roomsteru 1.4 tdi 2007, za nejspíše z F3 multifunkční. Líbí se mi ovládání na volantu v mém druhém autě. Jde ale o to, že mám dodělané neorigo 2din rádio Sony XAV-601BT. Po trochu googlení jsem přišel na to, že rádio má 3pólový input jack pro SWC, k čemu je potřeba adaptér - převodník pro konkrétního výrobce a model auta. Chci se tedy zeptat, řešili jste někdo něco podobného? Jde použít volant z F3 pro ovládání neorigo rádia? Další věc je, že tam mám teď origo nemultifunkční roomster volant a nejsem si jistý, jestli bude stačit vý…

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem The_DoctoR,

Je v nich nějaký rozdíl? Krátkou anténu mám ve Fábii II výbava Active, dlouhou mám ve Fábii II Combi výbava Ambiente. Jde mi o to, že ta kratší samozřejmě vypadá lépe, ale také mi jde o funkčnost. Bude ta delší mít lepší výkon? Je to někde podložené fakty od škodovky? Díky

• 54 odpovědí
    • 24,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.