Přejít na obsah

Neorigo rádio + SWC s multifunkčním volantem


djrr

Doporučené příspěvky

Zdravím, přečetl jsem tady pár témat ale stejně z toho nejsem moc moudrý. Jde o to, že už delší dobu uvažuju o výměně volantu v mém Roomsteru 1.4 tdi 2007, za nejspíše z F3 multifunkční. Líbí se mi ovládání na volantu v mém druhém autě. Jde ale o to, že mám dodělané neorigo 2din rádio Sony XAV-601BT. Po trochu googlení jsem přišel na to, že rádio má 3pólový input jack pro SWC, k čemu je potřeba adaptér - převodník pro konkrétního výrobce a model auta.

 

Chci se tedy zeptat, řešili jste někdo něco podobného? Jde použít volant z F3 pro ovládání neorigo rádia? Další věc je, že tam mám teď origo nemultifunkční roomster volant a nejsem si jistý, jestli bude stačit výměna kus za kus. Četl jsem že to záleží od výbavy, mám elektricky ovládáná zrcátka s výhřevem, takže požadovaná jednotka by tam měla být.

 

Logicky mě ale napadá, musí jít tlačítka z volantu přes "oficiální cestu" CANu? To mi dává smysl jen v případě origo rádií. Teoreticky mě napadlo, že by stačilo vyřešit jen podsvícení tlačítek na ovladač světel a tlačítka samotná napojit přímo na ten adaptér - převodník, který by vedl rovnou do rádia.

 

Neukamenujte mě, třeba mluvím úplně z cesty, je to jen úvaha.

 

Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...