Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...

1. Zahájeno uživatelem jindram,

Na těchto stránkách Redukce 1DIN lze zakoupit redukci pro neoriginální rádio s menším otvorem. V sobotu jsem zakoupil (i s kabelem za 780 Kč) a vše sedí výborně. Jestli je zájem můžu zítra vložit nějaké foto.

• 36 odpovědí
    • 14,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem kysa,

Zdarec, chystám se tahat kabely od baterky do zadu do kufru a zadrhávám se nad problémem kudy to protáhnout, mohl by jsme mi znovu někdo dobře a hlavně věcně vysvětlit kudy to protáhnout nebo kde co vrtat?? nerad bych to ve své Fábce pokazil nebo aby vyhořela elektrika. moc díky

• 9 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem fredcrg,

Zdravim, potreboval bych radu. Po odmrazeni auta na kterem byla 2mm vrstva ledu (snih jsem odmetl) me nekudy zateklo do auta (vlhkej koberecek u spolujezdce; asi setim ledem posunula ta plastova lista na ktere jsou trysky ostrikovacu), od te doby me nefunguje cd changer. Nesviti na nem zadne tlacitko, pokud se prepnu v radiu na changer tak na prvni pozici dostanu hlasku CD ERROR, na ostatnich pozicich je info EMPTY SLOT. Changer je plny: 6 CD. Auto jsem dal do vytopene garaze - mozna je to blbost, ale pokud to vyschne mozna to zacne fungovat??? Co myslite? Setkal se s tim uz nekdo?

• 6 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem tora,

Máte někdo nějaké zkušenosti s umístěním subwooferu a hlavně zesilovaše v Roomstru? Zrovna nějaké ideální místo pro zesilovač jako je např. u O I a II zde nejni. Při vyndání subwof. boxu se mi spolu s ním nechce vyndavat i zesilovač, protože k němu přeci jenom vede o nějaký ten "kablík" víc.

• 24 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Čaute,nevíte někdo jak nebo jestly se vůbec dá sehnat dodatečně kód na navigaci nexus do OII?nemůžu ho najít.Díky

• 12 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Kani,

nejnovejsi a nejlevnejsi model radia do R a FII :palec2:

7. Zahájeno uživatelem Majk,

Nevíte někdo jak zjistit kod radia,měl jsem ho delší dobu venku z auta a chce kod.Dá se zjistit jinak než přes salon.

• 8 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Aaron71,

Nějak se mi nepodařilo zajistit přehrávání MP3 v škodováckém CD měniči. Je to normální, nebo to mám reklamovat?

• 24 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem martyrs4,

Prosím o pomoc.Mám v autě nexuse a hlásí mi to pořád nějaký kraviny.Třeba,že nejsem na digitalizovaný silnici.Přitom stojim na hlavním tahu na prahu.Nebo,když dám navigovat,tak mě to vede úplně někam mimo silnici.A při jízdě se ten bod kde jsem vůbec nehejbe. :help:

• 6 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Honzik6098,

Tak mi dneska přestalo hrát rádio,nastartovál jsem a rádio nezačalo hrát,jen naběhla stanice,zkoušel jsem i hlasitost a nic.Nepršelo ani nebylo horko.Při dalším nastartování už šlo!Bylo už jednou reklamováno,vyměněno za nové-nevysílalo informace na maxi-Dot.Stalo se to taky někomu??

• 26 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Akrubek,

Zdárek všici, nemáte někdo v Fábii autorádio typu Bolero (černý displej, bílé písmo) a Climatronic? Mě to rádio dost láká, resp jedno z nich, ale bojím se kontrastu s LCD u Climatronicu, kde je černý text a zelené podsvícení(( Díky za fota případná...

12. Zahájeno uživatelem biliv,

Nejde mi u rádia Dance funkce TP (dopravní hlášení).Dále se mě stane hodně často,že se mě nezobrazují informace na maxidotu. Pomůže pouze vyndat pojistku autoradia. V servisu mě řekli,že o problému ví a že čekají na opravný program pro autoradio. Má-li někdo stejný problém napište.....

• 40 odpovědí
    • 32,4tis zobrazení
  13. Zdravím příznivce škodovek. Neberte to jako nějako závažnou reklamu. Jen bych chtěl upozornit na fakt, že v našem internetovém obchodě je momentálně vyprodej modelu autorádia pro dvojkovou Fabie, Octavie II a Roomster. Autorádio s DVD, TV, GPS do Fabie II, Octavie II, Roomster

• 11 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Marchell,

Ahoj chlapi,máte někdo tip,kde mít uložené CD tak,aby "nelítala" po autě a aby byla zároveň dobře po ruce? Já je mívám ve schránce pod sedadlem,ale tam to není to pravé ořechové,protože se za jízdy dost blbě vytahují a zase schovávají.A do schránek před spolujezdcem je dávat nechci. Stále tedy hledám nějaké lepší místo. Kde je míváte vy?

• 7 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Dobrý den všem. Chtěl bych se prosim pozeptat zda-li nekdo mate info o tom jestly funguje navigace RNS510(skoda Trinax) ve fabii II bezproblémů a zadali funguje i s parkovacími senzory.Pak mam jeste problém v tom že nevim jestly umí přivest resp.zpracvat signal se subwooferu(jestly ma cinch nebo jinou zdířku pro vstup SUB) Pokud nekdo vite budu rad za jakoukoliv pripominku.je to rozhodujici pro koupi. Dikec Bildec

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.