Přejít na obsah

Sport

Naše sportovní aktivity

5 témat v tomto fóru

• 60 odpovědí
    • 42.7k zobrazení
    • 1.1k odpovědí
    • 104k zobrazení
  1. Kto tu je bajker 1 2 3 4 50

• 1.2k odpovědí
    • 250.8k zobrazení
  2. Bezky

• 1 odpověď
    • 5.9k zobrazení
  3. Potapeni

• 7 odpovědí
    • 10.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, máme v rodine po novu Fabiu 3 rv. 2020 a chceli by sme si tam dať náhradné rádio i s displeyom kde by šla i zamontovať parkovacia kamera príp. aj parkovacie senzory, viď. fotka ako to teraz vyzerá.   Má s týmto niekto skúsenosti? Dá sa to vobec? Poptával som a dostal som nabídku na ofiko displey od výrobcu i so senzormi, ale tú cenu čo za to chceli, to nebudem ani komentovať - ale nevyznám sa, preto sa pýtam, či tam ide dať niečo neoriginálne ale funkčné ako požadujem.   Díky všetkým za akékoľvek odpovede.   PS: Adminov poprosím keď tak presunúť do správnej sekcie - nie som si istý, či to nemá byť v sekcii Interiér.  
    • Zdravím, snad to píší na správné vlakno. Mám tento software: MST2_EU_SK_ZR_P0369T a scháním novější. Nevíte někdo kde se dá stáhnout, nebo nemáte někdo novější verzi staženou? Na mibsolution nic není. Složky se softwarem jsou prázdné.
    • Tak jsem to vyřešil, nakonec to bylo tím, že v autě byl immo na off (bylo mi divný, že to normálně startovalo a jezdilo...) immo jsem přepnul na on a přes 25 immobilizer podle postupu výše se to povedlo překopat!
    • Mam Kamiq 2025 Nadvihnuť z puzdra zatlačiť pri (bez pásoch) a zatlačiť do zadu vycvaknuť z hačika .....som sa zobul a od sedadla v predu tlačil  .... nezabunuť vymeniť púzdro .... a poťah je namontovaný 👍20250601_104353.heic20250601_104335.heic
  • Vytvořit nový...