Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Ahoj, řeším opět nevšední problém... Vyměnil jsem žárovky v interiéru (kromě přihrádky a zrcátek) za LEDky (ne Čína, připlatil jsem si za Philips, aby to nemělo žádný závady :D ) a auto mi dělá to, že po nějaké době, např. zhasnutí interiérových světel při otevřených dveřích už je nenasvítim. Když nechám jednu svítit zase po chvíli se vypne a nesvítí. Resp. Nesvítí na 100% ale třeba na 10% a ještě problikává. Neřešili jste někdo? Jaké je řešení aby se dalo nasvítit i potom? Díky moc :)
-
-
- 13 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, před nedávnem jsem pořídil Superba II a mám nefunkční zásuvku na 12v (zapalovač) zadní el. okna a alarm, setkal se někdo s tímhle problémem?Co se týče pojistek, tak jsou v pořádku. Pojistky jsou ve skříňce ve stejné řadě, může to mít nějakou spojitost? Zásuvka v kufru je plně funkční. Děkuji za všechny tipy a rady!
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdar pánové , možná to tu někde bylo, ale nemůžu to najít !!! Mám Supa II 2014 a praskla mi pojistka na osvětlení a zásuvky v kufru, tu jsem vyměnil ( pojistka praskla, když jsem zjišťoval zda mám dobře kostru na zásuvce tažnýho - celokovová zkoušečka :-( ) a potom jsem zjistil že nefungujou cpuvací senzory a když jsem chtěl nabít telefon tak že jsou i obě zásuvky bez !! Někde jsem četl, že to je napájené přes relé, ale nemám žádné schena, můžete prosím poradit. Díky
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravim Vas kupil som Superba combi rv. 2010 mam tam klasicku manualnu klimu a nefunguje mi fukar na 1 a 4 stupni bolo mi povedane ze oprava je zbytocna lepsie vymenit cely panel ale mna napadlo ked uz to menit tak by som prijal nieco “modernejsie” nasiel som na aliexpresse takyto set myslite ze by to islo spojazdnit? https://a.aliexpress.com/_m09zLfB pripadne mozte poradit aj ine riesenia dakujem 🙂
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
chcem doroit original park senzory do predu da sa to ak ano ako ak nie preco
-
- 4 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte - je mozne 12V zasuvku v kufri ''preprogramovat" aby bola aktivna iba pri nastartovanom aute (pretocenom kluci v zapalovani)?
-
- 7 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj nedokáže mi někdo poradit po čem jít? Blbne mi zámek palivové nádrže, když otevřu kufr tak se mi zámek pal. nádrže zamkne a když kufr otevřu zůstane zámek pal. nádrže odemčený a tak i zůstane po zamčení auta. Auto superb II 125kw cfgb combi, nemá elektrický kufr. Chyba 02364 - pomoc zavírání 008 - nevěrohodný signál info o závadě stav závad 01101000 priorita závad 5 frekvence závad 1 počítadlo resetů 182 kilometry 274892km indikace času 0 datum 2015 04 23 čas 14:57:16
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám Superba 1.6 TDI GreenLine 77.kw rok 2012 a všiml jsem si, že po zamknutí auta mi Bliká tlačítko výstražných světel (tlačítko uprostřed palubovky), jen tak problikává. Chci se zeptat zda je to normální, či mi to nevymlátí baterii. Předem děkuji
-
- 6 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Rikal jsem si, ze by se mi zamlouvalo videt aktualni stav napeti v aute. Vim, ze existuji stekry do zapalovace, ktere to ukazuji, ALE nedalo by se to nejak dodat do maxidotu? Rikam si, ze kdyz to slo u stareho mondea 2004, tak by to mohlo jit i u SII. Nedodelaval jste si to nekdo? (Homeoffice je nuda)
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, vše sem tu prohrabal a nenašel. Mám prosbu, chtěl jsem se zeptat k čemu se připojuje přední parkovací kamera, zadní je jasná ta jde na zpátečku, ale předek? Předem děkuji za info.
-
-
- 14 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Prosím Vás potreboval by som po zámene Akumulátora na Varta Dinamic 80Ah prekódovať v jednotke . Neviem sa dostať na vytvorenie nového Akumulátora pusťí ma do 61- Baterie ale tam potrebujem zadať 5 miestny kód v okienku 16 (bezpečnostný prístupový kód pre prístup z VIS príručky) Viete mi ho niekto z VIS vyčítať , prípadne uvítam celú sekciu ohľadne kódovania mojho auta pdf jpg v čomkolvek . Dík
-
- 4 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít?
-
- 4 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás tu Potřeboval by jsem poradit,pokud by to bylo možné.Vyměnil jsem osvětlení SPZ obyčejné žárovky za LEDky a chtěl jsem je nakodovat. To by nebyl problém, ale já jsem omylem místo 17 označil bit7 v 18.Já že do 18 se neleze, ale už se stalo. A nevím jak to dát zpátky. Už jsem ze zoufalství zkusil vše od 01 až po 9F ale nefungovalo nic tak jak by mělo.Kde dělám chybu??? Mám Superb ll 2014 facelift xenon+ led denní svícení se senzorom a vzadu ledky(originální z výroby) Dalo by se mne nasměrovat jakou cestou se vydat?
-
- 8 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Prosím o radu má někdo zkušenosti s padajici ručickou palivomeru kde hledat chybu diky.
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, jelikož jsem to nikde na fórech nenašel, tak to sem přidám. Co vše se dá na S2 před fl. upravit přes Caristu. Rovnou bych se rád zeptal zdali, když u kolonky Electronic differenciál lock (if equipped) dám enabled, aktivuji tím XDS? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vsem.Neresil uz nekdo predelani prednich svetel ze Superba 2 na svetla Superb 2 facelift ?Kde je DLR v hlavnim svetlometu jako led pasek?Vymenil jsem svetla,z puvodnich mlhovych svetel kde je zarovka pro DLR jsem vypinoval kontakt ktery jsem pripojil do patice od noveho svetlometu.Bohuzel ted se peru s kodovanim ktere delam pres VCDS a nedokazu poradne ty svetla naucit svitit.Ve VCDS v centralni eletrice si svetla dokazu odzkouset ale proste nevim kde delam chybu ze nesvitej pri beznym provozu.Dekuji za rady nebo napad.
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
ahojte. po inak stastnych prvych skusenostiach a cca 4000 najazdenych kilometrov (spokojnych) sa vas chcem opytat mozno na divnu, v kazdom pripade vsak zvlastnu vec: -stane sa mi, obcas na zakl. otackach, obcas pri normalnej jazde, obcas pri zabere auta (mam prevysenie medzi cestou a pozemkom do vrchu na cca. 2m prevysenie 35cm), a najma hlavne v noci, resp. za tmy, ze v batozinovom priestore od baterie sa "blyskne"... nie nie je to nad tatrou, je to v superbe ... : ) -v servise sa na to kukli, nic zvlastne vsak nenasli, ale sacuju na pyropatronu, ktora prerusi dodavku el. v pripade nehody... nema s takymto niecim nikto z va…
-
-
- 21 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám problém s kontrolkou serva. Každé ráno když je chladno (takže v tomto počasí denně) se při zapnutí klíčku objeví červená kontrolka volantu, auto třikrát zapípá a kontrolka zhasne. Vše pak funguje jak má. Máte s tím někdo zkušenost?
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, Mám Superb 2 FL, 2.0 TDI 103kw. Standardně fungovalo startování krátkým otočením klíčku, ale včera auto po krátkém otočení nenastartovalo a ukázala se hláška "Závada Start Stop". Zkusil jsem nastartovat znovu přidržením klíčku a auto normálně nastartovalo, ale závada start stop systému se zobrazila znovu. Chyba přetrvává i při dalších startech. Auto jede normálně a jinou chybu nevykazuje. Nesetkal jste se s tím někdo?
-
- 1 odpověď
- 5,1tis zobrazení
-
-
SII 1,8 TSI 2/2012. Závada na ŘJM - prý porucha koncových členů zapalování. Vynechával 3. válec. Originální ŘJ je příliž drahá. V ECU servisu v Opavě to opravili tak, že je odpojený imobilizér a svítí kontrolky EPC a systému kontroly výfukových plynů. Auto je pojízdné. Dokáže mi někdo poradit, lze imobilizér nakódovat do ŘJ? Servis Škoda to neumí. Děkuji.
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím, byl by nekdo v okolí Brna udělat diagnostiku? S2 bxe 2012.. děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
zdravím, prosím o radu, kam zapojit trvalé a spínané + , přímo na baterku?
-
- 9 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Zdravím nedělal někdo výměnu startéru na bxe 2012? Můžete mi někdo dle vin prosím zjistit jaký tip přesně tam je? Mezi svátky jej chci rozebrat a vyčistit....
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, jsem bezradný a rád bych zkusil požádat o radu někoho zkušenějšího. Nikde nejsem schopný zjistit, kde je umístěný zadní reproduktor pro PDC (parkovací asistent) reproduktor PDC . V CB Auto mi řekli, že je v "B" sloupku za řidičem - což není pravda a platí to u Octavie 2. Jinde mi zase "poradili", že je na levé straně vzadu nad dveřmi... tam ovšem také nebyl. Už jsem dvakrát rozebral plasty v autě, něco málo poničil a pořád jsem to nenašel. Do třetice bych si rád nechal poradit od někoho, kdo ví, o čem vlastně mluví. Jedná se o Superb II Combi 2.0TDI 125kw CFGB manuál. Výroba 12/2010 - předfacelift, ale modelový rok již 2011. Výbava je Elegance s rád…
-
-
- 21 odpovědí
- 35tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mam superb 2 combi cfgb bojoval jsem se zamkem palivove nadrze. Prestal fungovat, je stale odemceny. Kdyz otevru kufr, zamek se zamkne, kdyz kufr zavru zamek se zase odemkne. Dnes jsem menil za novy a i novy dela stejnou vec, kontrolovali jsme kabelaz k zamku a ta je v poradku. Kdyz se kufr otevre nebo zavre tak do nej jde elektrika, jindy proste ne, na klicek to nereaguje proste vubec. Nema nekdo tuseni, kde by mohl byt zakopany pes?
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-