Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
Zdravím. Potřeboval bych poradit jak aktivovat zadní aux vstup na radiu Amundsen. Nemužu to v kodovaní najít. Koupil jsem bluetooth adaptér do aux vstupu zadního konektoru rádia, ale je potřeba asi ho někde aktivovat. Pokud to teda rádio podporuje.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, mám superba II 2009. Nedávno mi začaly, po spuštění audia z Bluetooth, jakoby bouchat reproduktory. Zní to jakoby silné nepravidelné basy. Auto to dělá i když nic zrovna nehraje, ale je zvoleno BT audio. Když přepnu na rádio, bouchání přestane. Děje se to pouze s Bluetooth audiem. I když je vypnutý motor. Zkoušel jsem to přehrávat z několika telefonů a výsledek stejný, dříve nebo později začnou reproduktory bouchat. Nevíte někdo, co s tím? Mohlo by to být softwarem a stojí za to zkoušet sehnat update? Nebo to bude BT modulem? Díky moc!
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Vraj sa da na tento FW dat update na 0478 a k tomu sa da nahrat skin aby bolo menu v MQB. Ma s tym niekto skusenosti?
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť, kde stiahnem firmware pre Discover media MIB2 prosim? OEM: 5L0035680
-
- 6 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat, zda by šel dát Columbus ze Superba III nebo Octavie III do Superb II, případně jaký by s tím mohli být problémy, jestli by vše fungovalo jak má atd.
-
- 5 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Mám S II r.v. 1/2012 ,neviem či GSM II alebo III a môj problém : Pri nepripojenom tlf cez BT sa mi samo od seba zapne hlasové ovládanie tlf a hlási :Nie je pripojený žiadny telefón a začne rozprávať celú nápovedu.Niekedy je to aj 3-4 krát za 30 min.Vie niekto poradiť ? Ak bude treba niečo upresniť, dám ak budem vedieť čo.
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Superba II z roku 2008 a chtěl bych aktualizovaz FW. Bohužel nevím jaký tam je, protože po držení tlačítka Setup najede jenom po FM, AM... Tak se chci zeptat, jestli je tu někdo z Ostravy nebo okolí, kdo by mi mohl FW případně i mapy nahrát. Sám se do toho raději nechci pouštět. Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemá někdo schéma zapojení konektoru u BT jednotky, nejlépe MDI jednotky s integrovaným Bluetooth. Konkrétně se jedná o jednotku 5N0035728R v autě Superb 2 MR2012. Zapojení konektoru rádia Bolero samozřejmě mám, ale zapojení MDI/BT konektoru nikde není. Našel jsem zde pouze audio in/out piny. Potřeboval bych vědět, jaký je rozdíl v zapojení kabeláže s hlasovým ovládáním a bez hlasového ovládání.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj v mojem autě se "Sound System" mi na přední pravé straně chrčí basový reproduktor . když to víc zesílím tak začíná chrčet... je to nejspíš zesilovačem a nebo reproduktor ?? žádny jiný nechrčí a když to pořádně ohulím basujou krásně ale jen pravý přední do toho chrčí... velice podobný zvuk v 0:40 Tapec jsem měl dole a repro se ničeho nedotýká a membrána není porušená předem moc děkuji
-
-
- 7 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
-
-
Zdarec vlastním Škoda Superb 2 -r.v.2010 -radio bolero, ...auto jsem normálně spároval s telefonem novinkou na trhu minulého roku xiaomi redmi note 8 pro. Vše proběhlo v pořádku, týden fungovalo a nyní když zapnu klíček se mi tel objeví na displeji v autě že je připojeno, ale po nastartování a ujetí např.: 3 minut jízdy se tel. odpojí... musím na tel. vypnout a zapnout bluetooth radio ho opět najde a pak už to jde. ( nejlepší je když k odpojení dojde během jízdy a telefonátu)... telefonem to není v jiném autě funguje bez problémů.., Nevím si rady poraďte mi pls Díky moc.. Spoiler Spoiler
-
- 4 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
-
Zde je postup jak na to: http://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=19023
-
-
- 63 odpovědí
- 38,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, potřebuji přepojit iPhone s autoradiem. )Apple car Play ? dekuji za rady
-
- 0 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Prosim poradte nekdo?Vytahnu klicek a nevypne se mi radio,jako vzdy,kdyz ho vypnu manualne,zustane svitit a nezhasne.Prosim poradte nekdo.Dekuji.
-
- 9 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, nějaký umělec mi ukradl navigaci a přitom vylámal uchycení. Nemáte někdo radu co s tím, aniž bych musel měnit celou palubní desku.
-
- 4 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím o radu, zakoupil jsem nového Superba 2 FL rok 2013. V autě je originál rádio Columbus. Nicméně vlastním ještě jednoho Superba 2 před fl. s radiem Bolero. Tak porovnávám. Co mi trápí je že ve FL je strašně pomalý software což by asi nemělo. Stačí když nastartuji zobrazí se logo škoda a strašně dlouho trvá než se celkově radio probudí oproti boleru které je hned. Přijde mi i reakce ovládání na volantu je celkově s prodlevou. Dal jsem obnovit tovární nastavení a teď to dělá ještě to, že mi zmizeli při couvání zobrazení vzdálenosti ( auto na displeji je vidět ale ne vzdálenost). Stane se mi že začnu couvat blížím se k překážce už zní zvuková signal…
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdarec, řeším problém s Bolerem. Z ničeho nic se mi stalo, že přestalo uplně fungovat. Zapnout, vypnout jde. Senzory mi na radiu ukazují, ale jakmile chci pustit radio nebo media tak to nereaguje. Když dám například zesílit radio, tak lišta se objeví ale nereaguje to. Radio mužu dat do tovaru, ale ničemu to nepomůže. Když odpojím baterku, tak to zase chvíli funguje. Nesetkal se s tím někdo ? Díky za jakoukoliv radu. Elektrikáři jsou z toho už nešťastní.
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, navigace Columbus Superb II, nefunkční větráček, dá se sehnat někde nový nebo kdo opraví? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Vedel by mi niekto poradiť ci pri poruche načítavania DVD mechaniky je nutné vymeniť celú mechaniku alebo stačí iba senzor viem že mechanika je DVD- M5. Viete niekto aký senzor tam ide a kde sa dá zohnať. Ďakujem.
-
- 8 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, mám Supa II 2012 s Bolero a dost mě štve ten tón úspěšného spárování telefonu přes BT, včera jsem se kvůli tomu už dostal do nebezpečné situace, jelikož to deaktivuje na těch 3-5 vteřin všechno jiné audio. Musí to pryč. Někde jsem četl, že to jde deaktivovat přes VAG - je tu prosím nějaký dobrodinec z Brna či okolí kdo to dokáže vypnout? Tullamorka ho nemine. Díky!
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, včera jsem upgradoval iPhone z 12 Pro na 13 Pro a nechce se mi spojit s Columbem. Proběhne klasické vyhledání telefonu, žádost o zadání 16 místného kódu, ale potom se již spárování nedokončí. S předchozími modely jsem nikdy neměl problém. Tovární nastavení Columba jsem udělal, ale zbytečně. Nesetkal se s tímto někdo a popřipadě vyřešil? Děkuju a přeji prima neděli
-
- 4 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím klubáky poprosil bych o radu ohledně kabeláže k orig. jednotce Columbus OE 3T0035680G, BT jednotce OE 7P6035730F. po přepojení funguje vše jak má volání, sms, hlas.ovládání, problém je pouze u A2DP chybí asi levý vodič pro signál. viz chyba na fotce. dokázal by někdo poradit který pin kam dotáhnout aby fungoval bt stream na obě strany? díky moc ADAM
-
- 3 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Columbus lze dle mého výrazně vylepšit bíým menu....jak jsem opět zjistil ne všichni chodíte do sekce Columbus v rámci O2, a proto dávám fotky i sem: Případní zájemci pište sz......
-
-
- 18 odpovědí
- 13,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, chcel som sa opýtať či by ste mi nevedeli poradiť. Mám Superb 2 a nedajú sa mi púšťať pesničky z mobilu cez bluetooth. Mobil mi s autom sparovalo bez problémov. Kontakty, volané čísla, prijaté hovory, neprijate hovory... toto všetko sa mi tu ukazuje. Keď dám "media" tak mi dá na výber CD, SD karta, AUX a BT audio. Všetko funguje okrem toho posledného (v nastaveniach mám bluetooth audio aktivované) Budem rád za každú radu
-
- 4 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravím když ve svém Boleru nastaví balance je vše v pořádku ale nesmím vypnout motor to se pak hned nastaví ze levá strana zadních rep. Nastaví na úplně v levo balance nevíte někdo čím to muže být vždy po vypnutí motoru se to jakoby resetne s nastaví uplen v levo ale Jan na zadních reproduktorů?
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Cau pani, dnes v noci mi nejaky dobrak rozmlatil okno a vybral radio. V aute nic jineho nezmizelo, takze sel vylozene pro Columbuse. Nechal jsem si vyjet etku podle vin a mam - mel jsem Columbuse 3T0 035 680 B WHS. Umel by prosim nekdo poradit, jestli tam musim dat Columbuse se stejnym cislem, nebo bude fungovat i s jinym? A jake jsou v tom rozdily? Na bazosi jich je kotel a cisla maji ruzne, ne jen ty posledni pismena.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-