Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, neví někdo jestli by šlo na Yeťáka automatické otevírání kufru yeti jako na Octavii či Fabii?

• 2 odpovědi
    • 7,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Celerjehnusnej,

Včera jsem s hrůzou zjistil, že mi kolem přední mlhovky odpadla barva. Byl jsem dnes řešit s prodejcem a zatím jsem našel kladnou odezvu. Bylo to nafoceno a odesláno do Škodovky. Máte někdo podobnou zkušenost ?

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Jan Tichy,

Zdravim mam dotaz kdo mate ambiente expierence verze mate tam paket pro spatne cesty ? protoze konfigurator ukazuje ze tato polozka je za priplatek ve verzy Ambiente za 5300 ale ve seznamu zakladni vybavy je tato polozka " provedeni pro spatne cesty" v zakladu mrknete pod motor zda tam je kryt ? diky v zakladu ma byt zadelany kryt motoru spodni a kryty pod podlahou a male ochrane kryty na zadni naprave, bud v tom maji peknej bordel nebo nevim..

• 14 odpovědí
    • 12,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Bobik500,

Zdravím, dnes jsem poprvé vyměňoval přední žárovku ve Scoutovi. Největším problémem bylo odpojení konektoru :-D ale nakonec jsem na to přišel. Ale k věci... v návodu se píše hned jako první krok ... odšroubujte plastovou matici a je tam takový pofidérní obrázek. Já blbec si nevšiml té veliké matice (na obrázku modře) ale začal pomocí malé goly točit s jakýmsi šroubkem (červeně), který se pak ukázal že není ten správný, a mám strach, že je k nějakému seřízení výšky světlometů. To auto není tak uplně moje, takže nerad bych něco rozhasil. Můžete mi prosím proto vy zkušenější poradit, k čemu ten šroub je?

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Bert,

Může mi prosím někdo objasnit, co obnáší uvedená příprava pro tažné zařízení u nového vozu ? Není mi jasné, o co vlastně jde, když udávaná cena je tuším 5000Kč a bez přípravy je možno pořídit neorigo tažné zařízení i s montáží kolem 6000 Kč. Má tedy cenu si nechat tuto přípravu nechat dělat ? A o co vlastně jde ? - Děkuji

• Díky
    • 10 odpovědí
    • 32,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem vasle,

Panove, nesetkali jste se s tim, ze od LP dveri při rychlostech nad 130 km/h se ozyva aerodynamicky hluk? ( svisteni, jako je treba pri nedovrenem oknu a pod...). Okno je vsak zavrene, na tesneni dveri take vizualne nic zvlastniho:-(. Diky V.

• 6 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj, nevíte někdo, kde koupit rámeček na SPZ bez spodního širokého pruhu na reklamu? Našel jsem jen ty modely, které jsou sice bez reklamy, ale mají ten široký pruh. Kromě tohoto, který je docela předražený: http://auto.bazos.cz/inzerat/9758459/PODCISELNIK-NA-SPZ-BEZ-REKLAMY-CERNY.php Pokud někdo víte, dejte prosím vědět. Díky. P.S. Vrtat značku nechci, tedy montáž přímo na nárazník a zadní dveře není řešení, které hledám.

• 9 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem hopa26,

Včera jsem auto poprvé po zimě pořádně umyl,ostříkal wapkou,šampon,vosk,letní kola-prokouklo to nehorázně. Z čeho jsem ale velmi rozpačitý je přední chromová lišta se znakem škoda a také zadní znak škoda. Po zimě je velmi zašlý,takový spíš matný,než chromový lesk vypadá to hrozně. Nevím,zda je to působením soli,každopádně předešlá Fabie takovým neduhem netrpěla. Zkoušel jsem to drbat nehtem,sleze to,ale po dlouhém drbání. Má už někdo zkušenost co s tím,proavděpodobně nás bude víc-dnes jsem se díval na Yetiho souseda a vypadá to velmi podobně......

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Distephano,

Nevíte někdo,jestli už nejsou na trhu,nebo aspoň v plánu zadní Diodové světla?

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Dubl,

Dnes jsem byl na servisní prohlídce a mám takový problém. Při přebírání vozu po servisní prohlídce mi technik řekl, že na základě nařízení výrobce museli někde v motorovém prostoru obložit nějaký roh nějakým plastem, protože hrozí možné prodření nějaké kabeláže. I mi ukazoval fotky. V tom problém není. Problém se objevil až při přejezdu nerovností po cestě domů. Z motorového prostoru se mi ozývá takové divné klepání (dutý zvuk, jak kdyby se klepal nějaký kus železa na plastové podložce. Protože jsem to zjistil v době, kdy už měl servis zavřeno, nemohl jsem se tam vrátit. Proto jsem doma otevřel prostor a hledal možnou příčinu. A nevím, zda jsem to našel a hlavně nevím, zd…

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Cjoctavian,

Nerezove rurky hrube 48 mm a 18" disky...

• 17 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem tetkauni,

Zdar, mam yetika cca.3 mesice, najeto nejakejch 25k km, byl jsem ted v myce a zapomel jsem sundat antenu a susak od mycky mi ji urazil resp. vytrh i ze zavitem, takze mi na strese zbyl jen ten plastovej drzak ( kloboucek ) a v nem asi nejaka svorka nebo kabel. Jak to mam ted resit ? da se koupit pouze ta cepicka a jak je to tam pridelany ? podle mne je to jen necim lepeny. Diky za pomoc, Michal

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Dubl,

Mám zájem o dodatečné namontování neodnímatelného tažného zařízení. Vím, že se ještě musí doobjednat elektroinstalace. Má s tímto typem už někdo nějaké zkušenosti? Sníží se nějak světlá výška vozu? A co nájezdové úhly? Z fotografie není přesně vidět umístění zásuvky (včetně adaptéru pro 7-pólovou zásuvku).

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem zzdeny,

IMG_0254.JPG mam vysrazenou vlchost v blinkru v zrcatku. Zitra to budu reklamovat. Jsem zvedav jak dopadnu. Asi obrazek s telefonu nejde vkladat.

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.