Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
173 témat v tomto fóru
-
Nejdou mi zamknout zadní levé dveře, zámek jsem vyměnil i řídící jednotku,elektrika tam jde už nevím čím by to mohlo být.
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
-
Jsem majitelem Yeti přesně 24 hodin. Za tu dobu jsem toho nezjistil moc, ale jedna z věcí je, že nesvití pravé světlo zpátečky. Protože máme v rodině ještě dvě, různé roky výroby a ani u jedné pravé světlo nesvítí, nabízí se teorie, že to tak má být. Mě by se totiž hodilo větší osvětlení při couvání. Couvám totiž často. Jak to tedy je?
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Škoda Yeti 1,2 TSI 77 KW r.v. 2010 dobrý den,má Yeti zvlášť pojistku na přední stěrače a na ostřikovače čelního skla a nebo je na obojí jenom jedna?Nefungují mi stěrače ani ostřikovače.Zadní ostřikovač a stěrač fungují,Že se ptám,v manuálu jsem vůbec pojistky na ostřikovače nenašel,ani v motorovém prostoru ani na palubovce.pouze na stěrače.
-
- 3 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Jaký typ žárovek je použit pro denní svícení u faceliftu yetiho u halogenových světlometů? Nikde to nemohu najít...
-
-
- 67 odpovědí
- 51,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, Yeti 1,2L 81kw FL, přestali mi svítit komplet obě zadní koncová světla, pojistky v pořádku. Přední světla svítí. Automatický světla nemám. A jako “třešnička”, na budících nesvítí kontrolka, která obvykle upozorňuje na nefunkční žárovku. Navíc, zřejmě ve stejné době začali svítit budíky ikdyž je vypínač v poloze “0”, stačí jen otočený klíček, pokud vím tak to dřív nesvítilo. Možná to s těmi zadními světly souvisí. Díky předem za tipy, hlavně k těm zadním světlům.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj,prosím řeším problém se spínáním ventilátoru chladiče (motor CBZB). Hned po startu i když je motor studený,hned se ventilátor zapne a totéž dělá i u ohřátého. V ř.j. motoru je chyba P0691 (6140) řídící obvod ventilátoru 1 - zkrat na kostru. Když ventilátor odpojím,změní se chyba na kod 6141 - porucha funkce. Pojistky jsou OK, snímač teploty v nárazníku OK, dráty v konektoru větráku OK, naměřené teploty jsou také v pořádku, klima nafouklá. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Po výmene podvolantovej jednotky mi prestal fungovať palubný počítač a aj dialkové ovladanie zámkov dverí. Dá sa to dokodovať? Jednotka by to mala podporovať.
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
Škoda Yeti, 2014, 103kW, 2,0L diesel, automat, 4x4, 130XXX km Zdravím vás klubáci, idem si medzu vás pre radu. Auto sa dá normálne otvoriť diaľkovým, ale na budíkoch nesvieti nič, ani hodiny ani kontrola otvorených dverí. Po otočení kľúčom sa nerozsvietia ani kontrolky, auto naštartuje a hneď chcípne. Skoro všetko ostatné funguje, svetlá, rádio, centrál atď. Skontroloval som všetky poistky a sú v poriadku, robila sa aj diagnostika, stretol sa tu niekto s takou poruchou? Vopred ďakujem za hodnotné odpovede. Tu je výpis z diagnostiky: Pátek,25,Únor,2022,17:25:42:00001 VCDS -- Windows VAG/VAS Emulator Běží na Windows 8 x64 VCDS verze: SVO 17.1.3.0 Verze dat…
-
-
- 4 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Při snaze o otevření 5.dveří u Yetiho přestal fundovat mikrospínač,dálkou to otevřít šlo,ukázalo se že ze svazku který má asi 11 kabelů bylo 6 poškozeno a 1 přetržen (právě mikrospínač) po nastavení kabelů vše sice funguje,ale nevíte někdo kam až vede celý ten svazek z 5 dveří ,případně číslo dílu ,děkuji vbork .Yeti 2,0 tdi 4*4 103kw 10/2009
-
- 5 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj lidi, uz jste se stim nekdo setkal, ze prestavaji sviti budiky? Nasel jsem kdo to opravuje, ale chteji za to hroznou raketu.
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj získal jsem sadu originálních parkovacích sensorů na svého Yetiho. Jedná se o sadu na obrázku. Má někdo zkušenost s instancí v okolí Blanska.
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz a předem dík za každou radu. Tento týden jsem dojel do práce bez problémů a odpoledne jsem již nenastartoval. Né snad že to netočí, ale nerozsvítili se mi ani kontrolky a byly vynulované i hodiny a i rádio nešlo. Centrál funguje vnitřní osvětlení taky. Tak jsem to tam nechal že to druhý den odtáhnu. Ráno jsem přišel a vše ok. Tak jsem to odvezl domů a odpoledne jsem jel do vedlejší obce a za jízdy mi to zdechlo. Tak jsem scháněl odtah a než jsem ho vytelefonoval tak asi po cca 15minutách jsem to jen tak náhodou zkusil a normálně to funguje. Zkoušel jsem napětí rozdělal jsem pojistkovku u motoru nikde nic volného ani nějakou změnu barvy na kontaktech. odtud …
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám yeti po face, 2015, rozhodl jsem se, že bych přešel na xenony a to komplet s nivelací a ostřiky, aby to bylo plně legální. Svítí to bíle, bude něco i vidět, LED denní svícení a procházet na STK, jezdit bez zataženého zadku, jestli si někdo něčeho všimne. Rozpočet jsem nejprve měl 20, teď když jsem začal zjišťovat co to vše obnáší jsem to zvedl na 30 000, víc bych do toho nechtěl dávat. Potřeboval bych několik rad. zatím počítám s nákupem světel z bazaru co jsem sledoval ceny , snad bych se mohl vejít do 8 - 9 tisíc, Vaša mi poradil, že je lepší brát páry, než jednotlivě, kvůli jejich ŘJ. - jak poznám, že se prodává sv…
-
-
- 15 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám škodu yeti 2.0 tdi 103kw a dnes mi zničehonic přestaly fungovat směrovky, dálkové a stěrače... Například světelná houpačka funguje, přepínač displeje mezi budíky taky, ale jinak nic jiného... Nevěděl by jste někdo?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Koupil jsem autokameru: https://www.aliexpress.com/item/Car-DVR-Dash-Camera-Cam-Video-Recorder-Camcorder-DVRs-dashcam/32809626345.html Zapojit se má přímo do pojistkové skříně, jsou tam tři kabely označené +12V (žlutý), ACC (červený), GND (černý). GND je mi jasný, ale do které pozice pojistkové skříně u Yeti zapojit kabel 12V a kabel ACC tak, aby se kamera automaticky zapnula při otočení klíčku ve spínací skříni?
-
-
- 21 odpovědí
- 47,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, mám pár otázek ohledně PDC. Jedná se o jedno z prvních aut co sjelo z linky 😃 YETI 2.0 TDI 4x4 103kw Elegance 11/2009. A jedná se o to, že po zařazení zpátečky se na boleru nezobrazí asistent. Když jdu do nastavení asistentů PDC v palubním počítači a chci změnit tón tak to vůbec nefunguje. Byla měněna řídící jednotka PDC. Bohužel ani po výměně stále nefunguje. Můžete mi prosím někdo poradit kde bych našel repráček PDC nebo zda jde zvuk z reproduktorů? Nebo pokud by tady byla nějaká hodná duše co by tomu více porozuměla. Byl bych velice vděčný. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mam yetiho 2L 81kW 11/2010. auto je naprostý základ a mam mezi budiky cerny displej ktery ukazuje jen uprostred venkovni teplotu km a hodiny. Chtel bych videt veci jako spotreba atd atd. Bude stacit kdyz koupim jen packu s tlacitky pod volant a nakoduje se to ? Rekne mi nekdo postup ? Děkuji.
-
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím mám problém so Škodou Yeti DSG 2.0 TDI 4x4 že niekedy z ničoho nič vypadne CAN bus pohonu a auto nejde pohnúť, po dlhšom státi všetko nabehne a auto znova ide. Výpis z diagnostiky je v prílohe. Za každú radu vopred ďakujem. Log-TMBLD75L0B6039684-149260km.txt
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Po uzamčení dálkovým ovladačem Ledka parkrát rychle zabliká a pak min. půl minuty trvale svítí. Teprve poté začne pomalu blikat... Podle servisní knížky jde o závadu a mám se obrátit na servis ! Nikde jsem ale neshledal žádnou závadu - vše funguje ja má ! Pravda však je, že dříve to takhle nesignalizovalo. Zajímalo by mne, zda má s tímto někdo zkušenosti a o co vlastně jde. Nechce se mi zbytečně navštěvovat servis a draze platit nějaký zásah. Děkuji za reakce
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, přestalo mi jít vyhřívání zpětných zrcátek a také je nelze nastavovat. První co mne napadlo, asi pojistka. Zádrhel je však v tom, že v manuálu není nikde pozice pojistky popsaná. Je tato pojistka s něčím sloučená? Popřípadě řešil už někdo tuto závadu? A jak. dík
-
-
- 31 odpovědí
- 47,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, nemohu v manuálu najít, zda je to mimořádná výbava a jak se to jmenuje. Na knoflíku AUTO nemám. Dá se to namontovat dodatečně? Při nastartování se rozsvítí pouze světla pro denní svícení, ale nesvítí světla vzadu. Děkuji za radu Bára
-
-
- 124 odpovědí
- 88,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Čítal som toho ozaj veľa článkov a veľké firmy ako Osram a Philips vyrábajú nehomologizované LED NÁHRADY. No natrafil som na toto: https://www.autoledky.cz/Item/autoledky-led-autozarovka-s-homologaci-h7/ Tak ako je to? Že by pokrok technológie? Alebo len marketing...momentálne používam tie v prílohe a na žiarovky ujdú, sú fajn. No ak by boli LED H7 legálne, menil by som :-)
-
-
- 17 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi, mám otázku na funkci "Asistent rozjezdu do kopce". Včera jsem pročítal manuál k Yetimu (1.8 4x4) a dočetl jsem se, že by tento model měl být asistentem vybaven (má ESP a asistent by měl být jeho součástí) Funkce je taková, že při náklonu (do kopce) se po uvolnění pedálu brzdy udrží brzdný tlak ještě cca 2 vteřiny pro snadný rozjezd. Mě se ale auto takto nechová. Tedy ihned po uvolnění brzdy auto začne couvat. Jak je to u vás? Funguje vám tato funkce? Nebo je to nějaká příplatková funkce? Auto jsem koupil jako předváděcí z Boleslavi, tak nevím jestli si původní majitel nenechal tuto funkci vypnout (pokud to jde). Do servisu bych rád šel poučen, tak předem…
-
-
- 82 odpovědí
- 72,3tis zobrazení
- 1 sledující
-