Motor 1.2 TSI / 1.4 TSI
155 témat v tomto fóru
-
Zdravím pánové, jenom by mě zajímalo, jaké otáčky má 1,2 TSI s DSG převodovkou. U manuálního řazení je to při rychlosti 130km/h přesně 3.000ot/min. Měl jsem možnost řídit novej Chervolet Cruze (1.8i) a ten při 130km/h točí téměř 4.000ot/min a to mi připadá už celkem hodně. Tak jsem se chtěl zeptat kolik právě při 130 točí 1,2 TSI DSG a popřípadě to stejné nová RS. Moc dík za odpovědi.
-
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Caute, uz to tu niekto riesil, niekto si to vsimol, ini zas nie. Preto by som chcel poprosit vsetkych co maju 77kW TSI vo Fabii alebo Roomstri, ci by mohli skusit a potom sem do fora napisat, ci pri OTVORENYCH OKNACH pri rozbiehani a pridavani plynu na prvom a druhom prevodovom stupni POCUJU "zvonka pri jazde" taky plechovy - suchotavy - drncavy zvuk. /zvnutra so zatvorenymi oknami je to samozrejme dobre odhlucnene/Ide o to, ze na 63kW TSI som to v takej miere nepostrehol, zatial co v 77kW mi to drncanie uz potvrdilo viacero ludi. Servismani a rozni "fachmani" sa vyjadruju, ze to moze byt skrtiaca klapka, turbo, vyfuk, alebo nejaka ina "rezonancia". Pokial Vam to robi vi…
-
-
- 24 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj chlapy chtěl bych si koupit Fabii II 1.2 TSI Sportline 63 KW. Koukal jsem ,že i v AAAuto se toto auto rv.2010 najeto do 30tis se dá koupit do 250 000,- vč.DPH . Mám jen jednu prosbu co jsem tak četl tyhle motory by měli být spolehlivé a kort když maj tak málo najeto.Jen moje otázka zní :-) Jaká je spotřeba???? ? MOC DÍKY ZA ODPOVĚDI
-
-
- 21 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa niekto stretol s problémom pri štartovaní za studena, resp. iba mínusových teplotách, ak celú noc stojí auto vonku a ráno štartujem tak sa mi stáva, ako keby išlo iba na tri valce, celé sa trasie, ako by išiel motor skapať, po pridaní plynu na približne 2000 otáčok prestane, ide ako má. Ak je motor zohriaty tak sa mi to ešte nestalo. auto má nabehané 1100km a robý to posledný tyzden. Ďakujem za odpovede.
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Chcel by som vas poprosit o nazor, skusenost, radu ohladom pracovnych otacok motora 1,2 TSI 77 kW. Zatial som na mojom novom aute najazdil cca 1500 km. Co ma udivuje je asistent zmeny prevodovych stupnov. Obycajne pri cca 1800 rpm signalizuje - radi zaradit vyssi rychlostny stupen. Na jednej strane je pravda, ze motor ide tichucko, tiez spotreba je celkom v pohode (mesto cca 5,8 - 6,5 podla dopravnej situacie) na druhej strane neskodi taketo skore preradovanie motoru? V akych otackach je podla vasho nazoru vhodne tento motor drzat pri beznej jazde? Vopred dakujem za vase nazory, rady. ps: riadenie sa totuo signalizaciou ma potom za nasledok, ze idem na piatom prevodovom…
-
-
- 15 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-