Přejít na obsah

Motor 2.5 TDI

135 témat v tomto fóru

• 30 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
  1. Starty

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  2. Napinak klin remenu

• 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  3. Emise Do Dilny 2.5 TDI 1 2 3 4

• 94 odpovědí
    • 31.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  4. aditiva do oleje

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  5. Odpojená hadička

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  6. EGR pracovni cyklus 89% ?

• 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  7. Divné zvuky

• 14 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  8. Výměna motoru

• 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 18.1k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
  9. Cvaka u motoru 1 2

• 29 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 65 odpovědí
    • 14k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
  10. Vahadla

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Latkove - do superba vraj nepatria. Kozene - bez ventilacie nebrat.  Sportline - bacha na bocnice.  Svetla koza - bacha na tmave rifle a monterky, aby sa nespinili.    Tak co si mam vybrat, drevenu lavicu? Tam asi bacha na triesky 🤷
    • Ahojte. Vedel by niekto poradiť, ako odomknúť security access na riadiacej jednotke 44 - Steering assistance? Chcel by som zmeniť silu posilovania volantu. Neustále mi to dáva error - “Login not possible, lock time not yet elapsed“ Skúšam cez OBD, ponúkalo jeden login, ktorý som použil. Odvtedy mi vyhadzuje chybu. Niekde na fórach píšu, že treba počkať aspoň 20min so zapnutým zapaľovaním, ale chyba pretrváva. Jazdil som medzitým aj dlhšie trasy. fyi Mám predFL, inde adaptácie fungujú 
    • Dobrý deň,  Chcela by som vymeniť 5stupnovu prevodovku v octavii 2, 1,6 diesel na 6 stupňovu prevodovku,ma s tým niekto skúsenosti, oplatí sa to, co všetko treba vymeniť?  Vopred ďakujem za odpoveď 
    • Ahoj, dobrá zpráva. Podle fotek bych odhadoval že se jedná o tohle: https://vi.aliexpress.com/item/1005007658625197.html? Případně můžeš dle fotky zkontrolovat, asi nejtypičtější je tam umístění toho velkýho kondenzátoru. Máš verzi s placenou aktualizací nebo neplacenou (dražší nebo levnější)?   Ještě mě trochu zarazilo, že máš loader V1099, ten se moc nevyskytuje a na Alliexpressu skoro vůbec. Nebo jsi ho tam nainstaloval z jiných zdrojů?   Co všechno s tím jde nakódovat? Narazil jsi na něco co nebylo povolený, chyběla možnost? Chtěl bych povolit APP Connect pro Androida, spárovat klíč, zálohovat komplet SW, ošetřit připojení vozíku (instalace tažného zařízení).    
  • Vytvořit nový...