Přejít na obsah

Motor 1.6 TDI

15 témat v tomto fóru

1. Motorový olej

• 13 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
  2. Tlakový spínač oleje

• 11 odpovědí
    • 26.8k zobrazení
  3. Ake mate skusenosti?

• 15 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
  4. 1.6 tdi klepe

• 6 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  5. Rozvody

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  6. Vstreky

• 2 odpovědi
    • 829 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, koukám po kamýkách v automatu a některým chybí u řadící páky tlačítko MODE. Jak pak funguje přepínání jízdních režimů? Přes display? Nebo nejde měnit režim vůbec? A jak se pak bez toho jezdí? Jde to tlačítko případně za nějakou rozumnou cenu dodělat? Díky za odpovědi.   P.S. A ví někdo smysl těch dvou nejširších tlačítek vlevo? Nikde jsem je neviděl ničím osazené.
    • A ty myslíš, že se ti při 300 km dlouhý jízdě dobije baterka do plna na 100 %  ?   S inteligentním dobíjení ani náhodou.  Teď už dlouhá cesta neznamená dobita baterie.
    • už to že ti ten oil ash resetoval do stavu nového filtru byla chyba, nemělo se do toho jebkat když to fungovalo. Naopak teď nebudou jednotce sedět diferenční tlaky a může to začít padat do nouzáku.
    • Vyměnil bych ho, není doporučený pro koncernové DPF CR motory. Může teoreticky snížit životnost DPFka.
    • Ahoj všem, potřebuji poradit ohledně chyby (záměny) motorového oleje. Ve vozidle mám motor 2.0 TDI, 110 kw, DFHA, který má specifikaci 504.00 a 507.00, běžně používám olej značky Castrol edge 5W 30 (měním po roce, což odpovídá cca 10.000 km). Při aktuální výměně jsem si, již při dolévání, všiml, že jsem objednal olej jiný, konkrétně značky Castrol edge 5W 40, specifikace 505.00 a 505.01. Můj dotaz tedy zní, zda tento olej mohu v motoru vozidla zanechat s tím, že výměnu budu realizovat, tak jako vždy, po jednom roce a uvedeném nájezdu kilometrů, aniž bych mu způsobil nějakou újmu? Děkuji moc.
  • Vytvořit nový...