Elektrika
3 361 témat v tomto fóru
-
-
-
mam taky mensi problem ked mam stiahnute prave okno a chcem ho zavriet do polky sa vytiahne a potom sa mi same stiahne hm? na druhykrat mi uz okno vyjde uplne hore. co to moze byt?
-
- 15 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Na autě mi nesvítí přední prava parkovačka a vzadu také ne..Prosím která je to pojistka.. Díky za radu..
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Neviem kolko krat uz bol kufor zabuchnuty ale je jasne ze ten zamok je rozbuchnuty presnejsie ne rozopina mi kontakt... svetlo v kufri. cize ked zavriem kufor svetielko stale svieti....sviňa Co by ste mi poradili hm??? je to limuzina r.v.97 Len mi nepiste ze aj s tymto mam ist na VAG
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Nazdárek pánové Nějak nemohu najít na své Octě štelování vnitřní intenzity palubních budíků. MR 2005 OI 1.9 TDI výbava TOUR Díky Macc
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zháním tento ovladač,nebo jen krabičku.Tlačítko to má totiž už za sebou.Nebo nějaký univerzál,který by komunikoval s alarmem a centrálem co tam mám.Je to METASYSTEM.Auto je r.v.98.Dík
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám vystřelené oba přední airbagy. Co vše vyměnit, aby byly opět 100% funkční? Je jasné, že oba airbagy, vršek palubní desky. Něco dalšího? Čidla, řídící jednotky atd.
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Cus, Nevim proc, ale nezhasinaji mi svetla v kufru, netusim proc. Svetla v interieru i kastliku funguji normalne. Nevite nekdo nahodou, kde by mohla byt zrada ? Diky.
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevi nekdo jak dostat nove piny do konektoru. Montoval jsem tempomat a do cerne svorkovnice mi nesly zasunou. Asi jsou blokovany fialovym plastem, ale nevim co kde zmacknout, aby tam novy pin dostal.
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Chlapi mam jeden oreginal klic,potrebuji kdo je schopny mi udelat novy,takze vycist kod a nahrat do noveho,jsem z Roznova pod Radhostem,takze ostravaci prosim pomoz te...jinak vsem dik
-
-
Zdravím, mám Oct. r.v. 10/97, na kterou byly namontovány PZ dveře r.v. 2000. Zamykání funguje ale nejde stahovat okno u PZ dveří. S oknem jde pohnout jen když dlouho držím klíček v poloze otevřít. Sehnal jsem motorek okna s elektronikou r.v. 98 - žádná změna - Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 3B0 959 799 S Komponent: Zentral-SG Komfort V41 Kódování: 04097 Opravna #: WSC 31480 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 54-00 - nespravna vybava Zkoušel jsem dát zámek r.v. 97 a opět žádná změna - výpis stejný. Problém bude asi v nekompatibilní elektronice? …
-
- 16 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
nasel sem na netu tohle - http://www.tacc.cz/themes/kategorie/detail...id=120&source=1 - zajimava cena Staci to na diagnostiku ??? Jde mi jen o zjistovani chyb na aute - nic vic nehodlam delat.
-
- 8 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim
-
- 4 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
-
-
Po namontování tempomatu do OCT I 81kw píše palubní počítač dojezd na plnou nádrž 530 km,v nádrži dle Super Vagu 51 litrů,Doplnil jsem cca 4 l u pumpy.Vag píše 55 litrů ,palubní počítač dojezd 760 km.Před montáží tempomatu při plné nádrži dojezd dle pal.počítače1060 km.Poradí někdo?Tempomat orig.a plně funkční.
-
- 10 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Jde dodělat pal.pc . Výbava clasic rv.o2. Co dodělat. : páčka : budíky ?
-
Po zapnuti 4 rychlosti na ventilatore kurenia sa vzdy odpali poistka, resp na 3. rychlosti ked su privrete prieduchy ofukovania ten isty problem, poistka odpalena, . Prosim o radu, kde by mohla byt pricina tejto poruchy. Ado
-
- 10 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Potřebuji poradit kde je spínač na lampičku v kasliku spolujezdce OI, žárovka je OK ,ale nesvítí. Kdy má svítit? Kde je spínač? díky
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Mam Octu 98, 1.6 74kW a nahodile se mi po zamknuti otevrou vsechny okna a odemknou dvere. Nekdy to udela za 5 minut po zamknuti, nekdy za 2 hodiny, nekdy za pul dne. Neslysel nekdo o podobnem problemu ? Diky za info ...
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
ahoj, poradte prosim, kde se nachazi RJ multifunkcniho volantu? nejlepe jestli nekdo nema fotku. chci zapojit k symphony. volant tam je origo, ale u radia kabel neni. Diky
-
- 13 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Ahoj. Kdyz jsem se vrtal v Octavce nasel jsem jednu antenu pichlou do autoradia a druhou volnou jen tak hozenou. Presne ta stejna. To je od vyroby? Nebo je naco? Dalsi vec mam tam konektor na antenku k mobilu. Ale problem je, ze na strese zadnou jinou antenu na Octavce nemam jen tu na autoradio. Nechce se mi jit po kablu. Mimochodem, kamarad koupil Oct- a svete div se, ani nevedel ze neco takoveho ma v palubovce. Vyhledavani vozu od Meta - je tam alarm se zaloznim zdrojem a i s vnitri sirenou, pote jednotka s antenou na vyhledavani, spesl zabalena a schovana Docela prekvapko.
-
- 12 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Hello.. Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym??
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Dnes som tahal napajaci kabel na zosik a asi som tukol do niecoho (mozno odtrhol nejaky kablik pod pristrojovkou) a auto si mysli ze su otvorene vodicove dvere aj ked su zatvorene. Zatial som odpojil svetlo vo dverach aby mi nezozralo celu baterku, ale samozrejme to svieti na pristrojovke a trochu su problemy pri zamykani. Prosim poradte niekto ak viete kde by mohla byt chyba, alebo kde by som ju mal hladat.
-
- 4 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Tak ještě jeden dotaz, dá se nějak zjistit funkčnost čidla teploty uvnitř vozu?, klimatronic mi stále chladí a chladí, topit začne až na HI a to i v zimě. tak to asi hádám na to čidlo, ale kde je a jak ho vymenit???, díky moc
-
- 4 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi mam takovy dotaz Je mozne predelat (nejlip vagem) komfortku tak aby tlacitkem pro blokovani stahovani zadnich oken se dala zablokovat i moznost stahnuti okna u spolujezdce?
-
- 18 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Cus. Mam jenom dotaz. Jsou ve svetlech v Octavce MR2001 H4ky? Díky za rychlou reakci.
-
- 6 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-