Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

Dejte vedět. Jedná se o poruchů budíků.

• 99 odpovědí
    • 11,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Relic,

mam taky mensi problem ked mam stiahnute prave okno a chcem ho zavriet do polky sa vytiahne a potom sa mi same stiahne hm? na druhykrat mi uz okno vyjde uplne hore. co to moze byt?

• 15 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Fany,

Na autě mi nesvítí přední prava parkovačka a vzadu také ne..Prosím která je to pojistka.. Díky za radu..

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Relic,

Neviem kolko krat uz bol kufor zabuchnuty ale je jasne ze ten zamok je rozbuchnuty presnejsie ne rozopina mi kontakt... svetlo v kufri. cize ked zavriem kufor svetielko stale svieti....sviňa Co by ste mi poradili hm??? je to limuzina r.v.97 Len mi nepiste ze aj s tymto mam ist na VAG

• 3 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Macc,

Nazdárek pánové Nějak nemohu najít na své Octě štelování vnitřní intenzity palubních budíků. MR 2005 OI 1.9 TDI výbava TOUR Díky Macc

6. Zahájeno uživatelem bembas,

Zháním tento ovladač,nebo jen krabičku.Tlačítko to má totiž už za sebou.Nebo nějaký univerzál,který by komunikoval s alarmem a centrálem co tam mám.Je to METASYSTEM.Auto je r.v.98.Dík

7. Zahájeno uživatelem jofree,

Mám vystřelené oba přední airbagy. Co vše vyměnit, aby byly opět 100% funkční? Je jasné, že oba airbagy, vršek palubní desky. Něco dalšího? Čidla, řídící jednotky atd.

• 3 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem schupa,

Cus, Nevim proc, ale nezhasinaji mi svetla v kufru, netusim proc. Svetla v interieru i kastliku funguji normalne. Nevite nekdo nahodou, kde by mohla byt zrada ? Diky.

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem tichotovi,

Ahoj, nevi nekdo jak dostat nove piny do konektoru. Montoval jsem tempomat a do cerne svorkovnice mi nesly zasunou. Asi jsou blokovany fialovym plastem, ale nevim co kde zmacknout, aby tam novy pin dostal.

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem RadekVW,

Chlapi mam jeden oreginal klic,potrebuji kdo je schopny mi udelat novy,takze vycist kod a nahrat do noveho,jsem z Roznova pod Radhostem,takze ostravaci prosim pomoz te...jinak vsem dik

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Michal3,

Zdravím, mám Oct. r.v. 10/97, na kterou byly namontovány PZ dveře r.v. 2000. Zamykání funguje ale nejde stahovat okno u PZ dveří. S oknem jde pohnout jen když dlouho držím klíček v poloze otevřít. Sehnal jsem motorek okna s elektronikou r.v. 98 - žádná změna - Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 3B0 959 799 S Komponent: Zentral-SG Komfort V41 Kódování: 04097 Opravna #: WSC 31480 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 54-00 - nespravna vybava Zkoušel jsem dát zámek r.v. 97 a opět žádná změna - výpis stejný. Problém bude asi v nekompatibilní elektronice? …

• 16 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem fanous,

nasel sem na netu tohle - http://www.tacc.cz/themes/kategorie/detail...id=120&source=1 - zajimava cena Staci to na diagnostiku ??? Jde mi jen o zjistovani chyb na aute - nic vic nehodlam delat.

• 8 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem RadekVW,

Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim

• 4 odpovědi
    • 5,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem josef,

Po namontování tempomatu do OCT I 81kw píše palubní počítač dojezd na plnou nádrž 530 km,v nádrži dle Super Vagu 51 litrů,Doplnil jsem cca 4 l u pumpy.Vag píše 55 litrů ,palubní počítač dojezd 760 km.Před montáží tempomatu při plné nádrži dojezd dle pal.počítače1060 km.Poradí někdo?Tempomat orig.a plně funkční.

• 10 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem michal9,

Jde dodělat pal.pc . Výbava clasic rv.o2. Co dodělat. : páčka : budíky ?

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem ado1973,

Po zapnuti 4 rychlosti na ventilatore kurenia sa vzdy odpali poistka, resp na 3. rychlosti ked su privrete prieduchy ofukovania ten isty problem, poistka odpalena, . Prosim o radu, kde by mohla byt pricina tejto poruchy. Ado

• 10 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem doktor.j,

Potřebuji poradit kde je spínač na lampičku v kasliku spolujezdce OI, žárovka je OK ,ale nesvítí. Kdy má svítit? Kde je spínač? díky

• 2 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem schupa,

Mam Octu 98, 1.6 74kW a nahodile se mi po zamknuti otevrou vsechny okna a odemknou dvere. Nekdy to udela za 5 minut po zamknuti, nekdy za 2 hodiny, nekdy za pul dne. Neslysel nekdo o podobnem problemu ? Diky za info ...

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem mudra,

ahoj, poradte prosim, kde se nachazi RJ multifunkcniho volantu? nejlepe jestli nekdo nema fotku. chci zapojit k symphony. volant tam je origo, ale u radia kabel neni. Diky

• 13 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Kryšot,

Ahoj. Kdyz jsem se vrtal v Octavce nasel jsem jednu antenu pichlou do autoradia a druhou volnou jen tak hozenou. Presne ta stejna. To je od vyroby? Nebo je naco? Dalsi vec mam tam konektor na antenku k mobilu. Ale problem je, ze na strese zadnou jinou antenu na Octavce nemam jen tu na autoradio. Nechce se mi jit po kablu. Mimochodem, kamarad koupil Oct- a svete div se, ani nevedel ze neco takoveho ma v palubovce. Vyhledavani vozu od Meta - je tam alarm se zaloznim zdrojem a i s vnitri sirenou, pote jednotka s antenou na vyhledavani, spesl zabalena a schovana Docela prekvapko.

• 12 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Jozinko1,

Hello.. Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym??

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Piotro,

Dnes som tahal napajaci kabel na zosik a asi som tukol do niecoho (mozno odtrhol nejaky kablik pod pristrojovkou) a auto si mysli ze su otvorene vodicove dvere aj ked su zatvorene. Zatial som odpojil svetlo vo dverach aby mi nezozralo celu baterku, ale samozrejme to svieti na pristrojovke a trochu su problemy pri zamykani. Prosim poradte niekto ak viete kde by mohla byt chyba, alebo kde by som ju mal hladat.

• 4 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem pakoo,

Tak ještě jeden dotaz, dá se nějak zjistit funkčnost čidla teploty uvnitř vozu?, klimatronic mi stále chladí a chladí, topit začne až na HI a to i v zimě. tak to asi hádám na to čidlo, ale kde je a jak ho vymenit???, díky moc

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem xhans69,

Ahoj lidi mam takovy dotaz Je mozne predelat (nejlip vagem) komfortku tak aby tlacitkem pro blokovani stahovani zadnich oken se dala zablokovat i moznost stahnuti okna u spolujezdce?

• 18 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem horca,

Cus. Mam jenom dotaz. Jsou ve svetlech v Octavce MR2001 H4ky? Díky za rychlou reakci.

• 6 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.