Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Fido,

Chtěl bych poradit. V Octavii 1,9 TDI se mi sem tam stane, že "spadnou" všechny ručičky na budících ( otáčkoměr, stav paliva, teplota vody i tachometr) a to najednou a na cca 5 vteřin. Čím by to mohlo být? Díky...

• 11 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem rastikt,

zdravím všetkých,mám jednu otázku na znalcov.Kto mi poradí kde mám pripojiť kábel z CZ na výstup ku smerovkam + .Dorabal som si na octavku CZ na dialku a ma to aj signalizáciu na smerovky ale neviem kam mam ten kablik pripojiť aby to bliklo všetkými smerovkami naraz.Mám model octavky 97.prosím niekoho o radu.Dík.

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem HonzaV,

Nazdárek chlapi. Mám dotazík ohledně klima v O1. Když jí zapnu, slyším jakési (dalo by se říct SUCHÉ) chrčení. Předpokládám, že mám vyprchanou kapalinu a klimošku je třeba opět "natlakovat". Ale známej mi říkal, že je to prej děravý a utíká to. A to je právě to, na co se chci zeptat. Není třeba v systému klimošky nějaká součást, která ráda odchází? Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo je normální, že klimča po doplnění vydrží tak rok? Díky za názory!

• 8 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Andrew,

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, zda se po odpojení baterie (na 1 hod a vic) u Octavie smažou adaptační hodnoty. Dál jsem se chtěl zeptat, když smažu adaptační hodnoty (odpojení baterií nebo softwarem), jak postupovat při prvním nastartování. Slyšel jsem že se má dát škrtící klapka do základního nastavení (VAG apod) a pak nechat motor běžet na volnoběžné otáčky x minut a po té projet x minut, ale podrobnosti nevím - nemáte někdo zkušenosti jak postupovat. Děkuji

• 4 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Doktor,

Pls netusite, kde by moh bejt zakopanej pes? U spolujezdce nefunguje dverni osvetleni dole... zarovka, svetlo i dverni spinac OK... takza to bude nekda na cest od svetla nekam, ale kam? thx

• 7 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem petto,

ahoj. potřebuju poradit s tím jak nastavit aby mi po zamčení dveří dálkáčem dojeli okna! když zamču klíčem a podržím ho tak dojedou v poho, ale dálkovým popojedou cca o 15-20 cm, ale nevyjedou až nahoru. centrál je od firmy Meta system nebo nějak tak... díky moc zdá se mi že už to tu někde bylo, ale nenašel jsem to, tak kdyžtak aspoň link dík

• 17 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Tompo,

Chtěl bych si dodělat DO k centrálu, ale netuším, jak se tam dodělává ta jednotka, k čemu se musí zapojit a tak.....Dělal jste to už někdo?

• 14 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem waclaw,

Zdravím. Koupil jsem si obvod k automatickému zapínání světel. Jeden kablík se má připojit k signalizaci dobíjení (pro zapnutí potkávaček), nevíte jestli není vyveden někam do pojistkové skříňky nebo na jiné přístupné místo? Přímo ke kontrolce dobíjení v budíkach se nedá moc dobře dostat. Díky za pomoc.

• 15 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem vlacek,

montoval sem s kamosem alarm od jablotronu ca-320 do octavky zapojeni samotneho alarmu probehlo hladce az na jednu cernou krabicku co se menuje OC-DV a tu nevime kam zapojit podle navodu tomu nerozumime ani jeden a to je kamos elektrikar navod je zde http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mdf52704.pdf nemate nekdo stimhle zkusenost mam v lektrice vsechny okna

10. Zahájeno uživatelem zabiak,

Přestal mi svítit boční blinkr ten pod zrcátkem a žárovku jsem vyměnil a nic. Nevíte čím by to mohlo být? Nesetkal jste se stím někdo? Jinak vše svítí.

• 7 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Johanson,

Zdar borci nemá někdo skušenost s montáži dálkového ovládání RJ CZ KEY do Octavie 98.Čuměl jsem na návod,ale nejsem z toho moc chytrej.Díkec Dík

• 8 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem gumah,

prosím o radu,poslední tři dny když ráno nastartuju tak mi zůstane svítit kontrolka ABS,popojedu kus pak vypnu motor a nastartuju znova rozjedu se a ještě asi deset sekund svítí a pak zhasne co s tím je dík za radu

• 10 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Tezmen,

Zdravím všechny.Chci se zeptat ohledně autorádia.Koupil jsem octávu a je tam autorádio symphony,ale není nijak hráněno proti ukradení,teda kromě kódu.Chtěl bych ho nahradit autorádiem sony cdx2250.Budou nějaké problémy se zapojením,nebo jenom vyměním a jeto.Slyšel jsem,že japonci v octávkách nějak nechtějí spolupracovat.Díky za rady a tipy.

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem HonzaV,

Nazdárek... Tak jsem také v řadách majitelů Octávek, kteří přišli ráno k autu a ejhle - noční návštěva... V mém případě to byl vylouoplej zámek u spolujezdce a chybí radio a airbag u spolujezdce. Nebo alespoň doufám, že jen u spolujezdce... Volant jsem rozlouplej neměl, ale nevím, jestli to nevyndali nějak šetrně... Dá se to nějak zjistit, aniž bych otevíral volant? Každopádně kdybych tu smažku nachytal, tak mu uskřípnu šišku dveřma... Jsou to K**VY ZK**VENÝ...

• 28 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem waclaw,

Zdravim. Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky

• 4 odpovědi
    • 26,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Piotro,

Nazdar chlapi, Mam problem. Nejako mi prestali fungovať blinkre. Keď vyhodim blinker, blikne 1 alebo 2 krat a zhasne. Niekedy bliká dlhšie ale dosť nepravidelne. Výstražné funkujú bez problémov. Nevie niekto ako by sa to dalo opraviť?

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Bandi,

Ahoj. Vedel by mi niekto napísať, aké má možnosti komfort systém v Octávii TOUR .Napr. funkcia coming-home alebo kontrola prepálených žiaroviek, ako je v návode na obsluhu. Či sa dá ich zapnut napr. VAG-om. Díky.

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Galaxy64,

Po zhodnoceni situace, odpalenych dvou H4kach behem dvou mesicu kdy stale svitim, kazda stala 250,-. Vadi mi sviceni cca 150W, sviti celej interier, namahany alternator adt. Asi se vydam cestou pridavnych "svetel pro denni sviceni". Zatim jsem narazil jen na tohle http://www.hella.cz/prisl/taglicht/index.htm . Jsem zvedavej jak to budu vysvetlovat svestkam, ktery budou tvrdit, ze jsou to mlhovky a ze zadny svetla pro denni sviceni nikdy nevideli. Zakon cosi takoveho povoluje "dle zvlastniho predpisu". Nevi nekdo co to je ten zvlastni predpis? Asi si ho napisu sam. Svetla pro denni sviceni jsou teda pro me jasna volba, po 1.7.2006 se nejspis nebude muset svitit obrysovym…

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem miki,

Zdravím všechny, sice se to tady už řešilo, ale nepodařilo se mi najít nějakou radu . Mám problém s origo DO v klíči na koktě ( mám 1,9 Tdi combi, r.v. 2000, nevystřelovací klíč). Dost často se mi stává, že mi nejde dálkou odemknout, když ale auto odemknu klíčem, tak už to zase chodí. Jakoby si to znovu načetlo klíč. Nevíte prosím někdo čím to je? Pomohlo by znovunačtení klíče přes VAG?

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Agamemnon,

Ahoj lidi, mam Oct 1.9TDI 11/98 a mam problem s zvuk. signalizací ručky a světel. Jediný co mě ohlásí je kdyz necham blinkrem na jednu stranu parkovačky a vypnu zapalování. Ručku po rozjeti ani zapnutý tlumený i při otevřenejch dveřích to neohlásí. Chci toho od svýho miláčka moc nebo by to fakt mělo běhat? Jsem stará skleróza a občas by to houknutí bodlo. A to o drahý polovině ani nemluvim. :

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Gus,

mám špatnej mikrospínač na zámku dveří řidiče na rozsvicování pozičky ve dveřích a kontrolky na palubce.dá se někde sehnat originál nebo tam pasuje jinej? dík

• 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Dalik,

Zdravim, tak jsem vymenil budiky z duvodu nefunkcnich rucicek, a kdyz uz jsem shanel nove, tak zrovna s pal. pocitacem. Sehnal jsem uplne nove (serie 034G) namontoval packu od steracu, prokabeloval, prizpusobil, naucil klice atd. Vse funguje, akorat na pal. poc. se okamzita spotreba pohybuje kolem 51 litru a prumerna ukazuje 99,9 L. Po vyresetovani se pri jizde prumerna spotreba plynule zvysuje az do 99,9. Jde o Oktavii 1.6 55kW rok vyroby 99 nakodovano mam 02142 napada nekoho neco? Dalsi problem - na palubnim pocitaci neni poloha pro vnejsi teplotu, ale na displeji symbol st.C. je. Da se to nejak povolit? Diky vsem za rady. Dalik

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Robin,

Zdravim Pani, zaujimalo by ma ci je mozne domontovat do Octavie combi 1.9 tdi system ESP, pripadne ASR. Ak niekto poznate naklady spominanych operacii tak sa kludne rozpiste. Dik

• 27 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Pinky,

Zdravim, mám takovej dotaz. Jak je možné to, že zatím všechny Oktávy co jsem viděl, mají palubní počítač uprostřed, červeně podsvícenej, víte co myslim, tedy všehny z koncernu. A mě to ukazuje na tom displeji vlevo, jak jsou hodiny. Uprostřed mám tmu Jde to nějak přepínat a nebo je to tak z výroby. A další, jestli stahovaní a vysouvání oken dveří jde ovládat nejen klíčkem při zamykání, ale jestli to jde i při použití dálkáče. ( Vše orig. v klíčku). Díky za radu

• 11 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Tompo,

Máte někdo zkušenosti? Bude mi fungovat univerzální DO? A co instalace? Velkej Problém? Díky

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.