Autohifi, Navigace
110 témat v tomto fóru
-
Ahojte chlapci, prosim mam swing a maxidot, je moznost aby mi predvolenu stanicu jej nazov zobrazovalo na maxidote, nejako si s tym neviem rady. Dakujem.
-
- 10 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ajfl: Nemušíě mi důvěřovat, jen chci obecně poradit každému, co chce výsledný zvuk autorádia nějakým způsobem posunout k lepšímu a nemá v tomto směru příliš zkušeností nebo nechce dělat zásadní změny v instalovaném HiFi.. Autorádio Swing dává jmenovitý výkon 4x20W RMS. Na přední kompo repro jde 2x20W. Výhybka jen tento výkon rozdělí na frekvenční pásma na jednotlivé repro k tomu přizpůsobená. Tedy vyšší frekvence pustí do jen výškače a nižší frekvence pouze do středobasu. Dozadu jde samozřejmě také 2x20W, ale jen do koaxiálních repro. Ty jsou reprodukčně horší na přednes jakéhokoliv žánru hudby. Frekvenční pásmo není tak kvalitně děleno na basy a výšky, jako je tomu u ko…
-
-
- 28 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, jaký je benefit MDI oproti SD kartě v Amundsenu? Dopátral jsem se pouze toho, že MDI podporuje více formátu (AAC, OGG) a dá se k tomu připojit iPod. Zbytek je stejný, čili připojení flashky/karty se mi načtou ID3 tagy a vše můžu ovládat na volantu? Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, nenasiel som podobne tema tak to skusim takto: nedari sa mi dokopat radio ktomu aby nahodne prehravalo celu flashku, stale je mozne prehravat nahodne len v ramci jednej zlozky. V manuali som ziadne podrobnejsie veci nenasiel, akurat zmienku o MIX funkcii. V novsich skodovackych radiach nikdy nebola jasne definovana funkcia "shuffle" tak ako to je vsade na svete, takze sa bojim ze som nieco prehliadol. Jedno z rieseni je vsetku hudbu napraskat do jedneho adresara, ale pride mi to hrozne neprehladne. Dik za pripadne rady
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Nemá někdo k dispozici info, kdy budou podporovány další nové smartphony a zařízení?
-
- 15 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nemáte někdo zkušenosti s výpadkz autorádia swing když ladím písničky nebo je chci potvrdit tak se mi vypne a hned zas zapne rádio. Video jsem chtěl přidat ale nejde nahrát.
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Koupil jsem si nový multimedialní přehrávač 80895g potřebuju poradid s montáží jestli musim dokoupit jiný typ iso konektoru protože na tendle co je v balení to nefachá nebo musim přidat nějakej kabel předem moc děkuji moc
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo co znamená ten trojúhelníček v horní části displaye Swingu hned vedle teploty? Nikde to nemůžu najít a docela by mě to zajímalo...
-
- 10 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Prosim nemáte někdo zapojení konektoru u radi swing ? tedy popis pinu co je ktery děkuji
-
- 6 odpovědí
- 28,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, zkoušel jsem normálním kabelem, který mám k iPodu do počítače ho připojit do MDI. Začal se nabíjet, ale Amundsen hlásí, že na MDI není žádné zařízení k dispozici. Stalo se vám to taky nebo řešil to někdo? Telefon se ani nenabíjí, hudbu hraje přes bluetooth.
-
- 11 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-