Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.3

1. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Jak se mění palivový filtr, je to ta černá nádoba u leveho podběhu?

• 5 odpovědí
    • 30,8tis zobrazení
  2. Zdraviim, prosim o pomoc. Mam dva problemy a nevim jestli spolu nejak souviseji: 1. Otacky mi padaji pomalu,viz prilozeny graf z VAGu cervena cara jsou otacky, ktere jsem pro stani nastavil plynem na cca 2000. Kdyz jsem pustil plyn,tak otacky pomalu padaj a chvili trva nez se ustali na tech cca 750... Je videt ze klapka zajimave zapumpuje- viz zluta cara, kdyz spadnou... to tomu zase trochu prida... Ale co me nejvic dostalo je, jak vypada strida signalu -seda cara- pro ovladani klapky(toho motorku ci co to tam je..). Kdyz to spadne skoro na volnoveh tak prubeh strasne lita, jak je vidno... Vubec nevim, zda je to normalni... Asi ne, kdyz to tak pomalu klesa.. 2. Kd…

• 2 odpovědi
    • 4,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Co myslíte, olejový filtr co prodávají ve Škoda je lepší než ty levnější repliky? Nebo je to stejný?

• 7 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Mad Mike O2,

Zdravím chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s turbem na Felicii 1.3 MPI 50 kw našel jsem to v inzerátu tak se chci poradit, díky za radu

• 7 odpovědí
    • 38,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Ahoj, při rozjezdu na 1 mi auto hrozně škube, asi nejspiše spojka v háji, co? Je to felda 1,3. Ostatní rychlosti OK.

• 7 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kouddy,

zdarec, u feldy 1,3 mpi¨něco píská u sání, když se to jen tak lochtá tak ani ne, ale jakmile se to přišlápne a motor táhne, začne to pískat, už mám přetěsněný sání a ted mi napadá už jen klapka. Myslíte že by to někde přes klapku mohlo přisávat mimo?

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem superflo,

Ahojte chlapi.. mam idilku treba menit vzduchovy filter za novy alebo ho staci zbavit prachu a necistôt napr prefukanim pomocou kompresora? dajte vediet

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem ceannu,

chlapi...svagor ma feldu a vyzera to tak ze mu treba vycistit skrtiacu klapku... mozem zvolit rovnaky postup cistenia ako na fabii: otvorit a za behu striekat cistic?

• 1 odpověď
    • 6,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Mikeš,

Máme s kámošem zajímavý problém s felicií. Po nastartování ihned "zdechá", ikdyž máme plynový pedál na podlaze. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Dík moc za každou radu. PS: Svíčky i benzín je OK

• 21 odpovědí
    • 15,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem vlacek,

mam felicii 1.3 MPi 50KW a je tu mensi problem rano sem projel kaluzi a auto zacalo jet na 3 valce dela to i kdyz je rano moc vlhko hodne rosy na aute nevite nekdo cim by to mohlo bejt svicky sou nove akorat me byl na podzim receno ze je nacata lambdasonda fakt uz nevim jeste me napadlo ta patice co je na svickach

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Eugen,

Ahoj..U táty na feldě nejde řadít když mu běží motor.Za jízdy mu tam jde 2 a 3,ale ostatní tam nedostane.Musí vypnout motor a dát tam třeba 1 a nebo zpátečku.Nevíte čím to může byt?Stalo se to někomu z vás.Díky

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.