Přejít na obsah

Felicia Simos2P - samovolne pridani plynu,problem volnobeh


lukky

Doporučené příspěvky

Zdraviim,

prosim o pomoc. Mam dva problemy a nevim jestli spolu nejak souviseji:

1. Otacky mi padaji pomalu,viz prilozeny graf z VAGu

cervena cara jsou otacky, ktere jsem pro stani nastavil plynem na cca 2000. Kdyz jsem pustil plyn,tak otacky pomalu padaj a chvili trva nez se ustali na tech cca 750... Je videt ze klapka zajimave zapumpuje- viz zluta cara, kdyz spadnou... to tomu zase trochu prida... Ale co me nejvic dostalo je, jak vypada strida signalu -seda cara- pro ovladani klapky(toho motorku ci co to tam je..). Kdyz to spadne skoro na volnoveh tak prubeh strasne lita, jak je vidno... Vubec nevim, zda je to normalni... Asi ne, kdyz to tak pomalu klesa..

2. Kdyz jedu a preradim, tak otacky pomalu spadnou na volnobeh (viz 1.) ale pak prudce vylitnou na cca 2000 nebo vic a hned zase spadnou... To uz v grafu nemam, protoze jsem nechtel za jizdy diagnostikovat... Nebo pokud se zrazenou rychlosti pustim plyn tak po chvili to na chvili samo prida!!

Snad tomu nekdo porozumnel, ale ja uz jsem fakt zoufalej. A asi budu muset do servisu, ale tam jak je znam, tak.......

Nevite nekdo co s tim? Diagnostika obcas zahlasi sporadickou chybu "ovladac skrtici klapky - zkrat". Tak jsem ji smazal a pak mi to pri jizde zase samo pridalo, tak jsem pote vycetl pamet chyb a nebyla zadna.. Takze to asi neni pricina..

Klapka resetovana MotorDiagem...

Jedna se o Felcku s rizenim Simos2P - 40kW

Kdyby se tu nasel clovek, kterej by mohl udelat podobny graf na sve Felicii, byl bych mu vdecen, mohl bych porovnat prubehy...

post-4681-1176289017_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Kamos mal podobny problem, pustil plyn a felda mu postupne zvysovala otacky ( sem, tam ), pripadne sa na krizovatke nerozbehol... pochodil s tym hory,doly az nakoniec zistil zavadu na lambda sonde, ze nejako blbo vyhodnocuje spaliny a potom posiela do RJ zle hodnoty. Neviem ci to len nejako vycistil, alebo vymenil, mozem zistit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...