Audio, Infotainment, Konektivita
236 témat v tomto fóru
-
Ahoj, potřeboval bych zjistit PIN od mého starého rádio Bolero. Nechal jsem si rádio měnit a teď bych tohle staré prodat, ale zjistil jsem, že k tmu nemám PIN. Dá se někde zjistit nebo by mi ho mohl někdo zjistit na základě nějakých informací případně v servisu mi ho zjistí? Díky
-
-
- 8 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím mám originál rádio Bolero a anténu v zadných oknách Rádio Expres mi chytá dosť slabo ale čudné na tom je že keď stanica šuští kliknem na susednú uloženú stanicu a následne na Expres tak už nešumí až za cca 10min. Je možné zohnať nejaký zosilňovač na tú anténu v oknách? Ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mohu se zeptat, zda je možné nějak nahrát do mé Octavia 3, s rádiem Bolero, smart link pro Iphone? Jednotka má slot na 2 SD karty. Moc moc díky za odpověď Hardware: 041 Software 0435
-
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Dobry den chci se zeptat jestli neměl nikdo stejný problem? Displej je černej ale radio hraje a když ťukam na displej tak se přepnou i stanice při parkovaní senzory normalně naběhnou ale jak mile vyřadím tak opět displej černý vždycky se to do druhého nebo třetího dne samo rozchodilo ale teď je to po třetí a co se to stalo auto mam cca uz 4 roky nějake nápady??
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, po oteření dveří a "vzbuzení" elektroniky v autě se ozve z repro rušivý lupanec. Není to ten klasický zvuk nabití kondenzátorů u levných NF zesillovačů ale zvuk obsahuje i vysoké protivné frekvence. Travá asi 2 vteřiny a pak vše vpořádku. Mám O3FL 2019 s rádiem Bolero. Pokud by jste někdo měl s tímto zkušenost, budu moc rád za jakoukoliv radu/info.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den, vymenil radio na Octavia 3,z Swing na Bolero,ted ohrana komponentov,kdo muze pomoc z tim?
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdrávím. Chci propojit telefon s Columbusem Octavia 2013. Od modelu 2014 bylo klasické USB, ale já mám ještě jiný výstup. Nemáte někdo zkušenost kde sehnat propojku? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Řeším už cca půl roku výměnu Bolera za Amundsen. Namontoval jsem jednotku do kastlíku, GPS anténu, veškeré propojovací kabely. Proběhla kontrola ochrany komponentů, rádio hraje, ale nejde HF a navigace. Přitom při prvním spuštění navigace běžela jen to chtělo nové mapy. Podotýkám, že první monitor tam byl z SIII (Columbus) koupený s jednotkou s tím , že je to na OIII, ale to by snad na to nemělo mít vliv. Zkoušelo se to celé přehrát z jiného ( stejně vybaveného) auta a nic. Dokáže mi někdo pomoct nejlíp z ol. kraje, popř. můžu zaplatit za radu, která povede k vyřešení. Děkuji za každý postřeh, protože jsem do toho nasypal už docela dost a nechce se ni to vracet …
-
-
- 8 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Do okty 3 facelift jsem si pořídil drahou krabičku od Stualarmu, která umožňuje u rádia Swing vznik video vstupu. Tím pádem na Swingu jde zapojit couvaci kameru, palubní kameru (přední i zadní) apod. Zatím je k tomu pouze anglický návod k montáži, který není bez chyby. Po montáži vše začalo fungovat, ale pak jsem přišel na problém, kdy po vypnutí motoru (kontrolek) přestane fungovat obrazovka rádia a mám tam zelené blikající pruhy. Zvuk jede normálně. Chtěl jsem se tedy zeptat jestli si někdo tuto drahou krabičku nepořídil též a neřešil stejný problém?
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám dotaz na Amundsen jednotku MIB1 5e0035874. Odešla mi a teď nemohu sehnat stejnou. Nabízejí mi novější 5e0035874A. Jaký je mezi nimi rozdíl? Bude s ní problém při instalaci? Předem děkuji za odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem, včera jsem koupil ženě O3 před FL 12/2016 (výbava Style) ,bohužel rádio bylo jen Swing a řešíme změnu za něco s BT. Volant je multifunkční a řekl bych, že ve stropě už bude mikrofon. Jde mi výměnu kus za kus, bez tahání kabelů, výměny kastlíku apod. jak jsem vyčetl. Co jsem po pročtení našel, tak že Swing (z verzí po FL) už by měl být v pohodě a neměl by být ani problém se zadními senzory. Může mi to prosím někdo potvrdit, případně i provést výměnu/kódování. Díky
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, rád bych si vyměnil originální radio za 2din v trojkové oktávce. V autě mam i jednotku v palubce u spolujezdce. Bude to nějaký problém při výměně, nebo to nebude žádný problém? Děkuji :)
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte někdo zkušenost s výše jmenovaným , nemohu docílit spolupráce radia a mobilu- Samsung s10+ přes kabel. Aple Car Play funguje, ale Android Auto ne. Nevím vůbec, jak obrazovka má vypadat, když se Android Auto připojí. Podobá se to obrazovce jako u Aple Car Play ?
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám Octavku III. z roku 2013 (pred faceliftem) a v displeji Columbus mi divne piska. Nemusi byt ani zaply infotainment! Zvuk vychazi z praveho tociciho kolecka, na druhe strane jak je ovladani hlasitosti. Nepiska vzdycky, ale 80% casu ano. A je to dost slyset. Mate nekdo zkusenost? Moc dekuju
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobr den, mám problém u rádia Swing (viz. obr.) při připojení mobilu přes bluetooth s tím, že když mám zapnutou navigaci (waze) a zároveň mi hraje podcast ze spotifi, dochází k tomu, že ve chvíli kdy navigace začne dávat pokyny, objeví se cca po 1 vteřině v levém horním roku logo přeškrknutého zuku a pokyn není přehraný a podcast je pozastaven. Tedy je ticho do doby než navigace "dopovídá" pokyn, který ovšem nejde slyšet. Poté se podcast opět spustí, teda v 80% případů, jinak je dále ticho do doby než na displayi opět zmáčku play. Při stejném scénáři (waze+spotifi) ovšem při zapnuté muzice, dochází pouze ke stlumení hudby a pokyny navigace jsou nor…
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte nevie mi niekto poradit ci po vymene Amundsen mib1 za Android mi budu fungovat senzory na monitorovanie tlaku vzduchu v pneumatikach a ci ma to upozorni aspon na maxidote alebo ich musim vymenit za cinske. Kedze sa nastavuju cez Amundsen a android s originalmi nekomunikuje. Ako ste to riesili? Diky
-
-
- 10 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dokázal by mi někdo poradit jaká nejnovější aktualizace fw, by mi šla do mého rádia. 5Q0035840B H30 0363 Předem díky moc za odpověď
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, Válí se mi tu doma nevyužitý aktivátor kamery, pokud někdo plánujete mít zpětnou kamerku tak kromě kamery je potřeba tahle věc, co otevře ten vstup na rádiu. Nechám za 2500Kč, stálo to cca 3500Kč. Jen se to připojí do sběrnice, ono to udělá úpravu a hotovo, user-friendly použití a pak jen dopojit kamerku. - RNS315 - RNS510 - RCD510 with 26-pin connector - MIB head units with factory OPS https://www.carfeature.de/en/hifi-navigation/cameras/ampire/21320/caraudio-systems-obd-301-r-rear-view-camera-activator-for-vw/audi-with-mib1/mib2/rcd510/rns315/310
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Mám nový telefon, Sony Xperia III, android. Předtím vše fungovalo, ale teď, když přes volant vyberu číslo, začne to vytáčet hovor, ale vždy naskočí error: Volání neúspěšné. Síť je endostupná. Musel bych tak vytáčet telefonní čísla jen ručně. Neví prosím někdo co s tím? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, koupil jsem už ojetou oktu a nedávno jsem si všiml, že nemá na střeše žádnou anténu, ani klasickou ani ploutev, ale rádio funguje normálně. Nevíte někdo jak to funguje? Nebudu mít tímto provedením horší signál?
-
- 4 odpovědi
- 7,3tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, prosím o pomoc, kúpil som ročnú octaviu combi III (5E) po facelifte vo výbave Style s infotaimentom Bolero. Keď stlačím na multifunkčnom volante tlačidlo pre hlasovú obsluhu, alebo na rádiu (Bolero) tlačidlo "voice", tak mi vypíše oznam "Funkciu Hlasová obsluha môžete spustiť pomocou aktivačného kľúča. Obráťte sa na vášho predajcu". Pokiaľ viem, tak aktivačný kľúč by mal slúžiť pre funkciu SmartLink+, ktorá je v tejto výbave štandardom. Zrkadlenie mobilného telefónu cez usb funguje. Oznam sa zobrazí len po stlačení tlačidla na volante alebo na rádiu. Neviete prosím kde je problém a ako ho odstrániť? Kde by som ten aktivačný kľúč našiel, ak t…
-
- 7 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Dobry den, hladal som tu podobny problem. Ak som dal zle, ospravedlnujem sa. Vymenil som telefon z Huawei do Xiaomi. U Huawei som nemal nikdy problem vytocit cislo a volat. U Xiaomi mi to blbne. Vytoci cislo a radio samo ukonci hovor. Nasledne cca po minute sam opat vola columbus. Je to sparovanim noveho mobilu s radiom? Je to len mobilom? A neporiesim to, len vymenou telefonu? Dakujem za info a pomoc.
-
- 0 odpovědí
- 881 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj potreboval bych poradit kopil jsem si Octavia III 2014 a mam tam bolero , nasel jsem v aute SD kartu na navigaci a nevim jak ji spustit?? zdyz vybiram media a dam SD KARD tak mi to pise zadny multimedialni obsah . ???? Jde s tim neco delta??? diky budu rad za kazdou radu
-
-
- 7 odpovědí
- 16,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Keď zapnem hlasovu obsluhu na O3 2017 a poviem Volať … tak mi povie že kontakty sa nedajú načítať čo mám urobiť alebo treba niečo prestaviť.ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim chci se zeptat zda se da toto radio vymenit za orig.radio se smartlinkem??dekuji moc za odpoved ,nikde to nemuzu docist
-
- 9 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 2 sledující
-