Audio, Infotainment, Konektivita
236 témat v tomto fóru
-
Čaute, mám trvalý problém s přepínám skladeb na iPhonu 6s (nejnovější firmware iOS), který je připojený ke Columbusu originálním lighnting kabelem. Při připojení telefonu kabelem, Columbus začne přehrávat písničky z mobilu (ať už z Music a nebo Spotify), to je v pohodě. Poté poprvé zmáčku přeskočit skladbu (na volantu, nebo přimo na displeji), skladba se přeskočí na další a hudba hraje. Jakmile ale chci přeskočit další skladbu (tzn. po druhé), tak Columbus přestane reagovat (nepřehrává další skladbu a je ticho) a jediným řešením je odpojení iPhonu od kabelu a zapojení znova. Když je telefon spojen s Columbusem přes Bluetooth tak vše funguje v pohodě. Jde mi a…
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, najde sa tu niekto kto dokáže dodatočne doinštalovať CarPlay? Ide o rádio colombus.
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, Poslední dva dny mám problém, že se spojení přes smart link nechce vytvořit a píše to různé hlášky. Přehrávání hudby při výběru zdroje USB funguje - čili kabel je v pohodě. Telefon má aktuální systém. Viz přiložené obrázky. Včera se to samo od sebe rozjelo po pár hodinách. DNes zatím nic. Kabel je originální. Jediné co mě napadá je aktualizace systému v autě, ale to se mi nezdá, že by to najednou přestalo fingovat. Zkoušel jsem v autě i tovární reset smart linku, ale nepomohlo. Ještě přiložím i druhý dotaz. Tento týden jdu na výměnu oleje a auto je v záruce a proto tento problém chci nahlásit do AS, ale chci se poptat i zde. Na volantu mi přestalo fun…
-
- 11 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdaravím vlastním OIII FL 2018 2.0 TDi DSG. V autě mám i funkci Personalizace v manuálu jsem se dočetl, že se podle klíčku a jemu přiřazeném profilu nastavují i zrcátka. Bohužel zrcátka se u mně nenastavují, někdo mi říkal, že je k tomu potřeba elektrická sedačka řidiče, tu já nemám. Pokud by to taky bylo, je někaká možnost, aby se mi i zrcátka bez elektrické sedačky ukládali do profilu řidiče? Děkuji moc za odpovědi
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, sháním infotaiment do Škody Octavia III r.v. 2013, aktuálně mám díl číslo: 5E0035020A a potřeboval bych ho vyměnit, jelikož daný díl je již nefunkční. Měl bych dotaz zda ho můžu vyměnit za jiný číslo dílu: 5E0035043C, jestli mi budou fungovat všechny asistenty, co mám v autě a navigace. Jaký je v nich rozdíl. Děkuji za odpověď.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, a chci požádat o reakce, mám špatný signál FM, nevíte někdo čím by to mohlo být, nejspíš anténa, ale bez toho abych ji vyměnil to nezjistím? Octavia 3, 2014. Radio myslím Bolero díky!
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, Mám dotaz. Vlastím octavii III 10/2014 model 2015 ve výbaně elegance takže mám tu mešní navigaci amundesen a taky canton. A jedná se mi o můj kapesní ipod classic takový ten klasicky s HDD 80 gb . Když ho spojím s usb v octavii tak pouze nabíjí se nelze přehrávat audio nechápu proč jiné usb funguje v pořádku . A jelikož mám služební vůz citigo 2017 kde je obyčejné radio s bluetooth a má taky USB tak jsem to ze srandy spojil a a na ipodu ihned logo škoda a krasně to přehrává na radiu posouvám skladby prostě paráda. Za jakou koliv pomoc budu velmi rád . Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, občas se mi u Columbusu stává, že když chci přidat hlasitost, tak grafika na displeji nahoře v liště ukazuje, jako že ji přidávám, ale reálně se ani nehne. Jako by se z ničeho nic nastavil strop hlasitosti někde cca na polovině normálního maxima. Když rádio restartuji, tak jde zase bez problému. A jednou mi dokonce přestal zvuk jít úplně a taky jsem to musel řešit restartem. Tušíte někdo čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Nebaví mě to pořád restartovat, je to otravné...
-
- 5 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám problém. Octavia III 2014 Style, BOLERO + Canton, klasický multifunkční barevný rolovací MAXIDOT. Při štelování hlasitosti kolečkem na volantu vždy nahoře v panelu maxidotu (jak jsou hodiny) vyběhl zelený ukazatel hlasitosti audia. Nyní je to pryč! Kolečko zhlasuje, nicméně se na displeji MAXIDOTU tento ukazatel najednou nezobrazuje. Pokud ovládám hlasitost kolečkem na rádiu, tak na displeji rádia míra intenzity hlasitosti v klidu ukazuje. Stalo se to někomu? Podotýlám, že docela často ovládám hlasitost kolečkem i při telefonování v autě. Díky za rady!
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám dotaz ohledne radia Amundsen MIB I v Octavii 3. Ted v zime tam blbne displej, bud nefunguje dotyk nebo si samo dela co chce. Dotyková vrstva je spatna. Update v oficialnim servisu za 650kc nepomohl takze me ceka vymena displeje nebo nove radio. Idealne original MIB II s podporou Apple Car dokazal by mi s tim nekdo pomoct? Pripadne na kolik by to vyslo? Mam moznost koupit LCD displej MIBII ale to je bez jednotky u spolujezdce asi zbytecny ze? To spolu nebude komunikovat...
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III - OEM 5E0919606 Dotykový čelní panel / LCD displej Columbus pro Škoda Octavia 3. A chci se zeptat, dá se sehnat jenom ten LCD panel a kolik tak stojí, nebo se musí koupit celý zabudovaný přístroj ??? Díky moc Kubajs
-
- 7 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Dobry den. Chcel by som sa Vas spytat a poradit, aky je rozdiel medzi bolerom a columbusom v octavii III.? Je mozne vymenit bolero za columbus? Ak ano, co tam treba dorobit, prerobit? Je pravda, ze bolero neprehrava napr. dvd? Ze tam nie je ani navigacia, dvb-t? DAB? V columbuse je aj navigacia, prehravanie dvd, dvb-t, dab? dakujem.
-
- 14 odpovědí
- 14,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo poradil s touto chybou, co mi vyskočila v autě (Škoda octavia III r.v. 2013) systém Columbus...
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Octavia 3 r.v. 08/2013 - rádio Bolero "za studena" nefunguje první cca 2 minuty displej. Pak začne zpomaleně reagovat, ale dělá si co chce. A po zahřátí tj cca 5-10ti minutách funguje úplně normálně. Až do dalšího vychladnutí a ranního startu. Dělá mi to zásadně jen při teplotě menší než 10 stupňů. Už druhý rok. V servisu dokázali jen přehrát SW nebo nabídli výměnu za 20.000,- což je dost tragédie. Mám pocit, že toto je moje třetí a poslední oktávka :-( ty vrzající plasty a Bolero, který si dělá co chce už dlouho nevydržím. Neměl jste někdo podobný problém ?
-
- 6 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pozdravujem. Prosím o info či sa niekto náhodou nestretol s podobným problémom. Audio system canton sem tam zamrzne,prepina si sám rádiové stanice a v poslednom čase začal pýtať pin kod užívateľa. Viete mi prosím poradiť čo by to mohlo byť ? Ďakujem za info.
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, koupil jsem Octavii III, rok 2013 (výroba 11/2012). Je to výbava elegance, tedy Columbus. Bohužel předchozí majitel tam neměl mapy. Zkoušel jsem koupit novou SD kartu, naformatovat na FAT32, stáhnout ze ŠKODA AUTO originál mapy, vše jsem udělal podle návodu, ale po vložení do auta mi to prostě data nebere a v navigaci to píše, že nejsou platná data. V autorizáku mi řekli, že úplně ty první vyráběné octavky musí mít original SD kartu s navigací, že až ty vyráběné například od 6/2013 to funguje i na neorigo SD kartu... Koupil jsem tedy original navigační SD kartu.. Po vložení mi to už ukázalo mapy, ale za 10s to napsalo, že nejsou navigační data platn…
-
- 11 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám základní rádio, kde je místo jednotky v kastlíku jen přihráka. Předpokládám, že je třeba ji vyměnit za jiný kus plastu. Poradí někdo číslo dílu, nebo jestli ten stávající jde nějak upravit? Díky
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj nesetkal jste se náhodou někdo s tím, že by USB ničil flash disky? Koupil jsem originál flash disk Škoda a po poslechu jedné audio knihy už nejde na disk nic nahrát ani smazat a hlásí chybu o ochraně proti přepsání. Dnes mi to udělal už druhý flash disk.
-
- 5 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, dopředu se omlouvám jestli to už někde zaznělo, ale nepodařilo se mi to najít tady ani Youtube. Mám O3 po FL 2018 s rádiem Swing s velkým displejem. Chci ho vyměnit za to celoskleněné bez navigace. Chci vás požádat napište mi seznam všeho co budu potřebovat k přestavbě. Případně kde by se vše dalo koupit včetně nového displeje nebo jestli neznáte někoho kdo to celé profesionálně udělá. Také by mi pomohlo když by se našel někdo kdo by mi chtěl pomoci a to celé mi dokázal popsat. Budu Vám všem moc vděčný za pomoc. Děkuju všem
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdař Bůh, uvažuji o tomto modulu k Boleru. Bohužel Mirrorlik je jaksi omezen na aplikace a tohle je víceméně full Android. Nemáte někdo zkušennosti? Rychlost? Montáž do OCIII? Díky za info. Link na Srnce http://www.srncuvkram.cz/volkswagen/android-6-0-modul-pro-originalni-autoradio-mib-mibii/
-
- 5 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte. Mal by som 2 otázky. Mám Octaviu 3fl a rádio columbus 9.2” 1. Je možné plné zrkadlenie iPhonu na display autorádia? Napr prehranie youtube videí, fotkiek, videí atď. Alebo nejako dostať youtube do car play? 2. Existuje možnosť ako z rádia dostať video out napr. do extérneho monitora pre malého keď sedí vzadu v aute Ďakujem
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mě by zajímalo, co děláme špatně. Mame Octavia Combi 3. generace s Infotainment Bolero. Když připojíme k Smart Linku a k AndroidPhone (ne MirrorLink) chvili se to nacita, pak se to vypne a hlasi to zkontrolujte pripojeni nebo nastaveni. Co tam muze byt spatne? Zkouseli jsme snad vsecko. Nebo je na to snad potreba jeste nejaka aplikace?
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Octavii ve výbavě Elegance z roku 2013. Poslední dobou se stává, že ihned po nastartování je repro funkční/nefunkční (rádio (5E0035043A) jde pořád a normálně přijímá signál). Auto jako takové nehlásí žádnou závadu, na diagnostice žádná chyba vidět není. Vzhledem k tom, že téměř vždy repro funguje ráno, myslím, že to má co dočinění s teplotou. Máte někdo s něčím takovým zkušenost ? Děkuji za pomoc.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Lze se během plánování trasy vyhnout používání nezpevněných cest ? V parametrech trasy bohužel nic takového není :( ... viz přiložený výstřižek z návodu. Před několika dny, jsem přebral nové auto. Během první cesty na chatu, jsem chtěl místo Waze v mobilu dát šanci vestavěné navigaci. Bohužel, i když jde o velice snadnou cestu po asfaltové silnici, tak se mně navigace snažila hnát po prašné cestě (2-3km). Pokud taková možnost v nastavení Columbusu není, budu holt dále používat Waze ... :-|
-
-
- 15 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-