Přejít na obsah

Motor 1.2 TSI

40 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 21.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 51 odpovědí
    • 40.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  1. 1.2 TSI 77kw Studený start 1 2 3

• 53 odpovědí
    • 27.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 41.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
  2. 1.2 tsi EA211 chrastí 1 2

• 26 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 13.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mně pomohl reset přes pojistky, nicméně já měl na rádiu ikonku šedivou... Přestalo fungovat po aktualizaci v Chorvatsku 😇
    • To jak to napsal je samozrejme uplny nesmysl. Nenech se odradit. Vyssi tloustka laku je jako co ? Hodnota je kde ? Jak tuto hodnotu mohl objektivne namerit kdyz jsou tam bubliny ? A jaka je hodnota oficialni hodnota tloustky laku dle technicke dokumentace a s jakou odchylkou ?
    • Ahoj! Mne sa teraz objavila voda pod sedadlom spolujazdca na Octavii I rok vyroby 2000. Trochu vlhko je aj vpredu, pod nohami spolujazdca a aj vzadu, za sedadlom vodica. Chcem sa spytat, nez to zacnem rozoberat, ci je ten odvod kondenzatu konstrukcne zhodny s novsimi modelmi, aby som to zbytocne nehladal na nespravnom mieste.
    • To jak to napsal je samozrejme uplny nesmysl. Nenech se odradit. Vyssi tloustka laku je jako co ? Hodnota je kde ? Jak tuto hodnotu mohl objektivne namerit kdyz jsou tam bubliny ? A jaka je hodnota oficialni hodnota tloustky laku dle technicke dokumentace a s jakou odchylkou ?
    • Tak mechanik mi sdělil že s tím nic nemůže dělat a ať zavolám na 800 600 000, kde mi operátor řekl ať jim to pošlu emailem. Co nejvíce popíši a přidám VIN. Že se mi k tomu vyjádří. Jinak kdyby někdo někdy ten mail potřeboval je to infoline@skoda-auto.cz, tedy email infolinky.   
  • Vytvořit nový...