Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI

63 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
  1. Chip 1.4 TSI 90 kW

• 8 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  2. Chladič

• 8 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
  3. Sportovní filtr 1.4 TSI

• 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• ŠKODA Octavia 4×4 ŠKODA Octavia 4×4 je dostupná v karosářských verzích liftback i kombi, které kombinují výkonný motor 2,0 TSI (150 kW/204 k) s řadící sedmistupňovou automatickou převodovkou DSG.  Praktická, výkonná a na vše připravená Octavia 4×4 byla stvořena pro každodenní život i víkendové výlety, proto kombinuje praktičnost s dynamickými jízdními výkony a dává jistotu celoroční využitelnosti. Nabízí bezpečné ovládání a vysokou úroveň komfortu, ať už jede po dálnici, proplétá se městem, stoupá horskými průsmyky nebo zdolává náročnější trasy po nezpevněném povrchu.  Přestože se chlubí působivým výkonem, díky němuž se rozjede až na 228 km/h a z 0 na 100 km/h zrychlí za 6,6 sekundy (kombi za 6,7 […] Článek Skvělý společník na každou cestu ŠKODA Octavia 4×4 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Jasny, dekuji. Jinak kolega tam jezdi poctive do servisu celou dobu, no moc se s nim bavit nechteji  Moje doporuceni bylo zkusit to jinde.
    • Tak může jet i jinam, co AS to jiný přístup. Když jsem zůstal v 5leté záruce na silnici taky mě odtáhli do jednoho velkého AS, kde by auto jen stálo v kopřivách a čekalo a ve druhém se auta hned ochotně pozdě odpoledne ujali a ještě večer(!) volali, že je OK. Ráno jsem si pro něj jel 100km náhraďákem. Můj domovský AS se mi snaží vyjít vstříc s čímkoliv, jezdím tam 15 let 😀
    • To bude asi individuální podle možností servisu. Mě měnili kdysi také páté dveře jen na OII a bylo do týdne, dopředu vše zdokumentováno a odsouhlaseno se ŠA. Vyřezávali a přelepovali i zadní sklo. 
    • Zdravicko:) kolega jde menit na zaruku po 10 letech pate dvere na svoji fabii 3 (klasika, totalne prorezivele u osvetleni). V autorizovanem servisu mu rekli, ze tam musi nechat auto 3 tydny. Je z toho spatny, protoze na aute je zavisly. Me to prijde jako silene dlouha doba. Vzdyt prece nove dvere mu mohou nachystat a jakmile budou k dispozici nalakovane a nachystane, tak muze pristavit auto a dvere mu za den vymeni ne ? Kolik na to potrebuji opravdu casu ? Vzdyt na to musi byt normohodiny ne ? Rekli mu, ze je to zdlouhavy proces, ze se to musi fotit, pak na pojistovnu, ta to nejak schvaluje, pak az se dovezou dvere, musi se tam pry rezat vsechny otvory, ze jim prijde jakysi polotovar, pak se ceka na lakovnu...tak se ptam, to je takovy problem pro servis jim to tam den nechat na nafoceni potrebnych veci, auto si vyzvednout a pak jej pristavit na vymenu jiz nachystanych dveri ?
  • Vytvořit nový...