Ahoj, já mám 147kw v Octavii 4x4. Do 30tis. jsem doléval cca 5 litrů. Když jsem to řekl v servisu tak mi bylo odpovězeno: To buďte rád, to je ještě dobrý. Teď jsem po první výměně oleje, nechal jsem hned změnit interval po 15tis.
Momentálně najeto 35tis a zatím dobrý, ale abych pravdu řekl, nekoukal jsem na rysku hned po vyměně kolik tam bylo.
Dnes uvidíte možná ten nejmenší plně funkční motor V-8 a to v rádiem řízeném autě. Tento projekt k nám přichází od JohnnyQ90 na YouTube. Tentokrát je motor 44ccm Cison V-8, který běží na dobrý starý benzín. Jedná se o klasický design s vačkou v bloku s tlačnou tyčí s jednoduchým rozdělovačem, korunovaný jedním karburátorem se čtyřmi hlavními a zakončený 3D tištěnou lopatkou vzduchu. Po stranách vyčnívají velké koncovky výfuku, které se nepodobají klasické věci, kterou byste viděli od NASCAR, což vysvětluje epický zvuk, který tato věc vydává. Tvůrce si s vozem skutečně vyhrál Ve velmi reálném automobilovém módu se jedná […]
Článek Tento malý V8 RC Monster Truck zní neuvěřitelně se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Ahoj, jaký jsi měl důvod používat na OIII v MQB takové poměrně složité řešení z TT?
Nepřemýšlel jsi využít něco z novější platformy MQB?
Dají se celkem snadno sehnat hliníkové těhlice z Kodiaqu nebo Passatu B8, které mají 85mm ložiska a pasují do MQB bez potřeby zásahů do geometrie a paradoxně kompletní sety včetně příslušenství (brzdy náboj atd.) se dají sehnat lépe než litinové verze. V kombinaci s aftermarket hliníkovými rameny (např. Meyle HD) můžeš dosáhnout výrazného zlepšení tuhosti a snížení neodpružené hmotnosti, aniž bys musel ladit odklony nebo měnit další komponenty.
Je to čisté řešení v rámci platformy a zároveň posun v jízdních vlastnostech.
Manuál nemám a tak si rada nechám poradit tady, od toho forum funguje. Já třeba na páčce žádnou kolíbku nemám a pořád mi tam ukazuje venkovní teplotu, což není důležitá , potřebuju momentální rychlost....dá se to upravit nebo si raději pořídit jiné auto :-))
Můžete mi někdo poradit jak změnit formát obrazovky 8” , aby zmizela ta velká čtvercová ikona v pravé části obrazovky, viz přiložený obrázek, která bráni zobrazení celého nazvu skladeb, které jsou o něco delší než 3-4 slova. Anebo aspoň zmenšit výšku písma na prvním řádku.