Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem Libor111,

Lze Bolero přepnout na střední vlny ? V návodu je tato volba popsaná, ale na displeji rádia mám pouze volbu FM. Víte někdo ?

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  2. ...i když je zde trochu mrtvo (můj předešlý dotaz zde bez odpovědi), i tak se zkusím zeptat : nevíte, zda-li data / datová SIM resp. s tím spojený Wifi Hotspot v Columbu zůstává aktivní i po vypnutí zapalování / uzamčení vozu popř. pokud ne, lze toho nějak dosáhnout ? lze nějak docílit, aby se přehrával Bluetooth vstup (v tomto případě výstup z WAZE navigace z telefonu) např. společně při spuštěném FM radiu ? Android Auto není pro mne řešení, jelikož Waze není (zatím) podporován. Aktuálně mohu mít pouze Bluetooth a na tom Waze popř. k tomu nějaké online rádio / muziku nebo pouze FM rádio.... kompromis je výstup Waze do reproduktoru telefonu, ale to není ideá…

• Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem martinznitry,

Krasny den, postrehli ste aj u vas ze pri -15 a viac nehraju hlbky (basy)? (nemam canton sound system). Stredy a vysky su snad OK, ale nie som ziaden expert. Akonahle sa auto ohreje tak zacnu hrat. (nastavenie korekcii do tej doby nepomaha, ani tzv. restart systemu). Riesil to uz niekto? Ci servis? Dakujem za vase postrehy.

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Ahojte, netušíte proč zůstává aktivní Wifi i když není aktivní rSap připojení? Dodatečnou SIM jsem do auta zatím nedával, dělá mi to bordel,když přepnu na Android Auto - zůstane aktivní Wifi, ale jelikož nejde již rSap (telefon se přepne do běžného handsfree režimu), tak Android Auto tahá data přes Wifi z auta, které v tu chvíli již nemá být aktivní. Po ručním vypnutí Wifi je to ok, ale zapnuté wifi bez rSap a bez dodatečné SIM nějak nedává smysl.... Dále nevidím v konfiguraci možnost povolení připojení pomocí WSP ,dle manuálu tam má ale být... neřešil jste náhodou někdo? Díky Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Sella-bike,

Dobrý den všem, ve svém Superbu se peru s Amundsenem jako s kobrou. Hlavně z důvodu, že mě posílá na turistické značky, či do pěších zón. Řešil jsem reklamačně se Škoda auto s tím, že mě odkázali na www.mapcreator.here.com s tím, že na tomto webu lze provést opravy parametrů cest. To jsem udělal. Nevíte, jak tyto změny ale dostat do mapových podkladů v navigaci? Ve vašich příspěvcích byla uvedena změna displeje na Amundsena roku 2017 s 8" obrazovkou. Prosím o návod, jak postupovat, případně co to obnáší. Nejlépe kde to zrealizovat. Jsem v těchto věcech lajk:-) Nejlépe zda někdo nevíte, jestli je možné aktivovat 3D zobrazení do 2,5d (tovární nastavení) …

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  6. Téma bylo přesunuto do fóra Instalační manuály

7. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Neporadíte prosím, jak změnit hlasitost vyzvánění (Columbus)? Nikde jsem to nenašel a je to dost hlasité. (Nevkládám to do vlákna Komfortní telefonování, protože se v mém případě nejedná o rSAP).

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem pavelkonir,

Na Boleru mám tlačítko voice. Nedalo by se přemapovat na přepnutí na smartlink? Používám android auto a když se přepnu třeba na CAR, tak pak musím přes nabídku v menu přejít na smartlink. A tak jsem si říkal zda by nebylo možné přemapovat chování tlačítka VOICE, které jsem nikdy nepoužil. Mám ovládání na volantu, tak když používám hlasové ovládání, tak jej stejně aktivuji přes volant.

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Patrik Kováčik,

Má zmysel táto varianta? Komfortné telefonovanie s Bluetooth (rSAP) a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény, pripojenie k LTE prostredníctvom samostatnej SIM karty, WLAN ...... 654€ Komfortné telefonovanie s Bluetooth a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény, WLAN ... 238 € tam je rozdiel iba v tej SIM karte? Mám Samsung S6, mám mobilný internet, môžem si zapnúť WIFI-Hotspot, teda tak dostanem internet aj do Columbusu. Či je tam aj nejaká ina výhoda? dik

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.