Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Dobry den,  mam otazku k svetlam ,  Mam automaticke svetla, dialkove / stretavacie . Vsimol som si jednu vec.  Ked je sero alebo proste tak uz ze sa stmieva tak si svietim aj dialkovymi .  Mam vsak jeden problem. Ked pohnem packou dopredu da mi to Automatku.  Ked pohnem packou dopredu da mi to dialkove.  Neviem sa vsak vratit na stretavacie svetla.  Ono by to ani tak nevadilo, ale ked je viac tma ako svetlo ale nie uplna ale proste uz potrebujem mimo obce aj dialkove, najma koli zvery atd. do dialky tak proste tie Automaticke preblikuju ... stava sa mi bezne ze: idem , hodi dialkove svetla ked nic nejde ... potom zbada auto tak ich da na stetavacie, a po chvili blikne dialkovymi , potom necha stretavacie alebo dialkove ked auto prejde , a potom zas len tak blikne dialkovymi aj ked idu v dialke auta trebars a za uplnej tmy by to nespravilo .. avsak moznost prepnut iba cisto na stretavacie packou nemam uz proste prepina len medzi trvalo dialkovymi a automatikov ktora blbne ...  Mate podobnu skusenost ?  Dakujem  
    • Dobrý den, jaké pojistky jsou pod napětím, když je vypnutý motor a klíče vytažené? Jde o zapojení kamery pro parkovací režim. Díky 
    • že by na volantu?...   sparovaná nejsou, ale je to trochu jiný typ, kdysi jsem měl O III s manuálem a koupil jsem sportovní třiramenný volant, který měl původně padla, volant mi mění značkový servis ... ano tlačítka Hazel neustálou chybu, ale vše fungovalo, když jsem byl u ferdy, říkal že to netřeba řešit, nicméně u tebe je to opačný případ, ta správná tlačítka mají na konci čísla jiné písmeno ... ale přesný rozdíl by věděl právě ferda... 
    • Dobrý den. Problikávají mi ručičky teploty a paliva u Yeti. Chvíli svítí ale většinou nesvítí. Odhaduji tedy, že příčina bude studený spoj, blikaji obě synchronně. Najdu tu někoho z Trutnova a okoli kdo dokáže opravit na počkání?   Děkuji. D.
  • Vytvořit nový...