Ostatní
85 témat v tomto fóru
-
zdravim vas. otec zvazuje, ze by si zaobstaral nove auto a teda, ci mu nieco poradim. cenovka plus minus milion starych korun, teda okolo 30-34k eur, v zavislosti od vysky zlavy (po zlave by sa to chcelo dostat pod 30k s DPH). samozrejme, nie je nutne to minut do posledneho centu. novy Sup je velmi pekne auto, no z toho co tu citam, tak kopa staznosti na kvalitu a detske choroby... aj ked asi nie uplne kriticke, tak pri tejto triede uz ma clovek trochu ine ocakavania: 1. pazvuky od podvozku (tlmice? stabilizatory? dcc? ktovieco este?) 2. mlzenie az zrazanie kvapiek v prednych svetlometoch 3. samovolne prasknutie celneho skla 4. slabe odhlucnenie kabiny 5. nieco vyzna…
-
-
- 7 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
-
-
-
Chcel by som vedieť ktorú príplatkovú výbavu si najviac ceníte a prečo... Myslím napr. akú máte skúsenosť s digitálnym príjmom atď...
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj ,chci zeptat jestli někdo s jistotou nevíte,obsahuje předplacený servis standart i výměnu oleje v DSG? Ptal sem se prodejce ten mi odpověděl měl by,ale měl by neznamená že opravdu tento úkon je opravdu ve službě zahrnut.Dostal jsem produktové podmínky předplaceného servisu kde se píše pouze o výměně motorového oleje. Minulí týden jsem nejprve psal na stránkách škoda na chatu tento dotaz a bylo mi odpovězeno že pravděpodobně ne opravdu úžasná odpověď,po té jsem ještě zavolal na info linku kde mi bylo řečeno ať pošlu svůj dotaz mailem což jsem udělal ale po týdnu žádná odpověď. Rád bych se dopátral odpovědi . Díky všem podminky.pdf
-
-
- 15 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zvažuji, jestli budou u liftbacku stačit standardní parkovací senzory a nebo si připlatit za parkovací kameru. Nerad bych ji pak přidával zpětně. Jaké jsou vaše zkušenosti? Jak je na tom s výhledem vzad liftback v porovnání s kombíkem případně jestli někdo jezdil předtím třeba Mondem a může srovnat? Doteď jezdím v Mondeu liftback předešlé generace pouze se senzory a je to OK. Jakože najde se situace jednou za čas, kdy bych kameru asi ocenil, ale je to fakt výjimka. Kameru jsem si teď zkusil na předváděcí jízdě se Superbem kombi, ale stále nemám jasno, jestli to za ty peníze stojí nebo je to zbytečnost pro zhýčkané :-). Couvat a dívat se…
-
- 9 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenosti s tím, že Vám servis naůčtoval v rámci garance proplácení faktury, protože reklamovaná závada nebyla při servisním zásahu "zjištěna"? Funguje to prý tak, že pokud servis přijme vozidlo k reklamaci a ŠA v režimu online "zjistí", že reklamace je neoprávněná (tzn. že žádnou závadu nezjistili), tak Vám to servis vyúčtuje na váš vrub. Skutečnost či fikce?
-
-
- 70 odpovědí
- 17tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Ahoj, Jake mate informace o modelovem roce 2017? Co jsem slysel tak vyroba by mela nabehnout nekdy v kvetnu/cervnu. Novinky: Active Info Display, vyhrivany volant, novy amundsen a columbus (vetsi display), nove styly kol, predni led svetla, biturbo. Vsechno to muzou byt spekulace pochopitelne. Pokud mate vic info tak piste, doplnujte, vyvracejte bludy.
-
-
- 177 odpovědí
- 49,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím všechny příznivce Škodovky a to zejména Superbů. Vzhledem k uvolnění verze Sportline a již se kvapem blížícímu zahájení výrobního procesu jsem si dovolil založit nové téma se zaměřením na tuto modelovou řadu. Čekám na finální detaily prvních vozů, co sjedou z výrobních linek. Kdyby někdo měl zákulisní informace o změně designu např. budíků oproti prezentovaným vozům na již proběhlých autosalonech, budu velice vděčný za Vaše příspěvky.
-
-
- 16 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Kolega ma v praci take S3, motor 1.4tsi. Posledni dobou se mu stává, ze bezprostredne po startu slysi jakoby od palubky, resp. od motoru zvuk tekoucí vody. Jakoby zasplouchani - viz. priloha. Po startu uz to slyset neni. Auto vsude suchy, jezdí jak ma, chladici kapalina nemizi. Co by to mohlo byt? Voda.mp3
-
- 13 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat na Vaše zkušenosti...... Při záruční opravě SIII jsem si myslel že automaticky dostanu náhradní vozidlo, což se bohužel nestalo. Bylo mi řečeno že na něj nemám nárok. Vzhledem k tomu, že mám auto v servise už třetím týdnem tak je to docela problém. Mám jen smůlu na špatné servisní místo nebo je to standartní jednání Škoda Auto? Děkuji předem za Vaše postřehy a zkušenosti.
-
-
- 21 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zajímalo by mě a rád bych dal s vámi dohromady co vše se "musí" nebo by se mělo dělat, zkontrolovat, vyzkoušet, šetřit, čemu bychom se měli vyhnout po převzetí nového auta, abychom něco neudělali špatně a poté toho litovali? Například brzdy, pneumatiky, motor, reproduktory, ošetření laku, kůže a další. Popřípadě nějaké tipy a triky, protože každý určitě má své metody po převzetí, třeba se zabíháním motoru. Položím tedy několik úvodních otázek. 1) Je lak nějak ošetřen (navoskován) z výroby? 2) Pokud ano, jak dlouho vydrží? 3) Je potřeba reproduktory na začátku nějak šetřit, nebo můžeme hned zezačátku pouštět hudbu "na plný koule"? 4) Je nějak ošetřena kůže? 5) Jsou o…
-
-
- 31 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
- 2 sledující
-