Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Redfish,

Ve středovém sloupku jsou vcelku zbytečné otvory na obou stranách a obvykle tam položím mobil, který mi v zatáčce vypadne pod nohy. Našel jsem toto, ale moc se mi to tedy nelíbí : https://www.aliexpress.com/item/32986033042.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4bc110c5Fg3u5I&algo_pvid=8e905ced-d525-4698-90b9-94ccb53ae7d8&algo_expid=8e905ced-d525-4698-90b9-94ccb53ae7d8-39&btsid=c140fd2a-4d24-48c4-9ede-f5a4812e143f&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6%2Csearchweb201603_52 Nevíte o něčem podobném, ale raději od nás :-)

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Doublle,

Prosím Vás nevíte někdo, jestli není možnost mít v Kodiaqu Laurin a Klement "normální potah" sedadel? Fakt lze akorát tu kůži? Manželka ji nesnese a já chci zase LaK :-) Stačí mi i Alcantra.... Díky za reakce.

• Líbí se mi
    • 1 odpověď
    • 5,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem pabloescobar,

Mate nekdo v Kodiaqu hasicak? Hodte sem inspiraci (nejlip s fotkou), kde a jak ho mate umisteny. Hasicak by mel byt nejlepe v interieru, aby byl rychle po ruce, ale mnozi ho davaji napr. i do kufru. Premyslim nad mistem, kam by sel upevnit a pritom nebyl prilis videt a zaroven aby neprekazel..

4. Zahájeno uživatelem Lukas K,

Dobry den, rad bych se zeptal, jestli nema nekdo zkusenost se 3 detskymi autosesackami v kodiaqu ve 2 rade sedadel. Potrebuji upevnit na isofix detskou zakladnu pro tzv. vajicko a vedle dat 2 detske autosedacky 15-36kg a nemam sanci. Dekuji za Vase pripadne zkusenosti.

5. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Tak a jedeme dál v drobných reklamacích - nejen že vypadávají krytky isofixu (a přál bych Vám vidět tu snahu hned 2 techniků jak se je snažily narvat na místo), ale hlavně ten fakt, že prostřední sedák v pravé přední části nedrží u podlahy. Úplně normálně jej v pravé straně zvedu téměř do výše druhých sedaček a ani snaha o nějaké "zatlačení či uzamknutí" nefunguje - tak že řešíme reklamaci :-) :-) Jak už jsem psal, tak přední sedačka u řidiče "poposkakuje" na šroubovici pří odsouvání sedačky dozadu či dopředu ( v určitém místě) tak uvidíme jak se k tomu postaví!

• 2 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem klakson23,

Zdravím všechny, a předem se omlouvám, zda to nepatří sem. Chci se zeptat těch, co maji panoramu. Často popojíždím mezi městy a nechce se mi pouštět klima (zima-teplo = nachlazení). Když se otevře panorama, hučí to při cca 90km/h? Nebo obecně to hučí? Je příjemná teplota za jízdy? Teď jezdím s otevřenýma okny a ty celkem hučí, proto uvažuji o panoramě. Díky moc za tipy a rady

7. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj , stává se Vám také, že se Vám znenadále začnou potit všechna okna ? Dost mě to štve, protože nevím co s tím. Jedeme cca 200km a min 2x se začnou potit jak všechna boční tak i přední okno a to tak, že z nich není fakt nic vidět. Musím vždy zapnout větrák naplno, aby se okno odpotilo. To se mi ani u jednoho auta doposud nestávalo. Díky za rady a porady Petr

• 9 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Bullets,

Ahoj, měnil někdo stávající černý spínač světel za variantu s chromem?

• 5 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj, že se mi začala "rozjíždět" tvarovaná sedačka v místě sedáku a vrže o středový panel jsem již psal a bylo mi sděleno "že je to problém těchto sedaček a "velkého" zadku, ale že začne vrzat i opěradlo sedadla v místě lopatek už mi přijde trochu dost !! Máte s tím někdo zkušenost ? Sakra přeci 110 Kg zase není tak strašná hmotnost chlapa na to aby se rozjela sedačka tímhle stylem. Přiznám se, že jsem "přecitlivělý" na různé pazvuky v autě, tak mě tenhle možná se.. víc než je zdrávo, ale stejně ...

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Jaro92,

Ahojte,vedel by mi niekto napisat ako sa demontuju kryty na madlach,Nechcem nieco zlomit.Diki

• 0 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj máte někdo zkušenost ? Při pojezdu sedačky (el.) řidiče se v zadní části několikrát jakoby zasekne a zaškube (poposkočí) . Jak pojedu do servisu budu reklamovat. Spolu s tím mi hrozně vadí, jak se přední sedačka u řidiče (rozsedla) Mám sportline a lem tvarované sedačky začal třít o středový tunel a vrže jako blázen :-( No uvidime jak uspěji.

• 4 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Tomo29,

Ahoj všem přátelé "Kodiaqáci". Mám dotaz ohledně chlazení (ventilace) v kožených sedačkách u Kodiaqa. Jsem vlastníkem těchto sedaček, mají v sobě takové malinké dírky po celé ploše sedaček (jako cedník). Při zapnutí příslušného tlačítka (obzvláště v těchto vedrech) by to mělo chladit (foukat do sedáku a do zad), ale mám pocit, i když to nastavím na tři čárky (na nejvyšší výkon) tak že to skoro nefouká? Také to tak máte a nebo je to jen u mě a tedy na reklamaci? Auto mát nové tři týdny a dělá to tak od začátku :-(

• Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 10,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem stano_s,

Zdravim, vlastnim Kodiaqa vo vybave Ambition. Auto nebolo na objednavku ale bol to hotovy kus. V kufri mal iba sadu na nudzovu opravu pneu (sprej tekutej gumy+kompresor). Chcel by som auto dovybavit plnohodnotnou rezervou avsak po dlhom googleni som zistil ze existuju iba 3 verzie vybavy kufra (berim na ohlad len 5miestne Kodiaqy): 1. kufor so setom na nudzovu opravu pneu - dno kufra 20cm nizsie od okraja 2. Kufor s dojazdovou rezervou (80km/h,max 50km) - dno kufra 10cm nizsie ako okraj 3. Kufor s plnohodnotnou rezervou - dno kufra zarovno s okrajom Variantou 1 a 2 sa Kodiaq da dodatocne vybavit, variantu 3 IBA ak kupec konfiguruje nove aut…

14. Zahájeno uživatelem Octavia31,

tak v upraveném ceníku zmizel style plus paket kvůli potahu sedadel kůže/alcantara, nemá někdo interní informace proč to zrušily respektive jestli a kdy se paket vrátí?? Už jsem byl před objednáním a paket jsem chtěl, dealer samozřejmě nic neví.

• Pozitivní
      • Negativní
    • 17 odpovědí
    • 11,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem lada28,

Ahoj, máte někdo zkušenost ať už s originální nebo aftermarketovou mříží do kufru kodiaqa? Psa s sebou vezu většinou, ale jednou za čas se hodí i komplet objem kufru a origo mríž, jestli jsem to dobře pochopil, nejde tak snadno odmontovat. Aftermarketové zapřené o podlahu a strop se mi zas nezdají dvakrát stabilní. Je to buď a nebo, nebo existuje řešení, které nevidím? Díky za cokoliv, Láďa

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.