Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
65 témat v tomto fóru
-
Ve středovém sloupku jsou vcelku zbytečné otvory na obou stranách a obvykle tam položím mobil, který mi v zatáčce vypadne pod nohy. Našel jsem toto, ale moc se mi to tedy nelíbí : https://www.aliexpress.com/item/32986033042.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4bc110c5Fg3u5I&algo_pvid=8e905ced-d525-4698-90b9-94ccb53ae7d8&algo_expid=8e905ced-d525-4698-90b9-94ccb53ae7d8-39&btsid=c140fd2a-4d24-48c4-9ede-f5a4812e143f&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6%2Csearchweb201603_52 Nevíte o něčem podobném, ale raději od nás :-)
-
-
- 13 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
-
Prosím Vás nevíte někdo, jestli není možnost mít v Kodiaqu Laurin a Klement "normální potah" sedadel? Fakt lze akorát tu kůži? Manželka ji nesnese a já chci zase LaK :-) Stačí mi i Alcantra.... Díky za reakce.
-
-
- 1 odpověď
- 5,8tis zobrazení
-
-
Mate nekdo v Kodiaqu hasicak? Hodte sem inspiraci (nejlip s fotkou), kde a jak ho mate umisteny. Hasicak by mel byt nejlepe v interieru, aby byl rychle po ruce, ale mnozi ho davaji napr. i do kufru. Premyslim nad mistem, kam by sel upevnit a pritom nebyl prilis videt a zaroven aby neprekazel..
-
- 1 odpověď
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den, rad bych se zeptal, jestli nema nekdo zkusenost se 3 detskymi autosesackami v kodiaqu ve 2 rade sedadel. Potrebuji upevnit na isofix detskou zakladnu pro tzv. vajicko a vedle dat 2 detske autosedacky 15-36kg a nemam sanci. Dekuji za Vase pripadne zkusenosti.
-
-
- 22 odpovědí
- 15,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak a jedeme dál v drobných reklamacích - nejen že vypadávají krytky isofixu (a přál bych Vám vidět tu snahu hned 2 techniků jak se je snažily narvat na místo), ale hlavně ten fakt, že prostřední sedák v pravé přední části nedrží u podlahy. Úplně normálně jej v pravé straně zvedu téměř do výše druhých sedaček a ani snaha o nějaké "zatlačení či uzamknutí" nefunguje - tak že řešíme reklamaci :-) :-) Jak už jsem psal, tak přední sedačka u řidiče "poposkakuje" na šroubovici pří odsouvání sedačky dozadu či dopředu ( v určitém místě) tak uvidíme jak se k tomu postaví!
-
- 2 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, a předem se omlouvám, zda to nepatří sem. Chci se zeptat těch, co maji panoramu. Často popojíždím mezi městy a nechce se mi pouštět klima (zima-teplo = nachlazení). Když se otevře panorama, hučí to při cca 90km/h? Nebo obecně to hučí? Je příjemná teplota za jízdy? Teď jezdím s otevřenýma okny a ty celkem hučí, proto uvažuji o panoramě. Díky moc za tipy a rady
-
-
- 14 odpovědí
- 11tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj , stává se Vám také, že se Vám znenadále začnou potit všechna okna ? Dost mě to štve, protože nevím co s tím. Jedeme cca 200km a min 2x se začnou potit jak všechna boční tak i přední okno a to tak, že z nich není fakt nic vidět. Musím vždy zapnout větrák naplno, aby se okno odpotilo. To se mi ani u jednoho auta doposud nestávalo. Díky za rady a porady Petr
-
- 9 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, měnil někdo stávající černý spínač světel za variantu s chromem?
-
- 5 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, že se mi začala "rozjíždět" tvarovaná sedačka v místě sedáku a vrže o středový panel jsem již psal a bylo mi sděleno "že je to problém těchto sedaček a "velkého" zadku, ale že začne vrzat i opěradlo sedadla v místě lopatek už mi přijde trochu dost !! Máte s tím někdo zkušenost ? Sakra přeci 110 Kg zase není tak strašná hmotnost chlapa na to aby se rozjela sedačka tímhle stylem. Přiznám se, že jsem "přecitlivělý" na různé pazvuky v autě, tak mě tenhle možná se.. víc než je zdrávo, ale stejně ...
-
-
- 2 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ahojte,vedel by mi niekto napisat ako sa demontuju kryty na madlach,Nechcem nieco zlomit.Diki
-
- 0 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj máte někdo zkušenost ? Při pojezdu sedačky (el.) řidiče se v zadní části několikrát jakoby zasekne a zaškube (poposkočí) . Jak pojedu do servisu budu reklamovat. Spolu s tím mi hrozně vadí, jak se přední sedačka u řidiče (rozsedla) Mám sportline a lem tvarované sedačky začal třít o středový tunel a vrže jako blázen :-( No uvidime jak uspěji.
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem přátelé "Kodiaqáci". Mám dotaz ohledně chlazení (ventilace) v kožených sedačkách u Kodiaqa. Jsem vlastníkem těchto sedaček, mají v sobě takové malinké dírky po celé ploše sedaček (jako cedník). Při zapnutí příslušného tlačítka (obzvláště v těchto vedrech) by to mělo chladit (foukat do sedáku a do zad), ale mám pocit, i když to nastavím na tři čárky (na nejvyšší výkon) tak že to skoro nefouká? Také to tak máte a nebo je to jen u mě a tedy na reklamaci? Auto mát nové tři týdny a dělá to tak od začátku :-(
-
-
- 2 odpovědi
- 10,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, vlastnim Kodiaqa vo vybave Ambition. Auto nebolo na objednavku ale bol to hotovy kus. V kufri mal iba sadu na nudzovu opravu pneu (sprej tekutej gumy+kompresor). Chcel by som auto dovybavit plnohodnotnou rezervou avsak po dlhom googleni som zistil ze existuju iba 3 verzie vybavy kufra (berim na ohlad len 5miestne Kodiaqy): 1. kufor so setom na nudzovu opravu pneu - dno kufra 20cm nizsie od okraja 2. Kufor s dojazdovou rezervou (80km/h,max 50km) - dno kufra 10cm nizsie ako okraj 3. Kufor s plnohodnotnou rezervou - dno kufra zarovno s okrajom Variantou 1 a 2 sa Kodiaq da dodatocne vybavit, variantu 3 IBA ak kupec konfiguruje nove aut…
-
- 1 odpověď
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
tak v upraveném ceníku zmizel style plus paket kvůli potahu sedadel kůže/alcantara, nemá někdo interní informace proč to zrušily respektive jestli a kdy se paket vrátí?? Už jsem byl před objednáním a paket jsem chtěl, dealer samozřejmě nic neví.
-
-
- 17 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, máte někdo zkušenost ať už s originální nebo aftermarketovou mříží do kufru kodiaqa? Psa s sebou vezu většinou, ale jednou za čas se hodí i komplet objem kufru a origo mríž, jestli jsem to dobře pochopil, nejde tak snadno odmontovat. Aftermarketové zapřené o podlahu a strop se mi zas nezdají dvakrát stabilní. Je to buď a nebo, nebo existuje řešení, které nevidím? Díky za cokoliv, Láďa
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-