Ostatní
co se jinam nehodí
34 témat v tomto fóru
-
-
-
Ahoj, vlastním autíčko a chtěl bych se zeptat. Nabyl jsem dojmu z nějaké reklamy, že když odcházím od auta s klíčky v kapse (bezklíčové startování), že dojde k automatickému uzamčení vozu. Bohužel nic takového se neděje a já nevím, zda to vůbec tak skutečně může fungovat nebo ne a nebo zda to jde nějak nastavit a já to jen neobjevil - můžete mi prosím poradit a věc mi objasnit ?? Děkuji
-
-
- 27 odpovědí
- 18tis zobrazení
-
-
Ma nekdo z vas taky takovy problem, ktery jsem mel uz i pri Rapidu (automat) ... neni to pokazde, ale kazdy druhy den se to stane .. pri rozjizdeni (at uz jedu do zatacky, na rovince) se auto zpomali na 2, 3 nebo i 4 vteriny a i kdyz mam nohu na plynu uplne stejne, tak se po tech par vterinach rozjede, jako kdybych mel nohu skoro na podlaze. Toto je taky automat.
-
- 1 odpověď
- 5,9tis zobrazení
-
-
MY 2019 Informace o změnách a úpravách výbav a konfiguraci.
-
-
- 55 odpovědí
- 31,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nevíte kde bych našel jaké změny se mají dělat v kodiaqovi? Jelikož mám výrobu až někdy v listopadu, tak jestli se mě něco v konfiguraci změní, popřípadě jestli si tam něco teďka mám přidat, abych tam pak dostal tu novou verzi bez rozdílu ceny ? :-D
-
-
- 10 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, všechny, dovoluji si založit téma "Záruka". Pokud je umístěno duplicitně nebo nesprávně, prosím admina o smazání nebo přesunutí... Chtěl bych otevřít diskuzi na toto téma, protože mě zajímá, jak to vlastně funguje např. s možností překódování drobností, např. zapnutá zadní světla při denním svícení apod. Ptal jsem se v servisu, co mi můžou "beztrestně" nastavit a připadalo mi, že si vůbec nejsou jistí (ty světla asi jo). Říkali, že je to spíš dotaz na Škodovku, žetam rozhodují a průběžně se mění podmínky a také jim nějak mění SW. S/S mi zamítli hned, že je to dáno z výroby. Už se tady někde psalo, že záruka, resp. její posouzení bude záležet na konkrétním p…
-
- 0 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Celkem 5 hvezdicek... http://www.euroncap.com/en/results/skoda/kodiaq/26894
-
- 6 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Planujete pridat niečo proti odcudzeniu Kodiaqa?
-
-
- 3 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
Kdo z vás se chystá používat Kodiaq k tahání přívěsů? Co s ním chcete tahat a jakou motorizaci si plánujete zvolit ? Já osobně budu tahat přívěs s motorovou lodí o celkové hmotnosti 1900kg. Můj favorit je Kodiaq 2,0 CDI 140kW 4x4 DSG váha 1761kg - (brzděný přívěs max. 2500kg, Stützlast neboli max.zátěž na kouli 100kg). Tyto hodnoty se mi jeví jako dostatečné. Rozhodl jsem se dát přednost silnějšímu dieselu 2,0 TDI/140kW před 2,0TDI/110kW, protože má výkon 140kW, točivý moment 400nM a DSG. Obávám se, že s tím slabším by to bylo v kopcích a v zácpách utrpení.
-
-
- 1 odpověď
- 7,9tis zobrazení
- 1 sledující
-