Přejít na obsah

Ostatní

co se jinam nehodí

35 témat v tomto fóru

1. Jak převezu 2 kola?

• 1 odpověď
    • 5k zobrazení
  2. Pojištění

• 7 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
  3. zamykání kodiaqa 1 2

• 27 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.8k zobrazení
  4. MR 2019 - Kodiaq 1 2 3

• 55 odpovědí
    • 29.9k zobrazení
  5. Změny ve výrobě

• 10 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
  6. Záruka

• 0 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6k zobrazení
  7. Zabezpečenie Kodiaqa

• 3 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 7.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• duplicita, skus pozriet a pokracovat v zalozenej teme     mimochodom, pokial viem, minimalne poslednu listu dole nedas. je to ako sucast skla, minimalne na kombi
    • Čus hoši, chci si z estetického hlediska přelakovat rámeček mřížky chladiče a lišty na spodku bočních oken. Oboje mám v chromu, ovce je černá, tudíž chci jít do černé. Jedná se o liftback 3.generace.    Jelikož si nechci to auto úplně dodrbat, tak se chci zeptat na radu zkušenějších, zdali už něco podobného dělali a jak je bezpečné s běžným nářadím/bez nářadí tyto části sundat/nandat a jestli to stačí zabrousit a vzít nějakým sprejem na plasty, nebo bude s ohledem na budoucí vzhled toho spreje lepší tyto díly rovnou koupit jako nové v černé a jednoduše vyměnit.        Díky a škodě zdar, Martin
    • A už to začíná. Výběr mezi různými typy motorů patří sem:    
    • Témata sloučena. Příště napřed pořádně hledej, než založíš nové téma.
    • Dobrý den     Mám Octavii 3 1.5tsi DADA. Je mi divne, ze i při jízdě delší jak 30km se mi ohřeje olej v motoru na cca 70stupnj, při sešlápnuti plynového pedálu teplota narůstá, ale při zvolnění klesá klidně i pod 70stupnu. Je to normální? Voda je dle budíku na 90stupnich.    Moc dekuji za rady. 
  • Vytvořit nový...