Přejít na obsah

ŠKODA Scala

Modelový rok 2018+

Podkategorie

1. Interiér

Interiér modalu ŠKODA Scala přichází s novým konceptem, jehož středobodem je centrálně umístěný vyvýšený displej. 

1.2k

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

2.6k

Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi

3.2k
0 témat v tomto fóru

V tomto fóru zatím není žádné téma.

Založit první téma

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, pomohla by nějaká fotka, o co vlastně jde. Nemá to auto třeba budíky bez MaxiDOTu, kde údaje přepínat nejdou?   Pak mě ještě napadá, že někdo mohl vyměnit volant za základní bez MF tlačítek a páčky nechal původní. Jinak se mi ale nezdá popis, že nejde přepnout z venkovní teploty. Ta je na MaxiDOTu nahoře v rohu vedle hodin.
    • Mam nezávislé topení u nového auta a je tam navíc lepší AGM baterie a jeden dálkový ovladač pro to topení + to jde nastavit a načasovat i v infoteimentu nebo spoustět i přes aplikaci. Topení je docela z venku hlučné ale předehřívá i motor, takže paráda a v autě teplo.
    • Dobrý den. Nevíte o někom kdo by měl Mechatroniku na Superb 2 DSG 6 ? Diagnostika hlásí nesmyslné řazení a mechatronika hlásí chyby. Je to na výměnu mechatroniky? Za jízdy řadí hezky bez zvuku. Jen při manipulaci když zastavím dám R uhodí to 3x až 4x a hodí to do nouzáku. Po opětovném nastartování dokončí kvalt a pak řadí perfektně třdba měsíc. Denně je v provozu tak nevím co stím. Najeto 262 tis. Rok 2008
    • Ahoj,   nafasoval jsem jako služební Octavia 3 z roku 2013 s rádiem Swing. Jezdil jsem dřív s novějšími Octavkami a tady nemůžu přijít na to jak přepnout multifunkční část displeje panelu přístrojů, je stále na venkovní teplotě.   Multifunkční volant to nemá a na páčce stěračů tlačítka nejsou, přes rádio jsem možnost nenašel, v manuálu online jsem nenašel žádnou třetí možnost - existuje ještě ještě jiná možnost (a tím nemyslím přes diagnostiku), nebo prostě někdy někdo vyměnil páčku stěračů za starší a mám smůlu?   Předem díky za radu.
  • Vytvořit nový...