Přejít na obsah

Elektrika

89 témat v tomto fóru

1. Kodování Octavie IV 1 2 3 4 21

• 500 odpovědí
    • 183.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 423 zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
  2. Octavia 4 FL nestartuje 1 2

• 27 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 170 zobrazení
  3. Onboard kamera 1 2 3

• 63 odpovědí
    • 20.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  4. trvalé vypnutí start-stop 1 2 3 4

• 83 odpovědí
    • 43.1k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 24.8k zobrazení
  5. Zamykanie

• 0 odpovědí
    • 432 zobrazení
  6. BMS uprava

• 3 odpovědi
    • 865 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 607 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 832 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
  7. Start Stop funkce

• 24 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 431 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 873 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 485 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 914 zobrazení
  8. Parkovací kamera 1 2

• 37 odpovědí
    • 15k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mám auto v servisu mimo jiné jsem reklamoval, že se navigace ztrácí.  Dnes mi technik psal, že tahle závada zatím nemá řešení, čeká se na nový postup. 
    • Jak to vidím, tak kryt je má mnoha místech stopy po vysychání vody. Obávám se, že stačí malé prohnutí, když třeba člověk jede luční cestou na chatu a kryt se zdeformuje. Je tam vidět zespodu podélné šrámy. Bohužel dnes jsou kryty z tak mizerného plastu a jsou v provozu od motoru docela ohřáté, že se snadno prohnou, nevrátí se zpět. A jak tam vznikne kapsa, i díky těm žebrům voda neodteče. A jak je to blízko vaně, tak na korozi je zaděláno. Každopádně se Škodovka k tomu postavila čelem i když je docela zázrak, že to uznala. Asi o problému ví.....  Pokud @Hefidlo jezdíš podobnou cestou, jak jsem popsal, uvažoval bych o nějakém pevnějším krytu. Určitě bude v nabídce Škodovky nebo jako druhovýroba. 
    • Jaká je asi tedy v originálním stavu po opuštění linky vzdálenost mezi krytem a vanou ?  Přeci to nemůžou být milimetry, aby nastala situace, jako v tomto případě.
    • Priamo to sice nesúvisí s mapovými podkladmi, ale so skúšobnou verziou navigácie. ja mám tiež K2 bez, vyskúšal som skúšobnú verziu a šlapala. V červenci pred cestou naprieč EU som si kúpil plnú verziu-doteraz nefunguje! Všade je uvedená ako aktívna (APP, support web, servisné počítače u dealera), ale proste nejde. Doteraz sa to nevyriešilo, dnes som odviezol auto na vraj už posledný úkon, výmenu riadiacej jednotky. Prístup support škoda ani nebudem komentovať, bieda, vedúci servisu to začal riešiť priamo s výrobcom, už tri návštevy a nič.  AA chodí, keď sa to teraz nevyrieši, tak požiadam o vrátenie sumy a budem používať telefón a navitel čo mám do zálohy. Za dva roky končí bezplatný Škoda connect ktorý je nutný pre navigáciu predplatiť.....
  • Vytvořit nový...