Přejít na obsah

Elektrika

80 témat v tomto fóru

1. Kodování Octavie IV 1 2 3 4 19

• 455 odpovědí
    • 160k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 532 zobrazení
  2. Parkovací kamera 1 2

• 37 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 236 zobrazení
  3. Kessy

• 13 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 159 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 676 zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 17.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 309 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 227 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
  4. AutoHold neodbrzdí

• 1 odpověď
    • 522 zobrazení
  5. Octavia 4 FL nestartuje

• 7 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  6. trvalé vypnutí start-stop 1 2 3 4

• 78 odpovědí
    • 36.5k zobrazení
    • 377 odpovědí
    • 113.9k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 675 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 402 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 468 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mám Kodiak L&K MR 2023 ve světlé kůži a rozhodně to přidává pocit elegance. Nechtěl jsem tmavou kůži, protože se mi to v kombinaci s černou stropnicí už zdálo moc černé a stísněné. Ta světlá kůže je samozřejmě náchylnější na údržbu, ale zase to tak strašné není. Po těch necelých dvou letech co auto vlastním (kupoval jsem auto zcela nové) je právě kůže díky světlé barvě stále udržovaná, čistá a voňavá. Takže, za mě veliká spokojenost.
    • Nič v zlom, ale podľa toho potom vyzerá CZ/SK vozový park. Ak človek nekúpi nové auto alebo auto do 2r ktoré ešte nenapadol kutil/šetrič tak sa nestačí čudovať čoho sú ľudia schopní a aké škody dokážu napáchať. Ide o rozvody a tam mením vždy všetko za nový diel, aj 6-tku šróbik. Ak na auto nemám tak ho nekupujem, šetrenie pár eur na podobných veciach je extrém.  
    • Ne, není. Čím více těchto úspěšných úprav, tím míň důvodů měnit auto 😁😉
    • @miklisek Tak klíčová byla možnost výroby těch plastových šablon u tebe. Jinak bych s těmi papundeklovými se tak podrobně nepitvořil. Přivedlo mě to k doplnění origo levého krytu z LB verze a spolu s bočními kryty z našeho vývoje panuje velká spokojenost.    Velký dík za 3D modelaci a následnou výrobu 👍. Od té doby, co tam ty kryty mám mi už k podvozku oči nesklouzly, že tam cosi furt trčí, je to nyníparádní. Děkuji také za podrobný soupis nejen tvého ale i mojeho usilí zde na fóru 😁.
    • Jsou už nějaké zkušenosti s tímto motorem v Kodiaqu? Spotřeba, kultivovanost, pružnost,....
  • Vytvořit nový...