Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, po sundání krytu motoru jsem si všimnul "zapečeného" oleje viz foto, může to být způsobeno netěsnosti ventilového víka? Auto startuje a jezdí normálně.    Kód motoru CLHA Najeto 160tis km   Díky.
    • Restart infoteinmentu do továrního nastavení a nové přihlášení uživatelským účtem jsem udělal jako první věc, ale nepomohlo. Podle mne není poloha bederní opěrky uložena v paměti sedačky uživatele - dá se to vyzkoušet tak, že si změním ručně nastavení sedačky a polohy bederní opěrky a pak si vyvolám z paměti přednastavemou pozici - nastaví se sedačka a poloha vnějších zrcátek, ale bederní opěrka ne.  V servise to konzultovali se Škodovkou, oni sami se s tím ještě nesetkali. Osobně si myslím, že je to nějaká SW chyba - pokud by se bederní opěrka upouštěla, tak by to mohla být nějaké netěsnost. Při této chybě se musí vzduch naopak dofouknout, takže něco aktivuje kompresor v sedačce. Zajímavé je, že někdy je dofouklá jen trochu a nekdy na maximum. No jsem zvědavý, co to nakonec bude. 🤔
    • Presne toto isté pozorujem, že raz je to ok a niekedy zas nie - neviem zatial v tom najst nejaku logiku kedy sa to deje. Skusim este nanovo nahodit hlavného používateľa s priradením ku kľúču. AS vraj nevedia ze co to moze byt
    • @stepancrk Tohle je pouze obal, potřebuji vědět jaky je tam panel uvnitř.
    • Akurat vteey zabudli zalozit tie krytky plnenia a doma som ich nasiel pri stieracoch polozene. To si dodnes pamatam
  • Vytvořit nový...