Motor 2.0 TDi - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Mně to vyjádření nedávo moc smysl. Při zapojené ŘJ J367 se baterie dobíjí "normálně" 13,8 V, při brždění motorem 15,3 V. Osobně jsem to měřil. Auto při tom často upozorňuje na nízké procento nabití baterie, viz zkušenosti uživatelů výše.  Jak může být tento stav bezpečnější, když samo auto upozorňuje na nízký stav nabití, než když se baterie dobíjí trvale 14,3 V (osobně jsem měřil) a baterie je tím pádem trvale udržovaná nabitá, jako v dobách, kdy nebyly s nabíjením problémy?? Nehledě k tomu, že za jízdy dodává energii do auta alternátor, který umí dát 110 - 140 A.  A žádné permanentní chyby v diagnostice jsem si taky nevšiml. 
    • V první řadě, při odpojeném kablíku dobíjení NEPERE do baterky stále max! Dobíjí to trvale klasickými 14,3 V jako v dobách, kdy nebyly s dobíjením problémy.
    • Tak dnes nafta u Tank Ono za 29,90 Kč/ lit.  
    • To je originál z výroby, nebo dodělávané? Na té levé straně nesvítí vůbec nic - blinkr, brzda, koncové? Pokud ale svítí pravá strana tak by to v pojistkách být nemělo. A jestli někde není poškozená kabeláž, tak může být vadná řj rozpoznání přívěsu.
    • Mhev ma urcite to jinak nejde s dsg. Me trvalo 42 dni od objednani k dodani prodejci. Taky exclusiv v hnedy kozce, 110kw, dsg, 19", modra race
  • Vytvořit nový...