ceannu Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Ma niekto skusenosti s tymto cisticom: STP Fuel Injector And Carburator Cleaner ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Jo v bílé flašce za 159 Kč v Tescu. Používám k čištění vstřiků při nerovnoměrném chodu motoru. Vždy mi pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Dodrziavas aj ten pomer riedenia ktory je uvedeny na flaske, alebo je mozne to dat aj na mensie mnozstvo benzinu ako je plna nadrz za ucelom zvysenia ucinnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Chcem to vyskušať tiež, no prekvapila ma taka mala odozva,žeby to nikto nepoužival? rufis-ako často to použivaš? ceannu-myslim,že môžeš dať aj menšie množstvo dôležite je dodržať pomer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Ma niekto skusenosti s tymto cisticom: STP Fuel Injector And Carburator Cleaner ??? Mě to čistili ve škodovce něčím podobným. Byl to výrobek fy Wurth a bylo na tom mimo jiné i česky napsáno čistič karburátoru, tak jsem přesvědčen, že to co máš koupeno ty, můžeš bez problému použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Natankuj si 95ti oktanovej V-power na Shellu. Ten uz tam ty cistici aditiva ma. Neni az tak drahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Natankuj si 95ti oktanovej V-power na Shellu. Ten uz tam ty cistici aditiva ma. Neni az tak drahej Tak to hned zkusim shell V-power. Chtel jsem koupit Valvoline VPS SYNPOWER FUEL SYSTEM CLEANER nekdy mi trochu zakopava po studenem startu 1.2 HTP mozna je to zapatlana klapka nebo svicka. Ve ctvrtek jdu do servisu pro filtr a svicky mam 43k najeto hned take dojedu pro V-power a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ma niekto skusenosti s tymto cisticom: STP Fuel Injector And Carburator Cleaner ??? Take jsem na to koukal ale radeji bych bral VALVOLINE VPS SYNPOWER FUEL SYSTEM CLEANER. STP ja moc neznam. Jeste je VALVOLINE FUEL INJECTOR & CARBURETTOR CLEANER ale nevim co je lepsi na zahranicnich internet. strankach Valvoline jsem nasel pouze prvni zmineny. Napsal jsem jim mail co je pro vycisteni skrtici klapky vhodnejsi (ovsem jestli vubec na to neco funguje) az mi odpovedi ozvu se. Pak je tam vlastne jeste VALVOLINE MAX LIFE FUEL SYSTEM CLEANER. Mam uz v tom fakt bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 zdravím,protože se blíží podzim a zima,chci pro jistotu pročistit klapku atd.,kvůli studeným startům.Jenže před regálem jsem koukal jak blázen a nevím co vlastně chci. Mají čistič vstřiků,pak čistič ventilů,čistič karburatoru a nakonec čistič palivové soustavy.Nevím co a jak moc se co špiní,myslel jsem,když se to leje do paliva,že to protáhne všechno,ale asi ne.Můžete mi poradit,co vlastně tedy vyčistit?Mám HTP 47 kw,najeto 30 000 km,většinu po městě a kratší trasy.A čip.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 vidím že nikdo nic,asi blbě položená otázka nebo blbá otázka?Jde mi o to,že nevím co se v motoru špiní a zanáší nejvíc,tím bych chtěl začít.Třeba od STP dělají 3 druhy čističů do motoru,pochopil jsem,že se snad mohou používat současně,tak že bych koupil všechno a nalil to tam najednou?Tak jsem myslel,že někdo hodí svoje zkušenosti,každý není automechanik ani děd vševěd.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Ja som to skusil to STP a asi som od toho čakal viac než som sa dočkal. V poctate som nič nepoznal, dokonca som mal pocit, že je to lenivejšie a po vyjazdeni nádrže som konečne natankoval aditivovany 95N + od Tesca a bolo to o poznanie lepšie. Podľa mňa sa viac vyplatí ten aditivovaný benzín než nejaky šmejd čistič a čo sa tíka škrtiacej klapky tak tu musíš tak či tak opčas vyčistiť mechanicky, tak zázračne čističe ani benzíny nie su. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.