zabiak Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Myslím, že miss křídlo tu ještě nebylo tak sem hoďte fotky co všechno se dá na Octavii pověsit. A taky inspirace pro ostatní co na na křídlo chystají. Já mám tohle malé křidélko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Další foto zezadu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 klasické RS+stříška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 (editace) Taky přidám Editováno: 22. leden 2007, autor: S.o.n.n.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Taky vám ukážu zadek RS klasika... Jo jen tak mimochodem... Musí bejt na autě CZka, když u těhle novejch SPZ je ten EU proužek? Ta nálepka je ještě po původním majiteli a já jí chci pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 sice zadny kridlo nemam, ale jedina hezka cesta je RS kridlo nebo jeste WRC, vsechno ostatni je spatne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 sice zadny kridlo nemam, ale jedina hezka cesta je RS kridlo nebo jeste WRC, vsechno ostatni je spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 njn, ja nejsem moc priznivce lepeni plastu na auto, ja spis jizdni vlastnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 TO :KUČI CZ na autě mít v Čechách nemusíš pouze jedeš-li do zahraničí a nemáš-li na SPZ ten modrý reflexní proužek .Takže pokud necestuješ dej jí dolů ,když se ti nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ja mam co poviete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Tak tu je moje... zasrany jak v zime no, je to fotka nekdy z unora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 sice zadny kridlo nemam, ale jedina hezka cesta je RS kridlo nebo jeste WRC, vsechno ostatni je spatne... Jj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Taky vám ukážu zadek RS klasika...Jo jen tak mimochodem... Musí bejt na autě CZka, když u těhle novejch SPZ je ten EU proužek? Ta nálepka je ještě po původním majiteli a já jí chci pryč Nalepku muzes samo sundat, to bylo prvni co sem udal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Jj, pude dolu, jen co bude troška času:) Díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Pro abada: tady se podívej na nějaká křídla na Octavii za zajímavé ceny http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 moje křidélko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Taky vám ukážu zadek RS klasika...Jo jen tak mimochodem... Musí bejt na autě CZka, když u těhle novejch SPZ je ten EU proužek? Ta nálepka je ještě po původním majiteli a já jí chci pryč To je u me NO. .. proste origo kridlo je BEST OF !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 moje křidélko Sejis: to je original RS kridlo na Combi??? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 (editace) MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Editováno: 23. Září 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Prdelinka Lízinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 A jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Asi se mu to libi, kdyz si to tam dal... Prosazujes nazor, ze je to kazdeho vec co si na auto da a tak to take ma byt, ne? Me osobne se to tez ani trochu nelibi, ale koho zajima muj nazor, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Asi se mu to libi, kdyz si to tam dal... Prosazujes nazor, ze je to kazdeho vec co si na auto da a tak to take ma byt, ne? Me osobne se to tez ani trochu nelibi, ale koho zajima muj nazor, ze? Me treba vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 (editace) MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Asi se mu to libi, kdyz si to tam dal... Prosazujes nazor, ze je to kazdeho vec co si na auto da a tak to take ma byt, ne? Me osobne se to tez ani trochu nelibi, ale koho zajima muj nazor, ze? Co se týká toho co jsem napsal, tak jestli jsis nevšiml, psal jsem to jemu, né nějakýmu joudovi co si tady hraje na mistra světa. Dále nemám k tomu nemám nic víc. Editováno: 24. Září 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.