VladaTP Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ahoj, prohledal jsem fórum, ale informaci, kde nastavit automatické zamykání při rozjetí, jsem nenašel. Našel jsem jen, jak nastavit autom. odemknutí při vyndání klíčku (adresa 46, 10, kanál 4, hodnota 1)... Můžete mi to prosím někdo napsat? Druhý dotaz. Existuje nějaký seznam toho, jaké další funkce lze na O1 (MR 2003) aktivovat (blinkry při nouzovém brždění, automatické setření okna při zařazení zpátečky a zapnutých stěračích atd.)? Díky Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 komfort-přizpůsobení,kanál 3,1 aktivace,0-deaktivace, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Diky moc, Cosby. A ohledne toho druheho dotazu by nejake info nebylo? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nic z toho druhého dotazu na O1 aktivovat nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Sosnete si z FTP VISku... Vetsina kanalu tam je krasne popsana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Sosnete si z FTP VISku... Vetsina kanalu tam je krasne popsana... Asi jsem neználek, ale nějak postrádám adresu zmiňovaného FTP;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 V pohode, 83.240.39.200, user : octavia, pwd : octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Někde tady na foru jsem četl, že to mnoha lidem nevyhovuje, kvůli bordelu, kterej to dělá. A taky tam někdo zminoval jakési tiché zámky. A cosby je nabízel i v bazaru, nějaké zelené. Co jsou to zač? A odkdy se dávali do Octavií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tiché zámky jsou od modelu 04. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tiché zámky jsou od modelu 04. Takže do klasických octavií se nedávali vůbec? Až do A5-tky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tiché zámky jsou od modelu 04. odkud to vsechno chlapi vite? kde se to muzu docist nebo dovedet ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tiché zámky jsou od modelu 04. odkud to vsechno chlapi vite? kde se to muzu docist nebo dovedet ? diky Praxe, praxe, praxe... Nic jiného v tom asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Da se nejak nastavit, aby se po rozjeti zamknul jen kufr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecinzer Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Zdravím. Mám Octavii z roku 2007. Automatické zamknutí při rozjetí mo normálně fungovalo, ale pak najednou samo přestalo. Upozorňuji, že jsem se ale v ničem nehrabal. Nevíte jak je to možné a jak to zpět aktivuji? Používal jsem jen ty 2 tlačítka u ručky na zamykání a odemykání. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 kolibku na zamikani u rucni brzdy ma O2, na ni to jde nastavit na maxidotu, jinak na O1 i O2 pres vag viz predchozi prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.