Freddy Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Nazdárek lidi.Je mozné že octavia 1.8 T r.v. 99 tak papá. Jezdím 4km do práce a 4 zpět a chlastá mi to 11 L na 100 km je to možné. Za kolik litrů se s tímhle motorem dá jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 A na delších trasách a po dálnici je spotřeba ok? 4 km je pořád málo na to aby se motor dostal do správných podmínek provozu, hlavně teplot. Jinak ohledně spotřeby tady máě mrtě příspěvků tak hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Nazdárek lidi.Je mozné že octavia 1.8 T r.v. 99 tak papá.Jezdím 4km do práce a 4 zpět a chlastá mi to 11 L na 100 km je to možné. Za kolik litrů se s tímhle motorem dá jezdit. A jakou by jsi chtěl mít spotřebu na takovou vzdálenost? Už si s tím jel nějakou dálku? jakou jsi měl spotřebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Nazdárek lidi.Je mozné že octavia 1.8 T r.v. 99 tak papá.Jezdím 4km do práce a 4 zpět a chlastá mi to 11 L na 100 km je to možné. Za kolik litrů se s tímhle motorem dá jezdit. Otec to ma v praci jako sluzebni....nad 8 se dostane ..obcas,a to jen v zime ....nech si to v servisu napichnout...mozna to bude lambda nebo neco s katalyzatorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Z Prahy do Liberce po dálnici byla spotřeba 8.6 L. Průměrná rychlost 120 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik07 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Z Prahy do Liberce po dálnici byla spotřeba 8.6 L. Průměrná rychlost 120 km/h Na tu 4km vzdálenost si myslim že OK - mě po nastartování a nějakejch couračkách za studena - než se vymotám z města a rozbitejch silniček papá Gertruda kolikrát i 16L. Jinak v pondělí ve 4 lidech Praha - Plzeň při 130 9L a zpátky zase ve 4, ale trošku svižněji cca. 150 a brala cca. 8L . ZVLÁŠTNÍ, ale možná je to zpátky víc z kopce... :-) Liberce máš porád do kopce - řekl bych 8.6L OK... Klííííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Dík Jsem rad za každou odpověd mam oktuli teprve týden a rád bych zjistil jak ten motor 1.8 T na tom je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Z Prahy do Liberce po dálnici byla spotřeba 8.6 L. Průměrná rychlost 120 km/h Na tu 4km vzdálenost si myslim že OK - mě po nastartování a nějakejch couračkách za studena - než se vymotám z města a rozbitejch silniček papá Gertruda kolikrát i 16L. Jinak v pondělí ve 4 lidech Praha - Plzeň při 130 9L a zpátky zase ve 4, ale trošku svižněji cca. 150 a brala cca. 8L . ZVLÁŠTNÍ, ale možná je to zpátky víc z kopce... :-) Liberce máš porád do kopce - řekl bych 8.6L OK... Klííííd A taky, že to je z Prahy do Plzně do kopce a na víc, většinou ti fouká vítr od Plzně - Rokycan směrem na Prahu. Opravdu Editováno: 10. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Otec má Golfa IV GTI (1.8T 20V 110kW) na delších trasách jezdí za 7l, dlouhodobý průměr má 8,2. Já mám na RS průměr kolem 9l a když jedu dále není problém zajet to za těch 7 i méně při slušné jízdě, krátké popojižďky se zahřátým motorem kolem těch 9l. Jinak na ty 4km ze studeným motorem je ta spotřeba normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 11L je naprosto normální. Motor se ti na 4km ani pořádně nezahřeje. Když jedu do práce v poho po okresce, tak po 4 km tam mám průměr okolo 9,5L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jolly30 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Na tuto trasu je to O.K. Je potřeba se taky s tímto autem někdy vzorově projet (klidně a delší trasu) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ráno když je chladno a jedu Králův Dvůr - Praha, je samý kopec tak papá 10l a zpět odpoledne 7,5l ! Zimní dlouhodobý průměr 8,3 léto 7,1-7,3! Když se to rozjede to to tam pak teče panečku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Tahle spotřeba je naprosto v pohodě. Dej si na pc aktuální spotřebu a uvidíš, jak i neznatelný pohyb pedálu hýbe se spotřebou a to potom na tak krátkém úseku může skákat různě. Fotky jsou z cesty do jednoho hodně slušného kopce u nás, kde se testují auta, co v nich opravdu je a na tu spotřebu je lepší se nedívat. Ty dvě jsou z mé O1 1.8T a ta třetí z kolegové Fabky 1.9tdi chiplé na 96kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Jo je to jak pisou vsichni...4 km ou kulovy vzdalenost a to se motor ani poradne nezahreje..Ja dneska stal v kolone od Mrazovky az za barandak a jel to asi hodinu a mel sem potrebu 14.6L (bez klimy), takze bud v klidu.. Editováno: 16. Duben 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Jinak v pondělí ve 4 lidech Praha - Plzeň při 130 9L a zpátky zase ve 4, ale trošku svižněji cca. 150 a brala cca. 8L . ZVLÁŠTNÍ, ale možná je to zpátky víc z kopce... :-) Liberce máš porád do kopce - řekl bych 8.6L OK... Tak na ty kopce věř. Já to pozoruji u mojí octy (mám 2.0 85kW). Je fakt rozdíl ve spotřebě, když jedu na hory nebo z hor. Dělá to rozdíl zhruba 1 litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Vysoka spotreba je dana kratkou vzdalenosti co jezdis, kdyz vyrazis na delsi trasu dostanes se na 7-8L, zalezi na noze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Taky bych rek, ze na takovou kratkou vzdalenost je to ok. Ja ted jezdil do prace tu samou vzdalenost a jeste do kopce a papalo to 15l. Kdyz jedu Usti - Mlada Bolka tak si to veme od tech 6,5 - 7,5. Zalezi na jizde, kdyz za to venu, tak to papne i k tem 9l. Jednou jsem to zkousel jet za co nejmin a to ze 5,7l, ale jel jsem jak duchodce 80kou (uz nikdy vic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 (editace) Taky jsem jel jednou s ORS asi 10km se studenym motorem, promerna spotreba 16L ...a to jsem to samo moc nevytacel Editováno: 12. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 no veď to tie 4 km ide aspoň mne stále akoby na sitič takže to máš normál, do práce mám 7 km a priemerkuj od 6,5 do 11l podľa štýlu jazdy, premávka a teploty motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.