tappaja Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Pratele poradte, pritelka byla na garancce a protoze byla na dilne a je to holka vsimava, nasla jednu zavadu-nezavadu. Popravde receno nevim, jestli to zavada je, a tak bych chtel poprosit majitele RSek, aby se podivali do svetel a rekli mi, jestli tam maji obe krytky cocek, popripade jestli by nekdo nevedel, k cemu tam je (jestli to oddeluje nejak hermeticky prostor paraboly?), nebo jestli tam neni schvalne? Nejak me nenapada, proc by nemela bejt i na tom druhym. Takze vlevo neni, vpravo je (ze by to bylo na prave strane kvuli ty fajfce co ma svetlo kreslit, tomu taky neverim) Pro nazornost prikladam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Auto je stale v zaruce, hrotili byste to nejak? nerad bych, aby sem pozdeji zjistil, ze se kvuli tomu mlzi svetlo, odchazi vybojka nebo tak neco. tady bez krytky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 mám obě světla jako prvně dáváný obrázek - určitě řešit!! To sou mi věci teda! Jinak přítulkyně je sakra bystrá osůbka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 mám obě světla jako prvně dáváný obrázek - určitě řešit!! To sou mi věci teda! Jinak přítulkyně je sakra bystrá osůbka No to je, kdo by taky mel znat lip svy auto nez ona? jinak dikec za kouknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 mám obě světla jako prvně dáváný obrázek - určitě řešit!! To sou mi věci teda! Jinak přítulkyně je sakra bystrá osůbka No to je, kdo by taky mel znat lip svy auto nez ona? jinak dikec za kouknuti. pravda, pravda nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Rekl bych, ze ta krytka dostala nozicky :-) ale jak a kudy sla ven, to netusim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Tak tohle jsem jeste nevidel... Urcite reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Sarka Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ahoj, to jsem já, od toho auta. Fakt jsem to nikdy tak podrobně nezkoumala. Svítí to, žádný vliv na optiku to rozhodně nemá, je to asi jenom ochrana. Je zajímavé, že si toho nikdo na výstupní kontrole v MB nevšimnul No a já si toho všimla až včera v tom servisu. Je to vidět jenom hooodně zblízka. Volala jsem teď do Mladé Boleslavi, jak to tedy je, prý mi to zjistí a zavolají, no, nevím. Každopádně díky za zájem, je to takovej podivnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ahoj,to jsem já, od toho auta. Fakt jsem to nikdy tak podrobně nezkoumala. Svítí to, žádný vliv na optiku to rozhodně nemá, je to asi jenom ochrana. Je zajímavé, že si toho nikdo na výstupní kontrole v MB nevšimnul No a já si toho všimla až včera v tom servisu. Je to vidět jenom hooodně zblízka. Volala jsem teď do Mladé Boleslavi, jak to tedy je, prý mi to zjistí a zavolají, no, nevím. Každopádně díky za zájem, je to takovej podivnej problém Pokud je v záruce tak to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ahoj,to jsem já, od toho auta. Fakt jsem to nikdy tak podrobně nezkoumala. Svítí to, žádný vliv na optiku to rozhodně nemá, je to asi jenom ochrana. Je zajímavé, že si toho nikdo na výstupní kontrole v MB nevšimnul No a já si toho všimla až včera v tom servisu. Je to vidět jenom hooodně zblízka. Volala jsem teď do Mladé Boleslavi, jak to tedy je, prý mi to zjistí a zavolají, no, nevím. Každopádně díky za zájem, je to takovej podivnej problém pokud by se cukali, můžu nafotit svoje xenony a poslat jako podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Sarka Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Díky za podporu! Tak mi volali z Boleslavi. Situace je taková, že v jednom období dodavatel xenonů nedával do světel tyto ochrané krytky. Ale pořád platí, že tam být mají. Takže se asi stalo to, že se mi sešly na autě levá a pravá lampa jiného data výroby. Inu, stane se. Poslala jsem fotky, VIN apod., a oni se mi vyjádří, zatím to vypadá na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Sarka Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak to mám písemně, lampu mi vymění. Škodovce zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.