David-pv Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo dával na starší Octavii zadní lampy z faceliftu? Pokud ano jak jste to vyřešili s lištou pod světlem? Světlo z faceliftu je vyšší a spolu se starou lištou se na autíčko nevlezou. Jde tam dát lišta z faceliftu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jo,zajdi tam někam na vrakárnu nebo do použitých autodílů a vysype ti na stůl ve všech barvách,a do 300 se určitě domluvíš jinak já říznul starý,ale nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) Už jsem právě také slyšel, že mám zbrousit ty staré lišty, ale dnes jsem se na ně díval a nahoře jsou úchyty, za které ta lišta drží a když ji zkrátím, úchyty budou pryč. Potom by už držela jen zasunutá na úchytech spodních a na tom malém samořezném šroubečku na boku a to nevím jestli by stačilo. Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ja uriznul ty stare a bylo to naprosto v pohode 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) na tom šroubku to drží dobře zdálky vypadá dobře ale když stojíš u kufru a koukneš na ty lišty tak vidíš přímo ten řez,na stříbrný barvě se to možná stratí,ale na tmavý,když to uřežeš máš řez jako uřezanej plast-do bíla navíc netrefíš přesně mezery mezi světlem a lištou,aspoň já,v domácích podmínkach opravdu to není ono,když už za světla s dal min.1500 tak 300za lišty tě nezabijou,origo je origo Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ja uriznul ty stare a bylo to naprosto v pohode A když ta lišta nemá ty vrchní úchyty a je vlastně jen zasunutá v těch spodních a přišroubovaná tím šroubkem, neodstává na autě? Drží dobře? A jak jsi tu lištu zkrátil? Řezal jsi ji nebo nějak brousil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 neodstává a drží dobře a to právě záleží natom čím to uřežeš a jak si stím pohraješ,já to zkrátil rozbruškou,šlo to jako nůž do másla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ja uriznul ty stare a bylo to naprosto v pohode A když ta lišta nemá ty vrchní úchyty a je vlastně jen zasunutá v těch spodních a přišroubovaná tím šroubkem, neodstává na autě? Drží dobře? A jak jsi tu lištu zkrátil? Řezal jsi ji nebo nějak brousil? rezal jsem ji jen na spodni hrane...a rezal jsem si na normalni pile ne ktery rezu treba drevo ale mel jsem tam jmnej kotouc tak ze to krasne ciste urizlo a nidke nebylo nic videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ja to riznul taky, ale prislo mi to moc robodomo, takze jsem nakonec na vrakaci koupil listy, nechal striknout a je to rozhodne lepsi, vypada to tak nejak prirozene, rozhodne vic nez to riznuty Ale riznout to jde a na prvni pohled to poznat neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ja uriznul ty stare a bylo to naprosto v pohode A když ta lišta nemá ty vrchní úchyty a je vlastně jen zasunutá v těch spodních a přišroubovaná tím šroubkem, neodstává na autě? Drží dobře? A jak jsi tu lištu zkrátil? Řezal jsi ji nebo nějak brousil? rezal jsem ji jen na spodni hrane...a rezal jsem si na normalni pile ne ktery rezu treba drevo ale mel jsem tam jmnej kotouc tak ze to krasne ciste urizlo a nidke nebylo nic videt Ale u spodní hrany je na boku ten úchyt na šroubek, kolik ti z něho zbylo když jsi to uřezal na spodní hraně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 taky jsem předělával a radši na vrakáči koupil z faceliftu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 taky jsem předělával a radši na vrakáči koupil z faceliftu ... kolik jsi za ně dal? Sehnal jsi je v barvě nebo jsi je musel lakovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 toho plastu na boku k tomu sroubu bylo tak 3/4 ale v pohode to za nej drzelo a navic je to schovany za tou listou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 toho plastu na boku k tomu sroubu bylo tak 3/4 ale v pohode to za nej drzelo a navic je to schovany za tou listou Překvapilo mě to, myslel jsem že to mám zkrátit z horní strany. Z příspěvků jsem to tak i pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 toho plastu na boku k tomu sroubu bylo tak 3/4 ale v pohode to za nej drzelo a navic je to schovany za tou listou Překvapilo mě to, myslel jsem že to mám zkrátit z horní strany. Z příspěvků jsem to tak i pochopil. pak by to nahore vubec nedrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 To máš pravdu. Kolik mm jsi té lišty asi uřezal? Potom ty horní úchyty na liště už nepasovaly do těch otvorů na nárazníku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 To máš pravdu. Kolik mm jsi té lišty asi uřezal? Potom ty horní úchyty na liště už nepasovaly do těch otvorů na nárazníku ne? horni hrana pasovala stale stejne...a kolik jsem to rezal uz si pamatuji chce to zmerit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ty faceliftové lišty by tam měly pasovat bez úprav? Když jsem nasadil faceliftové světlo tak se mi otvory pro horní úchyty lišty téměř zakryly světlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 taky jsem upravoval lištičky dle návody od bauráka, mam seříznuté spodky, moc to nechce tuším 2mm, ten šroubek tam pak chytit ještě jde, ale ještě na starem narazníku jsem musel jeřiznout trochu vršek do čeho se ty lišty zasouvaji, mě to tam nešlo jinak sem je pro jistotu podmázl silikonem a držely fest jinak facelift střibrné umím dodat,nové, kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 taky jsem upravoval lištičky dle návody od bauráka, mam seříznuté spodky, moc to nechce tuším 2mm, ten šroubek tam pak chytit ještě jde, ale ještě na starem narazníku jsem musel jeřiznout trochu vršek do čeho se ty lišty zasouvaji, mě to tam nešlo jinak sem je pro jistotu podmázl silikonem a držely fest jinak facelift střibrné umím dodat,nové, kdyžtak SZ A jakým způsobem jsi je seříznul ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 taky normálně pilka a jemný plátek a nebát se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 zdarec chlapy, no koukám každý ferda mravenec jiná ves!! Já to taky neřešil, vzal jsem staré a uřízl je nahoře! Naměřil jsem o kolik jsou světla větší (je to 1 cm), vzal jsem posuvku a objel jsem s ní vrchní hranu, vzal jsem pilku na železo a řízl to, pak jsem to dojel pilníkem! Vůbec nic není vidět, sedí jak přibité! Horní uchycení neschází! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. kdyz rezes spodni hranu tak to neni videt...horni hrana je dle meho hloupost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.