LPG Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Co takhle H.K. a Pardubice a samozřejmě okolí nějakej srazík jen tak na kafíčko? Byl by zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 V HK sem za 35min. takže někdy dát srázek no problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Já to mám do Hradce co by kamenem dohodil a zbytek došel. U mně no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zatím jsme tři,co další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Já se taky přidávám. to by bylo supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Budu také pro!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jinak taky navrhujte kde to uskutečníme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Poslušně hlásím že bych se zučastnil taky.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 no já jsem Pardubák, takže pokud nebudu služebně mimo, tak by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 A kde? Návrhy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 A kde? Návrhy!!! Co třeba na Kunce?Nebo já nevim...byl to jen návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Kde to je....??? V HK se moc nevyznám,takže já navrhovat místo nebudu..spíš bych potřeboval někoho kdo by jel předemnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Kde to je....??? V HK se moc nevyznám,takže já navrhovat místo nebudu..spíš bych potřeboval někoho kdo by jel předemnou... To neni v H.K to je mezi H.K a Pardubicema.Ale byl to jenom můj návrh takže když někdo bude mit něco lepšího tak no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 To neni v H.K to je mezi H.K a Pardubicema.Ale byl to jenom můj návrh takže když někdo bude mit něco lepšího tak no problem. to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ahoj kdy to bude? zda pojedu na chatu tak se ukážu také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Místo dobrý! Teď jen kdy... (a aby byl čas ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) přijedu taky...na Kuňce znám:-)pod je porkoviště..a kdy tedy???stř čt???Jinak to někdo přesuňtě pod Pardubice a okolí..... Editováno: 25. Únor 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 sobota...ale příští..jo???budeme mít čas se tady dohodnou pořádně....Nebo ne?:-)kurva já tuhle nemůžu nooooo...mám ples v Přelouči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jsem pro. Ale nechtějte po mě, abych umyl auto a ne že se mi budete smát, jak ho mám omlácený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak už nás je víc tak by to šlo.Takže na parkovišti pod Kunětickou Horou,příští sobotu,to jest 8.3. A v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kde to je....??? V HK se moc nevyznám,takže já navrhovat místo nebudu..spíš bych potřeboval někoho kdo by jel předemnou... Pojedu od Náchoda,tak se můžem někde sejít a jet spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Pojedu od Náchoda,tak se můžem někde sejít a jet spolu. jestli v sobotu, tak ne moc brzo, rád si pospím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Takže 8.3.2008 v 11 hod.?Pojedu od Jaroměře a kdo chce tak muže jet pak tim směrem se mnou.V připadě zájmu napišu mobil na sebe.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Takže 8.3.2008 v 11 hod.?Pojedu od Jaroměře a kdo chce tak muže jet pak tim směrem se mnou.V připadě zájmu napišu mobil na sebe.Plati? Já jedu taky od Jaroměře takže se k tobě přidám.Bral bych to spíš kolem 13.00h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.