Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přestala mi svítit 1 výbojka v xenonu, tak jsem koupil 2 nové od fy GE udajně 4300K.obr 1. Po namontování se mi ale zdá že svítí víc do žluta než ty puvodní. Po čase jsem vymýšlel blbosti a koupil jsem D2S 6000K asi made in china. Svítí to krásně ale 1 výbojka se rožne až po 5 nastartováním a tu 2 ani nepočítám.obr. 2. :wallbash: Nevíte kde bych sehnal kvalitní D2S 6000k?

post-1060-1233135885_thumb.jpg

post-1060-1233135895_thumb.jpg

Vloženo (editace)

profore sorry,ale nesouhlasím,za deště to svítí míň,to je jasné,ale já ty neznačkové mám už dost dlouho a jsem naprosto spokojen.Žádný problém ani se startem,ani se svítivostí.Je to samozřejmě věc názoru,ale pokud se budeme bavit o imidž tak 8000K a víc.5000 a 6000 zase taková tragedie není porovnáno se 4300.

Editováno: , autor: mikl
Vloženo

No ja som mal tiež 6000K a doma ešte mám 8000K ale myslel som to tak že keby chcel nejakú značku ako PHILIPS alebo OSRAM tak ťažko.

PHILIPS má takú výbojku, ale neni schválená a nepredáva sa. Tak som to myslel.

Ja som tiež nemal problém so štartmi

Vloženo
Nemá?Dal jsi taky poptávku do bazaru?

baba

poptával jsem je někdy před vánocena a nebyly, jen ty GE. Tak jsem je vzal a barva světla je jak u H4 a jím podobným.

Vloženo

No pravda že philipsy svietia asi najbelšie, potom sú tie Osramy (s ktorými som aj tak spokojný) a GE som nevidel, aj som ich chcel kúpiť ale šak načo...

Vloženo

ja jsem kupoval osramy na www.skoda-dily.cz. jedna kolem 800 Kc.

Samozrejme 4300K. Jiny teploty jsou pouze no-name vyrobci a navic jina nez 4300K nema v aute co delat.

Auto s 6000K nebo 8000K neparti na silnici. (v EU jsou povoleny pouze 4300K)

Vloženo

No ale veľa ludí si kúpi noname len preto lebo cidel ako to BMW alebo AUDI svieti dostudena (staršie modely) a on chce tiež nevediac že tam je stále 4300K

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...