foromen Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) Club EDT zve všechny zájemce na malé neformální setkání, které se uskuteční 27.9. 2009. Program: Sraz všech zájemců je v 10,00 - 10,45 hodin, parkoviště OD TESCO Kladno GPS: Loc: 50°7'37.685"N, 14°7'3.507"E 11,00 hodin přesun do obce Lány na parkoviště areálu muzea. 11,30 hodin prohlídka muzea 13,00 hodin oběd v restauraci 14,30 hodin v případě hezkého počasí možnost procházky Lánskou oborou, zámeckou zahradou 19,00 hodin odjezd Uvedené časy mimo místa srazu jsou pouze orientační. Odkazy: Zámek Lány Muzeum Lány Zájemce prosím o přihlášky zde, průběžně budu tento příspěvek editovat. ( z provozních důvodů budu průběžně informovat muzeum i restauraci o počtu zúčastněných). Přijedou: foromen + 2 mole.first + 1 lucky bumbrlík + 2 Dejf pešír + 2 Karlos71 + 3 Evers ?? Šmudla + 1 bedlickaa Kani + 2 ?? AdamCZ +1 Camels + 1 alzbetka + 2 Fany + ? Editováno: 24. Září 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 my pojedem taky, ale je to ještě daleko a nevim, jak bude práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Přijedu vychází mi volno,ale nikdo neví co bude za měsíc budu se snažit abych to volno měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Koukám, že pojede asi jen EDT + známí. koukal jsem na ty jejich stránky a docela fajne fára tam maj, by mě zajímalo, jestli by tam nechtěli i mojí závoďáckou fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 No uvidíme, kdo přijede. Káry tam mají fajnový. Bude se na co koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 no možná bych se objevil , mám do Lán co bych pivem dolil ... je to jeste dost daleko tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 ahojky pokud me nekdo pribere do auta tak pojetu take. Uz se tesim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 hoj...zdravim vas ze sluneho recka..[maj tadz blbou klavesnicu]me bohutel vzchazi pracovni vikend....a dovolenou me uz nedaji....potoze ji mam ted rad bzch se jel odivat protoze to tam je super...ale nepujde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 bedlickaa, no snad tě někdo naloží mira, škoda, ale práce je bohužel práce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 bedlickaa: a odkud, že jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 pešír: jsem z Doubrav asi tak 7 kilaku od doubi smer boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 ahojte tady Totsie manželka Kaniho, Vzhledem k tomu,že se stěhujeme (koupili jsme barák ) a bereme si k sobě mého dědečka s Altzheimerovou chorobou tak nezaručujeme účast na této akci pokud to jen trošku půjde tak přijede Kani sám s naší dcerkou Viki děkuji za pochopení Pa a krásný zbytek víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jasný, však víme, v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 V prvním příspěvku upřesněno místo setkání!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 bedlickaa: tak mi tě vezvem, jestli chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Krtečci taky jedou.. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 perfekt, jste na seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camels Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Přijedeme taky, je to paráda, že se Kladno taky činí, v Muzeu sportovních vozů v Lánech jsem byl a je to tam super, mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Mno, tak teď babo raď... 27.9. mám první z pěti učebních dní pátého semestru na Univerzitě... otázka zní - stojí účast na akci za neúčast ve škole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Mole, škola ti neuteče, akce je jen jednou. . Koukej dorazit, zaschůzujem . Tedy odpověď: S T O J Í !!! Editováno: 16. Září 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 odkdy se chodí do školy (univerzitu) v neděli? a co ta bedlickaa?? s kym teda pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 pešír: od tý doby co existuje kombinované studium foromen: koukal jsem na to a všechny předměty budu mít ještě jednou, takže snad pohoda. navíc se do toho muzea HROZNĚ TĚŠÍM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 no sláva mole, to jsem moc rád. . Napíšu ti do indexu 1*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 odkdy se chodí do školy (univerzitu) v neděli? a co ta bedlickaa?? s kym teda pojede? omlouvam se že jsem se neozvala driv, ale nejak jsem nestihela. tak pokud semnou nepojede kamos tak bych se s vama svezla dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 omlouvam se že jsem se neozvala driv, ale nejak jsem nestihela. tak pokud semnou nepojede kamos tak bych se s vama svezla dik ok. tak dej v čas vědět ju. abychom mohli s tebou počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.