Květen 8, 200619 r Autor ze sveho nastesti ne, ale kluci vedle v dilne mi to prisli ukazat se slovy "pojd se podivat co te ceka".
Květen 8, 200619 r Autor Hezké, já teď dělám 1.6 , a tam se utrhali všechny nýty na diferáku Jo ty nejty me zajimaj, je to opravitelny potom co se to stane, nebo doprucujete to opravit dokud se to jeste neutrhalo. Skodovka na to dodava opravnou sadu, misto nejtu pevnostni srouby. Akorat nevim jestli se do toho pustit preventivne, nebo pockat az se to podela. Nazory?
Květen 8, 200619 r Ty woe, tak to je hardkor, to je na ridicak na dozivoti, takhle to dokurvit, kdo s tim proboha jezdil?
Květen 9, 200619 r Tak tohle mi vážně hlava nebere, co se té převodovce vlastně stalo?! Můžete to někdo vysvětlit? Z těch přízspěvků nejsem vůbec moudrý. Chystám se na výměnu spojky, tak bych to raději opravil při jednom, něž se později dívat na kolečka.... Díky za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.