Přejít na obsah

Tomdlouhan

Bronzový uživatel
  • Počet příspěvků

    567
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Popularita

37 Výborná

1 Sledující

Návštěvy profilu

4 042 zobrazení profilu
  1. Ahoj . Nechci byt chytrak ale , PORADNE PROJDI vsechny hadice , nekdy se stane ze je v nich dira a nenei videt . Ja mel loni to smay hadice za trbem byla v haji taky top psalo chybu na N 75. Z ostanim nevim . Vsechny hadice od koleru prijdi a nejaky vzkopusej . A dalsi vec , na vacce je taky snimac ten menili taky , nevim jestli to nenei zrovna ta porucha nahore jako prvni .
  2. Ahoj. Řešil bych ti jinak. Nechal bych udělat úpravu mapy jednotky a výkon se zvedne na cca 92-95 kW . Oficielně do volného TP. Odpadne problém z STK. Můj názor na výměnu vstřiku u od nedělat nechat tak jak to je. Odkaz zde mám to taky spokojenost . https://www.xtuning.cz/?gclid=Cj0KCQjwxIOXBhCrARIsAL1QFCaEkNZGYpR_2EGF7sx_oe0g6r1l8Psep8-BUghCCq1aG4fdZUUjlwUaAnNJEALw_wcB https://www.xtuning.cz/chip/skoda/octavia-1224/1.9-tdi-77-1373/
  3. Ahoj. Řada je složitější ale podle toho co píšeš se dostává olej do spalovacího prostoru a nebo se stalo něco na hlavě a jde voda do oleje což je stejnej problém obojí je na servis. V prvním případě turbo EGR v druhým hlava a těsnění.
  4. Ahoj. Makita ano ,ale v případě že se živí nějakým zaměstnáním které vydělává u tu vrtačku k tomu potřebuje. Pokud to má na doma a třikrát za měsíc ji vezme si ruky je to dle mne hooodne dráhy . Za cenu jedny Makita mam 5 kufru z Lidlu i z příslušenstvím. S mimo jiné máma záruku a Lidl nemá problém opraví nebo vrátí peníze není co řešit. Lidl je pomalu na každým rohu reklamace není problém
  5. Parkside v Lidlu v kufru počkej na akci je za 2990 včetně příslušenství . Černá nová verze z novym motorem.
  6. Ahoj. No především je třeba uvést kolik más na tachometru najeto vzhledem k tomu že tento vůz je již starší může to být víc věcí , turbo vstriky. Pokud jsi dělal hlavu mohlo se tam něco stát. Zkusil bych EGR může být zanesený a usazeniny se uvolní. Můj osobní názor je že se dostává olej do spalovací komory přes turbo .Ale to je můj názor skutečnost může být jiná.
  7. Ahoj. Řada zkusit diag co napíše. A další věc zkusit změřit napětí na žhavicích svíčkách . Pak jestli tam jde nafta. A změřit napětí na podávacím čerpadle z nádrže. Nevím přesně která je to pojistka podle knížky to najdeš. Pokud nadává podávací čerpadlo je nedostatek nafty a motor nejede. Pojistky změřit před pojistkou za pojistkou nikdy vypadá ok a je praskla nebo obvodovou bzučákem tak se dá taky změřit víc nenapíšu .
  8. Ahoj. Možnost to je ale pokud by haprovala pumpa tak by se to přehřívalo voda by neproudila do chladiče a zpět ochlazena ,teplota by šla nahoru,.
  9. Ahoj. Zkusil bych toto dolejt do max hladiny. Nechal otevřenou nádobku natočil a otáčky držel Klem 1500-1800 . Pokud začne mizet dolít a opět počkat pokud to blbe topí je tam málo kapaliny. Po aplikaci tohoto postupu by to mělo být ok.
  10. Ahoj. Především je potřeba vědět jak dlouho máš baterku a kdy naposledy jsi ji nabíjel. Celej problém může být v tom byla na hranici a pokud si to rádio zkoušel došlo k vybití ne připojením ale odběrem . Nabij baterku a budeš vidět zda se něco změnilo. Dráty by měly být v pořádku předpokládám že máš Octu 1. Tam někdy byl PIN c 4 a 7 prohození. Další možností je změřit proud který teče v klidu z baterky do auta tj po zamceni,ale tuhle věc doporučuju dělat z někým kdo to opravdu zná, pro laika to není.
  11. Ahoj. Tuto variantu NEDOPORUCUJI. Máti víc důvodu Columbus je spojený HW z vozem do kterého byl nemontovan tudíž po instalaci do jiného vozu nemusí fungovat. Montáž a úprava je možná pouze v autorizovaném servisu. Další věc mapy vše se platí a jsou pouze na rok.
  12. Ahoj. NEDOPORUCUJU , columbuse . Pokud je v bazaru muze byt kradeny , a v tom pripade mas pouze mrtvi zelezo , dalsi vec ozivit opouze v autorizovanym servisu , NEBRAT .Swing by male fungovatr ale ten neumi BT hansfree. BOLERO by uz snad Bt a hf melo umet , nevim jak je delana dira a jakej ma rozmer , myslim ze v Octe 3 jke jina dira nez u OCTY 2.
  13. Ahoj . Prvi vec je treba napsat , co mas za radio , znacku , druha vec co mas za system a posledni vec , co mas za auto a rok vyroby , typ . Tahle se neda radit , jinak je na to tema Tam se dovis spoustu veci , procti si poradne tohle forum a pak budes vedet jak na to popr posli zpravu do Sz ,. Uvidime co se s tim da delat .
  14. Ahoj .Nedokazu to odpovedet , ale chyba muz bat nekde ve svodu , v konektorech , nez si kupoval antenu , tak si s eme zeptat , pokud nepouzivas , ani mobil ani navi , je ta natena co si koupil naprosto zbytecna a draha. Konstrukce , je dosto slozita aby umela tri pasma , mohlo se stat ze pri vyrobe dosklo k chybe proto to nehraje , pokud to jde , vratit udelej to , ja pouzivam antenu od ceskeho vyrobce, ktera je odzkousena i na cinskych andorid radiich , prijem o mnohem lespi , pokud chces tady je odkaz , konektor ti udelaji na prani , ale je lepsi poslat obrazek , aby to bylo komplet , cena je vyssi ale , funguje http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aant to je z prutem pokud chces ploutev (ve meste nefunguje tak jako prut ) tady http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Shark.LUXIII&odvetvi=auto.aant
  15. Ahoj .Nedokazu to odpovedet , ale chyba muz bat nekde ve svodu , v konektorech , nez si kupoval antenu , tak si s eme zeptat , pokud nepouzivas , ani mobil ani navi , je ta natena co si koupil naprosto zbytecna a draha. Konstrukce , je dosto slozita aby umela tri pasma , mohlo se s tat ze pri vyrobe dosklo k chabe proto to nehraje , pokud to jde , vratit udelej to , ja pouzivam antuenu od ceskeho vyrobce ktera je odzkousena i na cinskych andorid radiich , prijem o mnohem lespi , pokud chces tady je odkaz , konektor ti udelaji na prani , ale je lepsi poslat obrazek , aby to bylo komplet , cnna je vyssi ale , funguje
×
×
  • Vytvořit nový...