Přejít na obsah

Zipp_23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zipp_23

  1. Za mě je také důležitý původ, respektive servis. To, že má auto jasnou servisní historii v autorizovaném servisu nemusí být vždy lepší než pravidelné servisy někde u garážníka. Auto z operativního leasingu po 3 letech s 90k km mělo měněný olej nejspíš 2x, max 3x...
  2. Zipp_23

    Matrix LED

    @Stan-m Už se mi to taky párkrát stalo. Řekl bych, že důvod nemusí nutně být to, že by byl blikající řidič oslněn. Spíš prostě jen vidí, že jsou to dálková světla, tak bliká a říká si "proč si to blbec nepřepne na potkávací", i když oslněn není. Blikali na mě výhradně řidiči starších aut, u kterých tato funkce určitě není, takže o této funkci možná ani neslyšeli...
  3. Zipp_23

    Šedá barva

    Super, díky. Titan se mi líbí čím dál tím víc :)
  4. Zipp_23

    Šedá barva

    Díky @Richard Štupák Vypadá parádně! Moc pěkné auto. Kola jsou 19 Trinity antracitová?
  5. Zipp_23

    Šedá barva

    Výběr barvy auta se pro mě pomalu ale jistě stává noční můrou. Když už mám pocit, že jsem rozhodnutý, tak se ráno probudím a vidím to jinak... Vzhledem k účelu a dalším okolnostem, kterýma nechci zdržovat, volím mezi velmi konzervativními barvami. Moc prosím fotky Vaši aut v těchto barvách, abych mohl vidět více reálný pohled na jednotlivé barvy. V konfigurátoru vypadají všechny skoro stejně. Vybírám mezi QUARTZ, QUICKSILVER, TITAN, ANTHRACITE. V nejhorším, když se nerozhodnu, vezmu černou. Nejvíce se mi asi líbí Titan, kterého jsem tu na fóru myslím i viděl. Teď mám Superb III v bílé barvě, takže jsem bílou vyloučil, ať nemám to samé. Modrá, červená, zelená atd. nepřicházejí vůbec v úvahu. Moc děkuji.
  6. Jste mi teda pomohli... :) Vyhřívané přední sklo a vlastně všechno ostatní tam mám. Takže můj brouk v hlavě zůstává...
  7. Ptačí hovna zespodu, hmyz v síťce, zima na hlavu a v létě sklením, přidáme vrzání a zatékání a myslím, že mě myšlenka střešního okna nadobro opustila. Děkuji pánové, po Vašich zkušenostech to tam určitě dávat nebudu.
  8. To je dobré vědět, díky za sdílení tvé zkušenosti. To trochu mění můj pohled na věc.
  9. Jak to myslíš? Jako že to dle tebe kazí vzhled? Já chci krátkou verzi. Takže mám na výběr stejně jen to menší.
  10. Klasické říkám tomu, čemu se v konfigurátoru říká "elektricky ovládané střešní okno" Podle mě je rozdíl ve velikosti a řekněme "efektu" pro posádku docela velký. Takže to chápu správně, že panoramatické je jen pro kombi verzi?
  11. Zdravím. Možná hloupý dotaz, odpověď už asi znám, ale chci se spíše ujistit. Panoramatické střešní okno na SIII jde pouze na kombi verzi? Na liftback jde pouze "klasické" střešní okno? Řeším objednání nového auta. Díky za odpověď.
  12. Jo. Taky už mám nabídku. Takže objednat jde. A taky asi 5 měsíců. Cena šílená. Neumí mi tu někdo udělat nějakou zajímavou nabidku na operák nebo klasický leasing pro právnickou osobu?
  13. Já už mám poptáno a čekám na nabídku. Snad do konce týdne budu mít. Tak dám vědět, jestli jde objednat.
  14. Tak před pár vteřinami se mi ozvali přímo ze Škodovky na můj dotaz ohledně 2,0 tsi 206kW 4x4 7st DSG Cituji: Dobrý den, aktuálně probíhá aktualizace konfigurátoru. Pro konfiguraci Vašeho vozu, kontaktujte prosíme autorizovaného partnera našich vozů. Verze motorizace ŠKODA SUPERB 2,0 TSI 200 kW AP 4x4 je v ceníku standardně dostupný: https://bit.ly/SKO_SKODA_SUPERB_Cenik Tým, ŠKODA AUTO Všimněte si, že v jejich odpovědi je 200kW. Možná jen překlep. Každopádně mě to velmi potěšilo. Edit: Pro upřesnění ještě další doplnění info ohledně 200 kW X 206 kW ze Škody: Cituji Ano , jedná se o stejnou motorizaci po aktualizaci WLTP směrnic. Tým, ŠKODA AUTO
  15. Založím na to nové téma, protože to sem fakt nepatří. Nicméně arteon se dělá jenom v 2,0 dislu a passat má nejsilnější benzín 1,5 110kw.. takže "díky za radu"...
  16. Tak mám další nové informace. O chybu v konfigurátoru, jak jsme si původně myslel a bylo mi to řečeno kamarádem, se prý nejedná. Vyřazení některých motorů je prý způsobeno omezením výroby v souvislosti s COVID-19. Svou roli mohou hrát i výše zmíněné emisní normy. Jestli je vyřazení některých motorů trvalé nebo dočasné můj zdroj neví. Tím pádem ani netuší, kdy nebo jestli vůbec se některé vyřazené motory do nabídky vrátí. Jsem z toho smutný. Znamená to pro mě pokračovat v hledání auta, které by nahradilo to současné. Chtěl jsem si objednat Supa ve scoutu s 206kw motorem. A ten je teď mimo hru... Off Topic (doufám, že tím neporušuji pravidla fóra) - pokud mi někdo doporučí auto (limuzínu nebo kombík) s podobnými parametry a benzínovým motorem okolo 200kw, budu Vám moc vděčný.
  17. Tak dá se pořídit toto - viz odkaz na youtube. Můžeš si pak zvolit mezi "nezvukem" a "zvukem"... Friedrich Motorsport
  18. Taky jsem si toho všiml. Zrovna jsem si dělal konfiguraci na to 2,0 TSI a najedou tam není. Docela mě to vyděsilo, protože jsem se na ten motor dost těšil. Proto jsem volal kamarádovi do NH Caru a ten mi řekl, že je to nejspíš jen chyba v konfigurátoru. Že se to prý občas stává. Díval se i do jejich interních informací a žádnou avizovanou změnu dostupných motorů tam prý nemá. Říkal, že Škoda jim prý dává vždy vědět předem, pokud se chystá nějaké motory vyřadit z nabídky atd. Tak snad je to opravdu jen chyba v konfigurátoru.
  19. SIII 2,0 TDI 140 kW 4x4 DSG 6stup. automat Spotřeba 6,9 l/100 km. Nutno uvážit, že každý druhý víkend tahám přívěs s koněm cca 250 km, kdy je spotřeba výrazně vyšší. Nyní najeto 18412 km (Auto v provozu od 21. února 2017). Mimo jiné obsahuje packet pro špatné cesty, který díky větší světlé výšce pravděpodobně také má negativní vliv na spotřebu. Auto využíváno cca 50% městký provoz, 20% dálnice, 30% mimo město. Obsazenost 50% sám, 50% dva dostělí + dvě děti. Letní pneu 19', zimní 16'.
  20. Mě to funguje dobře, zahlásí, když se auto do mrtvého úhlu dostává, nikoliv když mě předjíždí. Nicméně souhlasím, že v zrdcátku to svítí málo výrazně. Když mám auto v mrtvém úhlu a dám blinker, tak se diodka v zrdcátku rozbliká. Všiml jsem si, že při startu motoru se diody v obou zrdcátkách nakrátko rozsvítí. Intenzita, jakou se rozsvítí je podstatně vyšší, než jak potom svítí při výstraze. Předpokládám tedy, že by se dalo naprogamovat větší intenzita svícení, možná výměnou za kratší životnost.
×
×
  • Vytvořit nový...