Přejít na obsah

jaccob.lik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jaccob.lik

  1. Ahoj, dnes se mi objevila také závada 16670, cylinder 9 injector, and circuit high. Závada se po smazání neobjevila, ale zadek nejede. Můžete někdo poradit? Případně dobrý servis Brno a okolí. 

  2. Ahoj, mám obdobný problém. Tento týden se kufr přestal otevírat. Nejdříve se otevře pouze pár centimetrů, když mu dám druhý povel klíčkem, madlem, v autě otevře se celý. VCDS vypsalo závadu: 0017- Halovy snímače v motoru 1 zadní kapoty, B121102 [008]  - Chybný signál. Chápu, že bude vzpěru třeba rozdělat případně vyměnit, ale nevím, která z nich to je? Poradíte někdo jak identifikovat? 

     

    Rozebrání vzpěry

  3. Ahoj, chtěl bych se s vámi podělit o vlastní rozsáhlou zkušenost s dlouhým startováním mé O3 scout :-) postupně jsem vyzkoušel vše co jste zde psali a bez výsledků... Po půl roce, kdy mě mé auto málem nechalo na horách(dva dny stání a před odjezdem nez. topení) jsem řešil výměnu baterky a s tím jsem začal pročítat jinou kapitolu zde na fóru. Celý problém je zakopaný v tzv. Inteligentním dobíjení, někde zde na fóru dost řešené téma. Ve zkratce to funguje tak, že v rámci sniž. emisí auto dobíjí pouze za určitých podmínek, jinak sosá neustále baterii a někdy i po mega dlouhé trase můžete dojet domů s baterkou na 30% :-D  Řešení je vskutku jednoduché, na baterku je u - pólu konektor, přes který auto baterku měří, pokud jej odpojíte, dojde k deaktivaci start stop nesmyslu, ale to hlavní je, že altík začne konstantně dobíjet. Vím, že spousta z vás bude mít odpor k odpojení konektoru, ale opravdu doporučuji vyzkoušet před investicí do vstřiků, EGRu, baterek a výjezdů do ŠA.

     

    Vše jsem popsal velmi ve zkratce, pokud dohledám ono téma, doplním odkaz.

    Screenshot_20200112-102451_Chytr Auto.jpg

    • Pozitivní 1
  4. Asi jak píše kolega výše, moje zkušenost je taková, že když vyrazím z Brna na Žďárské vrchy a od Předkláštěří hodím na DSG ve Scoutovi sport tak při razantnější jízdě spotřeba 8,9-9,3l. Pokud stejnou trasu jedu klidným tempem tak spotřeba 6,7l. Na této trase je samá zatáčka a kopec hore dole.

  5. Ahoj, zrovna řeším na svém Scoutovi také rozvody. Jsem majitele cca dva měsíce, nájezd 154 tis. km a začal pískat při studeným motoru rozvoďák. Nechápu jak by to v tomhle stavu mohlo dát dalších 50 tis. km ? Máte někdo podobnou zkušenost ?

  6. Poradíte mi někdo jakou rezervu na O III scout? Mám tam teď 17' kola. Když jsem díval na eshop škody tak ty kola co tam mají prý nejsou pro RS a Scout. Tím pádem nevím co koupit. Nechci dojezdovku ale plnohodnotnou rezervu na plechu. 

  7. Ahoj, rozhoduji se pro koupi Yetiho rok výroby 2016-2017 a k mání jsou stroje s motorizací 110 kW a DSG automatem. Bohužel se nikde nemohu dopátrat nějakých zkušeností s touto motorizací. Mohl byste mi někdo poskytnout nějaké informace o skutečné spotřebě, chování motoru popřípadě nějaké neduhy?

×
×
  • Vytvořit nový...