Přejít na obsah

Filip Grůza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Filip Grůza

  1. před 12 hodinami, marfan napsal:

    Na to som sa tiež pýtal, a že pravdepodobne ako to dával dolu tak sa mu tam dostala kvapalina.

     

    Mal to natlakované cez víkend spolu so zelenou tekutinou aby videl únik a žiadny pokles tlaku a ani kvapalina nebola nikde. 

    Přesně tak.. jak píše @marian.marcin.. za studena to klesat nebude.. To se pozná až za tepla.

     

    a pro @marian.marcin těsnění selhalo už xkrát i bez přehřátí motoru.. prostě fouklo samo o sobě :X

  2. Na ty zapadlé kola do podběhu se nedá dívat.. je to humus... Jízdní vlastnosti jsou přitom s podložkama mnohem lepší.. A to že trpí náprava? Tak se ty ložiska či lůžka/uložení vymění o něco dříve.. Než bez nich..

     

    Marast za tebou? Ale no tak :D I při 3cm (PŘEDFACE) vzadu není nijak zvlášť rozdíl.... oproti sérii.. A auto se špiní úplně stejně jako předtím..

    A když už... 25mm na před FL je méně vylezlé ven.. než na FL 20mm ;D 

    • Negativní 1
  3. Tak bych požadoval vysvětlení.. Proč když tam bylo z výrob bordel.. a auto jezdilo do AS Škoda.. kde dolívají pouze schválené tekutiny (který rozhodně není čirá.. když nepočítám destilovanou vodu) tak proč platit za JEJICH blbost..  alespoň vymoct od Škoda auto kulanci... tzn nějaké % zaplatíš ty a zbytek Škoda.. 

  4. Nelze nijak oficiálně sehnat TPI.. Nicméně, proběhl výplach systému dvěma speciálníma látkama které odplaví veškerou nečistotu a ostatní látky co tam nemají co dělat.

     

    Je vozidlo v záruce? jezdilo do autorizovaného servisu po celou dobu? pokud alespoň varianta s full servisem od AS Škoda.. tak bych to řešil dál.. Pokud ne, není šance nijak docílit náhrady.. :X 

  5. před 5 hodinami, Tonda-B napsal:

    To je docela hrůza. 

    Mám srovnání u dvou sousedů, kteří si koupili T5 Caravelle 2,0 Biturbo 132 kW (napřed si ho koupil jeden a když ten druhý auto vyzkoušel, pořídil si ho za 3 měsíce taky).

    Při najetých 8 000 km jsem se sousedem vjel na dálnici a po chvíli jízdy byla teplota taky taková. 

    Dohodl jsem se se sousedem, že mu koupím adaptér pod filtr (ten je klasický plechový, ne papírová vložka), olejový chladič (poměrně velký, 13-řádkový), hadice atd. 

    Jak řekli, tak učinili. Při jízdě s vlekem po dálnici ve vedru nebo i v kopcích při relativně pomalé jízdě na dvojku-trojku je teplota oleje do 110 st.C.

    A teď má ten motor najeto 228 000 km. Výměny oleje po 10 000 km.

    Druhý soused, kterému jsem nabídl totéž, prohlásil, že to je správně tak, jak to dělá Volkswagen a že nic na autě předělávat nebude. 

    V 80 000 km se mu rozpadl jeden motor (ten mu ještě platil v rámci záruky Volkswagen), druhý motor vydržel něco podobného a odešel taky. 

    Teď tam má třetí motor (ten už si platil sám) a celkově má auto najeto taky cca 200 tisíc km. 

    Takže asi může každý říkat, že je to běžné, že je to normální, že to výrobce tak chtěl a myslel apod. 

    Ale určitě to není dobré.

    Konstrukcne to RS zvlada i s touto teplotou a neni zadny problem.. ;) Ty auta maji dost pres 250t km a jezdi dal.. bez problemu ohledne oleje... 

    to ze se mu vysypal motor.. bych nepripisoval oleji ;) 

×
×
  • Vytvořit nový...