Přejít na obsah

xmen201

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil xmen201

  1. Stahl jsem aplikaci AAAD tam jednou mesicne muzete stahnout jednu placenou aplikaci pro auto zdarma, je jich tam fakt velky vyber. A nasledne jsem stahl Fermata Auto, funguje naprosto spolehlive a prehrava vsechno co mam ulozene na mobilu:). Prace na max 2 minuty. Pro stahovani videi z youtube mam TubeMate:). Bonus je ze vse funguje BEZ ROOTU telefonu!

  2. Zalezi jestli chces pouzivat vestavenou navigaci columbus ma lepsi fix gps a o neco vetsi display. Pokud pouzivas waze na mobilu tak je podle mne columbus zbytecnej. Pro normalniho cloveka je si myslim zbytecnej spis bych sel po Lane assist a jinych vecech ktere pri jizde fakt vyuzijes..

  3. Cau nechci delat reklamu ale nejaka firma prestavb* neco dela dodatecnou montaz skoro vsecho, zajimalo by mne jestli jde dodelat Lane assist i do Karoqa modelu 2021 a vys kdyz maji MIB3, co jsem vycetl tak to muze byt docela problem. Pripadne dela Ferda takove dodelavky taky, nebo jen koduje? Dale nechapu proc je nutne vzdy menit sklo, to tam netaci prilepit jen tu kameru a zkalibrovat pokud ji nemam na aute..? U vyhrivaneho skla to muze byt problem, nebo se mylim? Predem diky za info od nejakeho odbornika, nejlepe Ferdy..

×
×
  • Vytvořit nový...