Přejít na obsah

cajky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení cajky

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

8

Popularita

  1. @vormen Tak dneska přišly komplet kola. Nakonec jsem objednával 15" díky velké dostupnosti pneu, komfortu při jízdě atd. - https://www.mojepneu.cz/skoda-scala-6x15-5x100-et35 a k tomu https://www.mojepneu.cz/michelin-alpin-6-195-65-r15-95t-xl Na discích je napsáno VW, žádné KFZ.
  2. Tak jsem konečně pořádně vyzkoušel adaptivní tempomat a od teď už ho budu chtít v každém novém autě, naprostá pecka. Dálnice, mimo město, město, skvělá věc, která mě hodně bavila.
  3. Ještě nemám, dnes nebo zítra budu objednávat. Ale měla by to být škoda, když je to tam jednak psané a druhak je tam uváděn kód. Ale i kdyby náhodou to byly kfz, tak to je taky v cajku. Dám vědět.
  4. Za mě maximální spokojenost a nadšení. Do teď jsem měl 55kw bez turba, takže v tuhle chvíli si každou jízdu neskutečně užívám, to auto je pro mě střela :)
  5. Jj, vyhrály snad všechny testy, co jdou, tak je vezmu určitě. Jen nakonec beru patnáctky, ta cena oproti šestnáctkám je znát. Ale zesílená zatím bohužel není, celkově je teď nějak málo pneu skladem.
  6. Tak nakonec bych vzal odtud, jak jsem si uložil od někoho, kdo to tady dal dříve, jelikož výrobce je Škoda, takže pohoda. https://www.mojepneu.cz/skoda-scala-6x16-5x100-et40 A pneu nakonec toto - https://www.mojepneu.cz/continental-contiwintercontact-ts-860-205-55-r16-91h-2 Jaký názor máte na zesílené pneu? Vyplatí se to? Nebo je to zbytečné? Edit: a je nutné mít nálepku nebo zadáno v počítači, když má člověk nižší rychlostní index, ale jeho rychlost je pořád vyšší, než maximální konstrukční rychlost auta?
  7. Jj, něco jsem našel a pokud to tak podle zákona skutečně je a hlavně u pojišťoven a STK taky v cajku s tím, tak to se mi líbí. Ale pouze teda v případě, že by stačilo zadat v maxidotu tu maximální hodnotu, žádnou nálepku tam mít nechci.
  8. Ať koukám jak koukám, tak nikde žádný jiný komentář od tebe nevidím a to jsem to projel už třikrát.
  9. Já mám teď 17" a nějak se mi nechce do 15". Ale především taky proto, že rozměr 205x55 r16 je celkem rozšířený a není moc problém sehnat. Kdežto sehnat 195x60 s tím rychlostním indexem, co mám v TP je takřka nemožné. Navíc bych nemohl brát ani ve ŠA, protože tam mají u 195x60 R16 89H, ale já mám v TP u tohoto rozměru 89V.
  10. Od ŠA bych klidně vzal, ale bohužel mají rozměry pneu na 16" pouze 195x60. A jinak tady co jsem posílal, tak mi to samozřejmě pošlou též zkompletované.
  11. Zdravím vás, chci se jen optat, tyto dva výrobky, pasuje to k sobě, bude to v cajku? https://www.az-pneu.cz/koupit/plechovy-disk/alcar-kfz-skoda-kod-6977-b-6jx16-id95599 https://www.az-pneu.cz/koupit/pneumatiky-zimni-osobni/kleber-krisalp-hp3-205-55-r16-xl-id76603# Pneu jsem se už načetl pár recenzí, takže Klebery bych si vzal rád- oproti techničáku mají vyšší zátěžový index, takže tam by neměl být problém a ten plecháč bude ok nebo je to nějaký šmejd? U něj jsem ještě pro jistotu napsal prodejci, jakou má středovou díru, abych nemusel řešit kroužkama. Jinak jak poznám u disku, že mi na něj budou sedět origo šrouby? Dá se to z něčeho vyčíst, třeba té středové díry nebo zase dotaz na prodejce? Díky
  12. Zdravím, chci se zeptat, úplně všechny Scaly mají z výroby ten 0w20? Chci si pořídit 1L na dolívání, než to v lednu vyměním za 5w30, tak ať tam aspoň dám to stejný, kdyby bylo potřeba. Díky
  13. Ty bláho, jsem se těšil, jak si do Scaly nechám nalít klasiku 5W40, tak to se mi už určitě nepovede, hehe, ale že si tu přečtu takovou diskuzi, jestli 5W30 nebo 0W20, to teda čumím. Zdravý selský rozum mi říká co nejblíž klasice, takže 5W30, ale pan Vaculík mě s 0W20 nějak nahlodal.
  14. Zdravím, snažil jsem se aktivovat Car Connect na pc, ale jakmile mam odsouhlasit "Převod vlastnictví", tak to hodí hlášku, že se něco pokazilo a pořád dokola, nevíte, co s tím?
×
×
  • Vytvořit nový...