Přejít na obsah

zdenek406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zdenek406

  1. iphonik4: Díky za info. Dneska jsem byl ve Škodovce a hák objednal - 412kč i se šroubama.
  2. Něměl by někdo obj.číslo toho levého háku? Mám taky jen jeden - na pravé straně.
  3. Světlo nesvítí. Nevybavuju si ani žádnou tyčku, že bych vycvakával. Jak bude možnost, tak zkusím vyfotit...
  4. Mám za sebou první servis a bylo mi řečeno, že technik při výměně kabinového filtru objevil utržený drát na spínači osvětlení přihrádky spolujezdce - a prý už to bylo (auto mám ze Škoda plus a kupoval jsem jej jako roční). Dohodli jsme se že spínač objednají, ale téměř po měsíci se stále neozývají. Napadlo mě že ten utržený drát zkusím opravit, ale když vyklopím přihrádku spolujezdce (výměnu kab.filtru jsem si našel na youtube), tak vidím kde se dává filtr, ale žádný spínač pro přihrádku nevidím. Nemá někdo prosím fotku, kde ten spínač je a popř. i objednávací číslo? Jedná se o Octavii 4 Ambition plus 2021.
  5. Ahoj, měl bych dotaz, jak poznám, že mám v autě WLAN pro připojení bazdrátového AA? Bezdrátově jsem se už připojit zkoušel, ale u WLAN mi nejde zaškrtnout to políčko, viz screen. Auto je vyrobené 04/2021.
  6. Anaf: Nainstaluj si aplikaci Droid info a v ni zjistis, jakou verzi potrebujes.
  7. Ahoj, překlad Caristy bych taky uvítal a tak jsem udělal komplet opis Caristy ver. 5.1 beta 6. (Rapid 2019) Tak kdyby se to někdo pokusil přeložit, dospal to do wordu a dal to sem pro všechny ke stažení. (mohl jsme zkusit i překlad, ale z překladače na googlu by to asi nebylo ono) Jinak už dříve jsem zkoušel dokódovat asistenta rozjezdu do kopce a funkční. S touto verzí 5.1 jsem zkoušel otevírání okna řidiče dálkáčem a funguje mi jen zavření okna při zamykání (mám aktivované i otevření, při odemknutí ale nic se neděje). Dále pak aktivováno množství paliva na dotankování, ale místo ukazovaných 15l jsem takoval 20l - možná je potřeba nějaké kalibrace při delším používaní(?). Škoda Rapid 2019 - Carista.ver.5.1.beta-6 EN.docx
  8. Ahoj, nedaří se mi nainstalovat jiná verze Caristy, než 4.0 beta18b. Je to první verze, kterou jsem nainstaloval do telefonu, podařila se mi zazáplatovat pres Lucky patcher a fungovala. Zkoušel jsem pak verze 4.0 beta27, 4.0 beta30 a 4.1 beta1 a ani jedna mi nejde zazáplatovat. Zkoušel jsem i odinstalace přes SD maid, ale bez výsledku. Pokud pak zkusím nainstalovat zpět původní verzi 4.0 beta 18, tak záplatování funguje (N1,N5) a aplikace je funkční. Lucky patcher mám aktuální i stažené záplaty. Telefon Xiaomi Redmi 7. Při instalaci postupu podle návodu. Nemá někdo radu co s tím ještě udělat?
  9. Jak dlouho jste čekali na schválení reklamace? Ja byl v servisu před týdnem a stále nic. V servisu se jim prý bzučení/pískání neprojevilo, ale prý to nevadí, jelikož jsem jim dodal vlastní video, kde byl vidět VIN na radiu a zvuk s pískáním. Video zaslali do ŠA a čeká se na odpověď. Ptal jsem se v servisu, jestli je to častá závada a prý zatím řešili tak 2 případy - Autocentrum Přerov.
  10. Ahoj, řešil jste někdo od roku 2015, kdy zde padl poslední příspěvek, tuhost plynového pedálu? Mám Rapida 2019 (1.0TSI 81kw) a nevím jestli je to chladnejším počasím, ale tuhne mi pedál plynu při nastartovaném motoru. Při vypnutém se zdá být v pořádku. Prostě příznaky, které tu píšete i vy. Auto mám od 1.8., koupená předváděčka a už řeším reklamaci pískajícího klima kompresoru.... [emoji3] Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk
×
×
  • Vytvořit nový...