Přejít na obsah

Wael El-Shikha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Wael El-Shikha

  1. koncem roku 2019 na ZTP/P sleva +sleva prodejce dohromady 24%
  2. mám S3 po fl s úpravou na ruční. Mám ale 2.0 TDI 140KW ročně najezdím kolem 30k km. U některých úprav si dej pozor na páku plyn/brzda pokud je u volantu. Viděl jsem a měl jsem jako náhradní vůz O3 od škoda handy a ta měla dodřené pádla a někdy to dost dřelo či zavadilo o pádla při akceleraci a stočení volantu. Nebudu hodnotit motor jelikož se ptáš na benzín a ten já nemám. Hodnotím svezení pro ZTP jelikož to vnímáme a cítíme trochu jinak. Za mě je to povedené auto a opravdu pohodlné. Po koupi (září 2019) Jsme jeli na dovču chorvatsko - černá hora až úplně dolu k albánským hranicím a vše bez problému. Sedačky akorát měkké a pohodlné. Jediné na co si můžu stěžovat je otevírání kufru tlačítkem. Člověk si něco položí vedle sebe (ledvinku s doklady či něco těžšího) a neuhlídá to a už je otevřený kufr. Vozíčkář pak nemá jinou možnost než někoho požádat o zavření. V autě to tlačítkem nejde zavřít ani klíčem když se to otevřelo tlačítkem. Ve škodovce to nevyřeší. Už jsem se tam ptal :-)
  3. Já mohu s jistotou říct, že elektromobil si příštích minimálně 10 let nepořídím. Až bude dojezd kolem 700km a více (což asi nikdy nebude) tak nad tím začnu teprve uvažovat. Jezdím dlouhé trasy a v období jaro až podzim jezdíme s karavanem. Takže za sebou vleču 1,5t. Pokud by elektromobil tohle utáhl tak dojezd by byl ani ne poloviční. Prostě pokud nemá dovolená vypadat tak, že pojedu týden k moři, a za 5 minut to otočím abych mohl byt za týden zase zpátky doma tak to nebude nikdy proveditelné. Elektromobil může dobře sloužit jako nákupní taška. Sednout, zajet nakoupit 10,20 či 30km a zase zpátky..
  4. zeptám se jinak. S3 combi po fl. Přesněji 9/2019. Výbava Style+, virtual cocpit a navíc nějaké věci. V případě dodělání zadních světel na animované stačí vyměnit světla, dát tu chrom lištu a nakodovat a nebo se musí měnit kabeláž a jiné díly?
×
×
  • Vytvořit nový...