Přejít na obsah

machmo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil machmo

  1. Zdar hoši, bude pasovat kolébka ze Š. 120 na 130? Předek asi bude stejný, ale zadek bude chtít asi nějakou úpravu. Kolébku budu mít půjčenou, tak nerad dělal do ní velké zásahy. Máte někdo s tím zkušenost?

  2. Zdar hoši, kámoš má na O1 dodělávané univerzální dálkové ovládání (něco podobného co se prodává na Aukru). Měsíc bez problému a včera ani jeden ovladač nefachá. Problém bude asi v přijímací krabičce, diody na klíčích svítí. Uměl by to někdo opravit, nebo to mám vyhodit.Díky za radu.

  3. To by mohlo být ono.

    Projevuje se mi to ve stejných otáčkách jako tobě a výfuk je už na výměnu ( jak zadní tak prostřední díl).

    Ale vydržely docela dost - 11 let a 160tikm. Po zimě se chystám na výměnu, tak uvidím.

    Dával jsi nový výfuk originál?

    Origo jsem nedával, koupil jsem za tiskara asi polskej, vyvrtal jsem malou dirku u předního čela na odkapávání vody a zatím spokojenost. Ale chce si to pohrát s vystředěním na konzoli .

  4. Aoj,

    mám dotaz co děla se strašným !!! skřípáním zadních bubnů. Jen po ránu za studena, po zahřátí OK. Bubny jsem měl rozdělané, vše jsem vyfoukal stlačeným vzduchem, byly plné bordelu, a na týden pokoj. Teď skřípou zase. Pakny jsou nové. Jediné co mě napadá strhnou pilníkem hranu, jinak fak nevím.

    Díky za rady

    Naprosto stejný problém - pískání bubnových brzd. Když vyjedu tak pří slabém zabrždění to vypadá, že tam není obložení a jde to na železo. Obložení je OK.

    Párkrát přibrzdím ručkou a je klid. V létě to nedělá ani po umytí spodku. V zimě po umytí hrůza. Obložení je origoš.

×
×
  • Vytvořit nový...