Přejít na obsah

Jirin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jirin

  1. Na stránkách škoda auto jsem se dočetl, že tento motor může jezdit na etanol. Zajímalo by mne, zda se dá etanol použit jako 100% palivo. Jaká je pak spotřeba, životnost motoru. Nemá toto palivo nějaké zápory. Děkuiji za odpověď.
  2. Jirin

    MaxiDot

    Mám také tento problém. V servisu mi již alespoň 6 restartovali softwar a asi po tydnu se mi také na Maxidotu ztratí zobrazení autorádia. Už na ně celkem tlačím a oni se stále vymlouvají na nový softwer, který mají dostat a stále ho nemají. Připadá mi, že mne vodí za nos. Neřešili jste již tento problém a jak to dopadlo? Za odpověď děkuji. Prosím napište!!!!!!!!!
  3. Jirin

    Spotřeba

    Jeli jsme to ve třech. Já manželka a 14-cti letý syn. No v kufru plno krámu, jidlo na 14 dnů a pro mne dvě balení piva v plechovkách, no prostě jak každej Čech. Tam jsem vyjel v 16,45 hod. a v Bašce Vodě jsem byl v 08,30 h. Asi 2 hodiny jsme spali za tunelem Malá Kapela. Na zpět jsme vyjeli v 07,30 h. a doma jsme byli v 22,15 h. To jsem chytl kolonu před Záhřebem a na hranicích jsem taky čekal asi 30 min. Jinak běžné zastavky na 20 min. Řidil jsem sám.
  4. Jirin

    Spotřeba

    Také se musím pochlubit. V pátek jsem se vrátil z Chorvatska. Najel jsem rovnech 2000 km. Dle palubního počítače jsem měl spotřebu 5,7 l benzinu . Průměrnou rychlost jsem měl 70 km/ h. To jsem ještě chytil 2 kolony. Na to. že ted mám na HTP najeto 3,5 tisic je to dobrá spotřeba. Při tom jsem měl tam i nazpět puštěnou klimu asi půl cesty. Celkem spokojenost.
  5. Tak dnes jsem pro změnu zjistil, že na maxidotu neni napsáno radio, horní část je ulně slepá, nemate s tímto někdo zkušenosti, co to může byt. Předem děkuji.
  6. Tak jsem ve středu převzal nové autičko Š Fabii combi barva červená metla v eleganci. Ani jsem nemohl dospat. Místo v 8,00 h. jsem byl autosalonu už v 7,30, auto připravené, krasa. Přijedu domu, jaké rozčarování, pod pravým sloupkem, vysela gumička, mohli mne omejvat. Hned druhý den v 6,00 hod. do servisu, ještě tam nebyl šef a jeden mechanik mi říkal, že to je běžné a gumičku, těsnění, které tam viselo jak oslí ucho uthl. Dále mi řekl, ať to reklamuji. Když jsem to vykládal v práci chlapům, tak jsem byl za v... . V té Boleslavi se snal pomátli. Takové závady na nových vozech, patří jim za to nakopat ..... Přito si myslím, že o tom vědí.
×
×
  • Vytvořit nový...