Přejít na obsah

Jenda35

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jenda35

  1. Mám dotaz. Čím utíráte svého miláčka po jeho důkladném umytí? Mám černou barvu a každá kapka je na tom vidět. Potřebuji poradit zda existuje něco čím se dá karoserie krásně utřít do sucha aniž by se poškrábal lak. Zkoušel jsem to jelenicí, ale okamžitě se lak poškrábe, ale viděl jsem takovou speciální rukavici, kterou to doela jde, ale je z Německa, tady jsem nic takového neviděl.
  2. Mám dotaz. Uvažuji o tom koupit si Octavii II bez rádia, koupit orig.rádio audience na inzerát (cena kolem 7000 Kč oproti 21500 od škodovky) a nainstalovat. Je nějaký problém s instalací a příipojením tak, aby se mi vše zobrazovalo tak jak má (maxidot, rádio) nebo v tom je nějaký problém abylo by tedy lepší koupit orig.rádio rovnou s autem?
  3. Bude to služební auto, nemohu si tam nic dodatečně dodělávat. Mám limit a do toho se vejdu bud s MF volantem nebo senzorama, tak co je důležitější?
  4. Samozřejmě 1,9 TDi, černá barva, 16 kola Lyra. Tempoamt je už v základu. Co máš ty za MOTOR, BARVU A VÝBAVU?
  5. Vybírám si nové auto a chtěl bych Eleganci a navíc 16 kola a ted se rozhoduji mezi multifunkčním volantem a senzorama, abych se vešel do 650 000 Kč.
  6. Kdybyste si měli vybrat, kterou část výbavy byste brali raději. Já pořád vádám, zatím pro mě vyhrává multifunkční volant. Nemusím nikde složitě parkovat na sídlišti, tak si myslím, že ten parkovací asistent neužiju, ale ještě nejsem rozhodnutý. Možná nakonec zvolím obojí.
  7. Díky za informace. Já jsem chtěl Dynamic jen proto, že se bojím světlých sedadel. Mám děti a sedačky přeci jen trpí nejvíc a na těch světlých by bylo všechno vidět. Jak to ale poslouchám, půjdu do klasiky celý černý interier a klasická sedadla.
  8. Pokud máte někdo kola 16 Lyra, dejte sem nějaké fotky. Uvažuji o černé barvě auta a právě těchto kolech.
  9. A co kola 16 Lyra. Jsou také moc hezké, ale nikde se tady o nich nemluví. Má je někdo?
  10. Já bych potřeboval vidět tu kombinaci paket Dynamic (černé sedačky) - Ivory (světlý interier). mimochodem jakjsi spokojený se sedačkami Dynamic? je to lepší než standardní sedačky?
  11. Nenašel jsem to tam. Otevřel jsem si jejich webovou stránku, ale nevím, kde ji hledat.
  12. Chlapi, máte někdo v Octávce světlý interier v provedení paketu Dynamic. Tzn. interier je světlé béžové barvy a sedačky jsou barvy černé. Uvažuji o tom, ale rád bych viděl nějaké fotky. Mohl by to někdo nafotit. Jak se vám tato kombinace líbí?
×
×
  • Vytvořit nový...